Τα ζώδια της Πέμπτης 11ης Απριλίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΛέοντες, η αποδοχή που θα λάβετε από το γύρω περιβάλλον, οφείλεται στα ειλικρινή συναισθήματά σας. Η συγχώρεση του εαυτού σας, αλλά και των ατόμων που σας ενδιαφέρουν, θα ορίσει μία νέα αρχή. Παρθένοι, η αυτοεκτίμηση που νιώθετε αντιπροσωπεύει την προσωπική σας ευτυχία και συγχρόνως, εκπέμπετε μία λάμψη. Ζυγοί, όλα κυλούν γύρω σας, μέσα από μία αρνητική κατάσταση και σας ανησυχεί, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα τους. Η πίεση αυτή που νιώθετε, θα σας καθοδηγήσει στον διαλογισμό και στην εξερεύνηση του εαυτού σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, στρέφεστε τις οικονομικές σας προσδοκίες, δημιουργώντας μία νέα τεχνική στον τρόπο σκέψης σας, ώστε να τα αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα. Η στάση αυτή, θα σας απορροφήσει και μπορεί να παρουσιάσει μία ψυχρή εικόνα απέναντι στους αγαπημένους σας. Εξηγήστε τους την κατάσταση, χωρίς ιδιαίτερες αναλύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικονομική σας σταθερότητα, έχει δεχθεί αρκετές πιέσεις αυτό το διάστημα, επηρεάζοντας την ψυχική σας δύναμη. Μια αίσθηση διλλήματος, ενεργοποιεί κρυφές πτυχές του εαυτού σας. Εστιάστε με καθαρή σκέψη στο πρόβλημα και αποβάλλετε το άγχος, διότι θα σας οδηγήσει σε αρνητικά συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αρνητικές σκέψεις των άλλων γύρω σας και η πρόθεση που μπορεί να υπάρχει να σας εξαπατήσουν, ίσως φανεί από την εικονική υποστήριξη τους σε θέματα που σας ανησυχούν. Αφήστε το ένστικτό σας, να καθοδηγήσει την συμπεριφορά σας, διατηρώντας την απαραίτητη απόσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεργασίες και συζητήσεις με άτομα του γυναικείου φύλου, θα δώσουν μία νέα πτυχή στα πράγματα και θα μπορέσουν να οριοθετήσουν μία νέα αρχή. Η συναισθηματική σας αστάθεια όμως, θα φέρει μικρές ταραχές στην επικοινωνία σας, γι’ αυτό θα πρέπει να την αντισταθμίζετε με τα δεδομένα που σας δίνονται.

ΛΕΩΝ

Οι απαντήσεις που θέλετε να λάβετε, στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας τομέα, σχετίζονται με τις προϋποθέσεις που είχατε δημιουργήσει στο παρελθόν. Δείτε τις απλά ως προκλήσεις και βάλτε τα δυνατά σας, για να πραγματοποιήσετε πράγματα που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση και θα βγάλουν προς τα έξω, την λάμψη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιθυμία που έχετε να διοργανώσετε συνεστιάσεις και συνευρέσεις, με άτομα κοινού ενδιαφέροντος, θα σας κάνει να ενεργήσετε ευχάριστα και το κλίμα που θα δημιουργηθεί, θα οδηγήσει στην διασκέδαση. Ίσως υπάρξουν μικρά προβλήματα στην επικοινωνία, αλλά το χιούμορ σας, θα τα προσπεράσει.

ΖΥΓΟΣ

Οι διαφωνίες και οι εντάσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, άντλησαν μεγάλη ενέργεια από τον ψυχικό σας κόσμο. Η δυσαρμονία που δημιουργήθηκε, σας έφερε συναισθηματική πτώση. Ίσως πρέπει να δείτε την θετική πλευρά, γιατί η διαδικασία αυτή που περνάτε κάτι θέλει να σας υποδείξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, θα σας δώσει πολλές προκλήσεις που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα σας κάνουν να σκεφτείτε, από ένα ευρύ φάσμα τα θέματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια. Μπορείτε λοιπόν, να το εκμεταλλευτείτε και να αποκομίσετε στοιχεία που σας είναι απαραίτητα, για την μελλοντική σας σταδιοδρομία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας, αντλούνται από το κλίμα που επικρατεί γύρω σας και από την εσωτερική σας δύναμη. Η οργάνωση νέων σχεδίων, θα γίνει μέσω νέων συνεργασιών και συμφωνιών. Θυμηθείτε όμως, ότι εσείς μπορεί να τρέφετε αγνά συναισθήματα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η στασιμότητα που παρατηρείτε στην εργασία σας, δημιουργεί μία οξύτητα στον λόγο σας, απέναντι στο συναδελφικό σας περιβάλλον. Ο εκνευρισμός και οι εντάσεις, φέρνουν περισσότερα προβλήματα, γι’ αυτό κρατήστε μία διπλωματική στάση σε συζητήσεις που πρέπει να γίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αυταπάτες μπορούν να διαστρεβλώσουν τις απόψεις σας, για ζητήματα που έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα, μεταξύ των κοντινών σας προσώπων. Προσπαθήστε να βρείτε νέες ασχολίες, που θα σας χαλαρώσουν και θα μειώσουν την ένταση και το άγχος.

ΙΧΘΥΕΣ

Δείξτε προσοχή σε ενέργειες που θα σας κάνουν να μετανιώσετε αργότερα, τις επιλογές που έχετε κάνει. Μπορεί να έχετε την επιθυμία να ονειρευτείτε και να πρωτοτυπήσετε, αυτό όμως θα πρέπει να είναι σε πλαίσια που θα κρατάει τις ισορροπίες. Προσπαθήστε να διερευνήσετε, τι σας ωθεί να κινήστε κάποιες φορές παρορμητικά.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: