Τα ζώδια της Παρασκευής 29ης Ιουνίου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, η ψυχολογική σας κατάσταση δεν βοηθάει να κάνετε πράγματα που επιθυμείτε, κινηθείτε με ψυχραιμία. Καρκίνοι, προσέξτε αρκετά σήμερα την επικοινωνία σας που μπορεί να δημιουργήσει κάποια θέματα, ιδιαίτερα στο συναισθηματικό σας τομέα.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας, είναι αφιερωμένη στις εξορμήσεις που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε, βγάζοντάς σας από την ρουτίνα και την καθημερινή προσέγγιση των πραγμάτων. Η διάθεση αυτή, μεταφέρεται και στον επαγγελματικό σας τομέα, κάνοντάς σας να λειτουργείτε πιο χαλαρά και με ανάλαφρες ιδέες. Η επανένωση με φιλικά πρόσωπα και η τάση να γεφυρώσετε τυχόν διαφωνίες, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, οφείλεται σε εντάσεις, με άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, διατηρώντας μία διαφορετική άποψη και παραθέτοντας νέα σχέδια. Διατηρείστε, την ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας υπέρμετρες συμπεριφορές. Σταθείτε, στην άποψή σας και δώστε της, την υπόσταση που πρέπει, αποφεύγοντας την επιρροή από τρίτους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αίσθηση να κάνετε κάτι πρωτοποριακό, είναι πολύ έντονη σήμερα, προσπαθώντας να εξελίξετε την θέση σας, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο. Μην εκπλαγείτε, αν οι γύρω σας, σας θεωρήσουν πρωτοποριακούς, ενώ ταυτόχρονα παρατηρήσουν μία διαφορετική διάθεση. Ίσως, σας προκύψουν απρόοπτα σήμερα, σε ότι αφορά την ερωτική σας σχέση, αλλά μην χάσετε την θετική σας διάθεσή, η οποία θα σας αποτρέψει από αρνητικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τάση, που έχετε για απομάκρυνση από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, οφείλετε στην ψυχολογία σας, η οποία είναι επιβαρυμένη όλο αυτό το διάστημα. Η απομόνωση, που αποζητάτε σας βοηθάει να ισορροπήσετε. Αποφύγετε, οποιαδήποτε επικοινωνία σας, μπορεί να φέρει ταραχές και εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Η αυτοκυριαρχία και η αυτοπεποίθηση, είναι τα όπλα για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της δουλειάς σας και να ξεχωρίσετε. Έχετε, την πρωτοβουλία που χρειάζεται, για να υπερασπιστείτε τα σχέδιά σας. Σήμερα, καλό είναι να επιλέξετε να βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον και να περάσετε στιγμές χαλάρωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήσετε την αρνητική σας διάθεση, να σας κρατήσει στο σπίτι και να σας απομονώσει από την δράση σας, επηρεάζοντας την θετική σας ενέργεια. Η τροφοδότηση των ιδεών σας, γίνεται μέσω καθαρής σκέψης, όμως απαιτείται να είναι ισορροπημένες νέες ενέργειες που θέλετε να κάνετε. Στην σχέση σας, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, λόγω της συναισθηματικής σας κατάστασης, προσπαθήστε να κινηθείτε πιο ήρεμα.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, σας προσφέρει ευχάριστη διάθεση να ασχοληθείτε, ιδιαίτερα με τον εαυτό σας και να κατακτήσετε ξεχασμένες επιθυμίες. Στον χώρο της εργασίας σας, θα δείξετε μία ανάλαφρη διάθεση και θα εναρμονιστείτε με το περιβάλλον. Η αλλαγή αυτή, θα σας βοηθήσει να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναδελφικότητα σας, είναι σε επίπεδο που θα σας βοηθήσει να εξελίξετε την δουλειά σας, ανοίγοντας δρόμους για την προσωπική σας μεταμόρφωση. Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, έχουν την ωριμότητα που χρειάζεται και την ελεγχόμενη διαχείριση, ώστε να σας φέρουν στο θεμιτό αποτέλεσμα. Αποφύγετε, στις συζητήσεις που θα κάνετε με τον σύντροφό σας, να επιμένετε σε λεπτομέρειες άνευ ουσίας, διότι θα σας αποπροσανατολίσει από το στόχο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καταστάσεις, που μπορεί να συμβούν σήμερα, στον χώρο εργασίας σας, ίσως σας ξεκαθαρίσουν το τοπίο, που μέχρι τώρα ήταν θολό. Άτομα που διατηρούν μία ειλικρινή σχέση μαζί σας, θα συμβάλλουν στην αλλαγή του τρόπου σκέψης σας. Οι διαφωνίες που υπήρξαν στο παρελθόν, μεταξύ εσάς και οικείων προσώπων θα εκμηδενιστούν και θα ανανεωθεί η σχέση σας μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να κινηθείτε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και να διασκεδάσετε περισσότερο. Αυτό, σας δίνει ώθηση και ενέργεια να χαράξετε την ζωή σας, κάτω από καλύτερες συνθήκες. Αφήστε, την διαίσθησή σας, να συνοδοιπορήσει με τις σκέψεις σας, δίνοντάς σας ξεκάθαρη σκέψη, να κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην εστιάσετε, σήμερα, σε λεπτομερής σκέψης και προτάσεις, διότι η δυναμική σας μπορεί να χαθεί μέσα στην σύγχυση του μυαλού σας. Έχετε την προοπτική να φτάσετε ψηλά, την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και να ικανοποιήσετε ένα μεγάλο μέρος των επιθυμιών σας. Η επανένωση με άτομα του παρελθόντος, ίσως είναι απαραίτητη σήμερα, λόγω της νοσταλγίας που σας διακατέχει έντονα αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να αισθάνεστε, ότι οι πράξεις σας κρίνονται από τους γύρω σας, ιδιαίτερα στον χώρο εργασίας σας. Η δυναμική του χαρακτήρα σας όμως, και η διπλωματική σας διάθεση, επιβεβαιώνουν την αξία σας και την ικανότητά σας. Βρεθείτε, με άτομα της εμπιστοσύνης σας και αφεθείτε ελεύθερα, διοχετεύοντας θετική ενέργεια στις σχέσεις σας με τους άλλους.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

 

Παλαιότερα άρθρα: