Τα ζώδια της Πέμπτης 16ης Μαΐου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΙχθύες, ο χρόνος είναι με το μέρος σας, εφόσον έχετε την ευελιξία να κινήστε με γρήγορους ρυθμούς.

Υδροχόοι, μία φορτισμένη συναισθηματική κατάσταση, σας κρατάει μακριά από διάφορες ενέργειες που πρέπει να κάνετε. Δώστε έμφαση στις καλλιτεχνικές σας δραστηριότητες και διεισδύστε στον εσωτερικό σας κόσμο.

Ζυγοί, η θαλπωρή που σας προσφέρει το οικείο σας περιβάλλον, μπορεί και ισορροπεί τις ψυχικές σας διακυμάνσεις, που έχουν παρουσιαστεί εξαιτίας των αρνητικών συγκυριών.

KΡΙΟΣ

Μία ψυχρότητα θα εμφανιστεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς θα προσπαθήσετε να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας. Μην σταθείτε σε λεπτομέρειες που μπορούν να δημιουργήσουν επιπλέον παρεξηγήσεις. Γενικότερα, αποφύγετε τις περιττές επικοινωνίες για να μην διαταραχθεί η ψυχική σας ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αυτοπεποίθηση, δημιουργεί αισιόδοξα συναισθήματα και ευνοεί τα σχέδιά σας, ώστε να φτάσετε σε θετικά αποτελέσματα. Μπορείτε να σκεφτείτε πιο καθαρά και να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια, με δυναμικό τρόπο. Η ώθηση που θα υπάρξει από οικεία σας πρόσωπα, θα γεμίσει την ημέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας και τα συναισθήματά σας, χωρίς να αφήνετε να σας ρίχνουν ψυχολογικά. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, θα είστε σε θέση να τις αξιοποιήσετε, αν είστε συγκεντρωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καταναλωτικά σας σχέδια, χρειάζονται έναν καλό προϋπολογισμό, ώστε να μην χάσετε τον έλεγχο και προβείτε σε σπατάλες. Προσπαθήστε να δείτε τον οικονομικό σας παράγοντα πιο συγκεντρωμένοι και μην παρασύρεστε, από συναισθηματισμούς και επιπολαιότητες.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με άτομα που θέλετε να συνεργαστείτε και να ορίσετε νέες συμφωνίες μαζί τους. Οι ενέργειες του παρελθόντος, μπορούν να σας καθορίσουν πως να συμπεριφερθείτε, καθώς υπάρχουν οι προϋποθέσεις που μπορείτε να στηριχτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άτομα που συμπαθείτε και τους έχετε εμπιστοσύνη, μπορούν να σας βοηθήσουν σε ενέργειες που εσείς θέλετε να ακολουθήσετε. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν, θα είναι σημαντικές για την άνοδο σας, γι’ αυτό αποφύγετε λεκτικές αντιπαραθέσεις και αρνητικές συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ

Η ισορροπία της συναισθηματικής σας κατάστασης είναι πολύ σημαντική, ακόμα και αν τα σχέδια που θέλετε να προχωρήσουν είναι αρκετά δύσκολα, μην απογοητεύεστε. Το οικογενειακό σας περιβάλλον, μπορεί να σας βοηθήσει σε θέματα που σας δυσκολεύουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λεπτομερής εξέταση των υποθέσεων που εκκρεμούν, είναι σημαντική για να μην υπάρξουν αρνητικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Ενεργοποιήστε την επιχειρηματική σας σκέψη, ώστε να κινηθείτε και να εξαλείψετε κάθε δυσκολία που έχετε σε νέα σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρότι η μέρα σας θα κυλήσει ευχάριστα, εσείς θα εστιάσετε στην κριτική που ίσως δεχθείτε από τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να μην ανατραπούν απότομα τα συναισθήματά σας. Δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και μην ωθήστε εκτός ορίων τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, θα κινηθεί σε ευχάριστα επίπεδα και θα βελτιωθεί ο συναισθηματικό σας τομέας. Έτσι, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά και να βρείτε κοινούς στόχους να κατακτήσετε. Η στάση αυτή, θα αναζωπυρώσει τις σχέσεις σας και θα δημιουργήσει ένα καλό κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, δεν είναι από τις καλύτερες μέρες σας και γι’ αυτό μπορεί να κάνετε αρνητικές σκέψεις. Μην επιμείνετε σε λύσεις προβλημάτων ή να αναλάβετε νέες συμφωνίες, γιατί δεν είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε. Απλά ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, που έχει περισσότερη ανάγκη από οτιδήποτε άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορείτε να ασχοληθείτε με πρωτοποριακά σχέδια και ιδέες, εφόσον η διάθεσή σας είναι θετική και σας βοηθάει να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Έχετε την ικανότητα να επεξεργαστείτε νέα θέματα και να τους δώσετε μία εικόνα, που θα σας κάνουν να διαφοροποιηθείτε από το σύνολο. Στηριχτείτε στην διαίσθησή σας, που θα σας δώσει μία σωστή κατεύθυνση.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε