Τα ζώδια της Πέμπτης 13ης Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤοξότες, η τάση για δημοσιότητα θα σας ωθήσει να κάνετε της ανάλογες καινοτόμες προτάσεις στους γύρω σας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να τις πραγματοποιήσετε. Υδροχόοι, σήμερα, έχετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με επαγγελματικές υποθέσεις και θέματα εκπαίδευσης, ώστε να προχωρήσουν καλύτερα.

ΚΡΙΟΣ

Η έναρξη νέων συνεργασιών ή η διατήρηση τους, εξαρτάται από την δική σας αντιμετώπιση και την σοβαρότητα που θα δείξετε. Η ειλικρινής σας στάση, θα βάλει τα απαραίτητα όρια εξαρχής, για να συνεχίσει με μία ομαλή πορεία. Η εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας, θα καθορίσουν την πορεία της σχέσης σας και τη διάθεση σας, ώστε να περάσετε ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πίεση της ημέρας, σας προκαλεί ένα άγχος που μεταβάλει τα συναισθήματά σας. Μπορεί να σας ακολουθεί ένα μεγάλο μέρος υποχρεώσεων και η μέρα σας, να τρέχει με γρήγορους ρυθμούς, εσείς όμως μπορείτε να φανείτε επιμελείς και υπεύθυνοι. Χαλαρώστε στον υπόλοιπο χρόνο που σας μένει και φορτίστε για την επόμενη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, σας καθορίζει τον δρόμο για να φτάσετε τον στόχο σας, εφόσον υπάρχει μία ισορροπία σκέψεων. Τα σχέδιά σας, ακολουθούν μία οργανωμένη μέθοδος που έχετε προκαθορίσει και συμβαδίζουν με την μελλοντική σας επιτυχία. Διατηρηθείτε σε αυτό το μοτίβο και παράλληλα, χαλαρώστε απέναντι στις σχέσεις σας. Έχει να σας προσφέρει πολλά η ημέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική πτώση που αισθάνεστε, σας περιορίζει και σας απομακρύνει από σημαντικές αποφάσεις. Μείνετε αποστασιοποιημένοι σε ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σας και βρεθείτε με άτομα εμπιστοσύνης. Οι χώροι που σας προσφέρουν ασφάλεια, θα σας ηρεμήσουν και θα σας χαλαρώσουν.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων, παρ’ ότι γύρω σας θα υπάρξει μία κίνηση που θα σας παρασύρει. Συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία, που απαιτούνται για μία πλήρη οργανωμένη δουλειά. Η ανάγκη να επικοινωνήσετε και να πλησιάσετε τα αγαπημένα σας άτομα, εμφανίζεται έντονα, προσπερνώντας τα καθιερωμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για οικονομικές συναλλαγές και μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε παρελθοντικές σας κινήσεις, φέρνοντας μπροστά σας γεγονότα που χαρακτηρίζουν τον τρόπο σκέψης σας. Μία ζεστασιά συναισθημάτων και μία ευχάριστη συμπεριφορά, είναι οι βάσεις για την ανανέωση της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να σας προκαλέσουν αρνητική διάθεση, εξαιτίας της έντασης που θα προκύψει. Βάλτε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο, ο οποίος βρίσκεται σε μία αναστάτωση τον τελευταίο καιρό. Εστιάστε τι είναι αυτό που σας ανησυχεί ιδιαίτερα και σας προκαλεί έναν εκνευρισμό, απέναντι στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, φέρνει στην επιφάνεια παρασκήνια, αποδιοργανώνοντας τις σκέψεις σας. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι, στην ουσία των πραγμάτων και να μην παρασύρεστε από πλασματικές σκέψεις. Ο τρόπος αυτός, θα σας κουράσει συναισθηματικά και δεν θα σας επιτρέψει να φτάσετε στο κατάλληλο συμπέρασμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε την δυνατότητα σήμερα, να αναδείξετε στους γύρω σας τον ευφυή τρόπο σκέψης σας και να αποδείξετε την ικανότητά σας, ως επαγγελματίες. Μην χάνεστε μέσα σε ανασφάλειες που έχουν ως αποτέλεσμα να σας οπισθοδρομήσουν. Ξεκαθαρίσματα που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σας, θα σας απελευθερώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι γύρω σας, είναι σε απόσταση που μπορούν να κρίνουν τις κινήσεις σας και μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Φτάνει να τους αποδείξετε την εργατικότητα σας και την λεπτομερή μέθοδο που ακολουθείτε για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Ελάτε σε επαφή με άτομα που εμπιστεύεστε και συζητήστε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν, θα έχετε την δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις σκέψεις σας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε προσωπικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση που έχετε σήμερα, για να κατακτήσετε τις επιθυμίες σας, είναι αρκετά έντονη και η αίσθηση της ελευθερίας σας κυριεύει ιδιαίτερα. Ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς σας και η πορεία, θα αναδείξει τις ικανότητές σας. Οι παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει από το παρελθόν με κοντινά σας πρόσωπα, η μέρα καλεί να υπάρξουν συζητήσεις για την επίλυσή τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο οικονομικός σας τομέας, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα σήμερα και ίσως κάνουν την εμφάνισή τους νομικά ζητήματα. Μην απογοητεύεστε, εφόσον έχετε την δυνατότητα να επεξεργαστείτε σωστά τα γεγονότα. Θα θελήσετε να εξετάσετε προσωπικά ζητήματα και να δώσετε, την απαραίτητη λύση. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

 

Παλαιότερα άρθρα: