Τα ζώδια της Παρασκευής 18ης Ιανουαρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, η σταθερότητα του χαρακτήρα σας, δεν επιτρέπει να συμβούν ανεπανόρθωτα λάθη. Η πρακτική και η οργανωτική σκέψη, βοηθούν στον ομαλό χειρισμό των καταστάσεων. Δίδυμοι, η παρατηρητικότητα σας βοηθάει να ελίσσεστε με διπλωματία σε δυσμενής καταστάσεις, ώστε να αποφεύγετε υπέρμετρες συμπεριφορές. Ζυγοί, η χαρούμενη ψυχική σας κατάσταση, ξεσηκώνει έναν διακαή πόθο για κατακτήσετε ιδέες και σχέδια που έχετε αφήσει πίσω.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, δεν έχετε καμία διάθεση να κάνετε ανοίγματα και να συνευρεθείτε με πολύ κόσμο. Η στροφή προς το σπίτι, σας ικανοποιεί περισσότερο και αισθάνεστε ότι σας κατευνάζει την φωτιά που υπάρχει μέσα σας, εφόσον το κλίμα είναι γαλήνιο. Η έντονη επιθυμία να χαλαρώσετε και να ζήσετε την φροντίδα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας κάνει να απέχετε από τα κοινωνικά δρώμενα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να διακρίνετε γύρω σας, μία έντονη κινητικότητα στον επαγγελματικό σας χώρο και να σας δίνει την αίσθηση της πραγμάτωσης, κρατήστε μία απόσταση όμως, διότι μικρά εμπόδια μπορούν να την καθυστερήσουν. Μείνετε στον τρόπο σκέψης σας και αναλύστε την εικόνα που εξελίσσεται γύρω σας, ώστε να φτάσετε στα θεμιτά σας αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, οι ανατροπές και τα απρόοπτα, θα απομακρυνθούν σήμερα, θα νιώσετε μία ηρεμία που σας δίνει την δυνατότητα, να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα. Ίσως κάποια χρηματική εκκρεμότητα του παρελθόντος, έρθει στο προσκήνιο και σας δοθεί κάποιο μέρος της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις που σας προκαλούν εκνευρισμό, διότι δεν μπορείτε να τις χειριστείτε. Η υπερβολική σας ευαισθησία σε θέματα που προέκυψαν, άφησαν το ενδεχόμενο ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο ευθυνών και αυτό σας κουράζει. Κάντε ισομερισμό ευθυνών και απελευθερωθείτε συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Οι υποθέσεις του παρελθόντος, κρύβουν κάποιες κρυφές καταστάσεις που ίσως σήμερα, πάρουν τον δρόμο της δημοσιότητας. Μείνετε επιφυλακτικοί, σε κάθε σας κίνηση και πάρτε τις αποφάσεις σας, όταν βρεθείτε σε ήρεμη στάση. Μην επιμείνετε σε πράγματα που σας κολλούν στο παρελθόν και δεν σας αφήνουν να δείτε ξεκάθαρα τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί με το κοντινό και οικογενειακό σας περιβάλλον, έχουν κουράσει την σχέση μεταξύ σας. Προσπαθήστε να βρείτε μία χρυσή τομή, που θα μπορέσει να σας συμφιλιώσει και να προσφέρει την αρμονία που επιθυμείτε. Κατευνάστε λίγο τους τόνους, στις συζητήσεις που θα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ

Η κριτική των γύρων σας, είναι το έναυσμα για να διορθώσετε τα λάθη και να αναπτύξετε την αποφασιστικότητα σας, όσο και να σας φαίνεται δύσκολο. Οργανώστε συναντήσεις με οικεία πρόσωπα, περνώντας ευχάριστα μαζί τους και δείχνοντας την διάθεση να τους φροντίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η απόδραση από την καθημερινότητα, είναι μία έντονη ανάγκη, που θα σας συναρπάσει και θα ζήσετε στιγμές περιπέτειας. Συγκεντρωθείτε με άτομα από το φιλικό περιβάλλον και προγραμματίστε δράσεις, που θα σας γεμίσουν χαρούμενες στιγμές. Η μόρφωση σας, παίρνει μία θετική στροφή και η αισιοδοξία, συνοδεύει τις κινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ερωτισμός σας παρακινεί να κάνετε ενέργειες που θα δώσουν μία ευχάριστη διάθεση στον σύντροφό σας και θα χαλαρώσει τις εντάσεις μεταξύ σας. Ίσως γίνει μία νέα αρχή, σε μια σχέση και θα σας χαρίσει μία περιπετειώδη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα ερωτικά σας, θα ζήσετε μία ξαφνική αλλαγή και θα υπάρξει μία νέα πνοή στην σχέση σας. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας και χαρακτηρίστε με μια διαφορετική εικόνα την σχέση σας, αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκουράσετε τις σκέψεις σας, από ένα βαρύ φορτίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζητήματα καθημερινότητας και πολλών υποχρεώσεων, θα σας πιέσουν συναισθηματικά, αποπροσανατολίζοντας σας, από δημιουργικά θέματα. Αφήστε την μέρα να κυλήσει με την δική της ροή και μην γεμίζετε αρνητικές σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Το άγχος σας, μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε θέματα που θέλετε να ολοκληρώσετε και απαιτούν την πλήρη προσοχή σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, να δει με αισιοδοξία τα πράματα που εξελίσσονται, ανακτώντας τις χαμένες σας δυνάμεις που έχουν μειωθεί το τελευταίο διάστημα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: