Τα ζώδια της Πέμπτης 21ης Ιουνίου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΖυγοί, η διαίσθησή σας βοηθάει να κατανοήσετε περισσότερα για όσα συμβαίνουν γύρω σας και να προχωρήστε με πιο προσεκτικά βήματα, μην απομακρύνεστε όμως από αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιχθύες, συζητήστε περισσότερο με κοντινά σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, θα βοηθήσει τις σχέσεις σας, αλλά και την ψυχολογία σας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας, σήμερα, θα κυλήσει με κάποιες δυσκολίες, λόγω των υποχρεώσεων που σας απομυζούν μεγάλο μέρος ενέργειας. Είστε αρκετά οριοθετημένα άτομα και έχετε την επιθυμία να οργανώσετε τα πάντα μέσω υπευθυνότητας. Ασχοληθείτε, με δραστηριότητες που αγαπάτε, ώστε να σας προσφέρουν την ανανέωση που επιθυμείτε. Αποφύγετε, συναντήσεις με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος, οι οποίες θα χρειαστεί να συζητήσετε σοβαρά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, μέχρι τώρα, έχετε ακολουθήσει μία σειρά αλλαγών και θα σας φέρουν στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Διατηρήστε τον τρόπο σκέψης, εφόσον η ανοδική πορεία προδιαγράφεται, ξεκάθαρα μπροστά σας. Σήμερα, θέλετε να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας, χαρίζοντάς του στιγμές ξεγνοιασιάς και ευτυχίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον σας. Περιοριστείτε, σε κινήσεις, οι οποίες δεν θα επιβαρύνουν την συναισθηματική σας κατάσταση. Στραφείτε, προς τον εαυτό σας και αναγνωρίστε όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Η μοναχικότητα, θα σας δώσει τον χρόνο να σκεφτείτε καταστάσεις που σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σας, να βρεθείτε με άτομα που θα σας προωθήσουν στον χώρο εργασία σας είναι αρκετά έντονη. Μην αγκιστρωθείτε, από τις προτάσεις που θα σας δοθούν, διότι η σταθερότητα, δεν θα είναι δεδομένη σήμερα. Η σκέψη, να βρεθείτε σε χώρους με άτομα εμπιστοσύνης, θα σας δώσει την ηρεμία που έχετε ανάγκη.

ΛΕΩΝ

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια, γύρω από τον επαγγελματικό σας τομέα, παίρνουν την τελική ευθεία. Οι ενέργειες που έχετε πράξει μέχρι και σήμερα, δείχνουν την αυτοκυριαρχία σας και την διάθεση να μεγαλουργήσετε. Διατηρείστε, μία ψυχραιμία και μία ηρεμία, απομακρύνοντας παρορμητικές σκέψεις και ενέργειες. Η γοητεία και ευαισθησία σας, θα είναι τα εφαλτήρια της επανένωσης με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ένταση της δουλειάς, σας γεμίζει με πρακτικότητα και λογική, φέρνοντας σας κάποια ένταση, ιδιαίτερα σε συνεργασίες. Απομακρυνθείτε, από συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις, επαναπροσδιορίζοντας την θέση σας. Σήμερα κινηθείτε με ηρεμία, μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας, απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα στρέψετε την προσοχή σας, σε παρασκηνιακά θέματα του παρελθόντος και θα επιλύσετε ότι εκκρεμεί. Προσοχή, μην αφεθείτε σε θέματα, που θα σας παρασύρουν την κριτική σας άποψη και θα επηρεάσουν τα συμπεράσματά σας. Μπορεί να έρθει στην επιφάνεια κάποια ανασφάλεια, κυρίως που αφορά την αποδοχή σας από το κοντινό σας περιβάλλον. Ισορροπήστε, την συναισθηματική σας διάθεση, ενδυναμώνοντας παράλληλα τα θετικά σας στοιχεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνιακή σας διάθεση, θα αποφέρει την σιγουριά και την ασφάλεια στον επαγγελματικό σας τομέα. Άτομα που θα σας πλησιάσουν, έχουν κάτι να σας πουν. Αφήστε, την διαίσθηση σας , να σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας. Οι προθέσεις σας, είναι φιλικά προσκείμενες προς τον σύντροφό σας και θα απελευθερώσουν την σχέση σας, από προβλήματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προώθηση της επιχειρηματικότητα σας, είναι σε υψηλά επίπεδα και η χρειάζεται να επιστήσετε την προσοχή σας, σε μεγαλύτερο βαθμό. Κάθε σας κίνηση, δηλώνει τα επόμενα βήματά σας. Η συνάντηση με οικεία πρόσωπα, θα σας επιβεβαίωση την ορθή σκέψη που έχετε ακολουθήσει και ίσως σας εμπνεύσουν για νέα σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θέλετε να δώσετε φτερά στις επιθυμίες σας και να γίνετε παραγωγικοί σε κάθε σας σκέψη. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που σας απασχολούν, η δημιουργικότητα σας και η σταθερή σας σκέψη σήμερα βοηθάει. Η δεξιότητα που χρησιμοποιείτε, για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας, δίνει προσοδοφόρο έδαφος για μια νέα αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οικονομική διαχείριση, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα σήμερα και θα σας απομακρύνει από ενέργειες που θέλετε να κάνετε. Προσπαθήστε, να εξισορροπήσετε τις σκέψεις σας και να δώσετε ένα ευχάριστο στίγμα στην ημέρα σας. Ο συναισθηματικός σας κόσμος, δεν είναι ο κατάλληλος για να διευκρινίσετε τις σκέψεις σας και να φέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διαίσθηση σας, θα ανοίξει τον δρόμο για την κατάλληλη συνεργασία, ακτινογραφώντας τα άτομα με την πραγματική τους εικόνα. Η ειλικρινής σας διάθεση, θα βρει ανταπόκριση, από το γύρω περιβάλλον σας. Μία τρυφερή διάθεση, σας διακατέχει σήμερα και σας δίνει την ανάλογη προσοχή, από τον σύντροφό σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: