Τα ζώδια της Πέμπτης 21ης Μαρτίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, η ψυχική σας γαλήνη θα βοηθήσει να αναδιοργανώσετε τις δυνάμεις σας και να απαλλαγείτε από τις συγκρούσεις των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Η συναισθηματική φόρτιση, μπορεί να σας επιβραδύνει. Ταύροι, η στάση απέναντι στα προβλήματα των άλλων γύρω σας και η υπερεκτίμηση των δυνάμεών σας, μπορεί να φέρει αρνητικές συνέπειες στην ψυχολογία σας. Λέοντες τα ξεκάθαρα συναισθήματα και η αυτογνωσία, δίνουν ένα νέο χρώμα στην σχέση σας. Η ανταπόκριση που περιμένετε, θα έρθει και θα βελτιώσει την συμπεριφορά σας. Τοξότες, η βοήθεια που θα δοθεί από το φιλικό σας περιβάλλον, θα είναι σημαντική για την ανανέωση της σχέσης σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν προσθέσει βάρη, τα οποία εμφανίζονται με αρνητικές συμπεριφορές. Αναζητήστε βοήθεια από πρόσωπα που εμπιστεύεστε, θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα για σας σήμερα, αγγίζουν μία ονειρική διάσταση, ενώ εσείς καλείστε από αυτή να λάβετε κάποιες απαντήσεις που θα καθορίσουν την πορεία των σχέσεών σας. Προσπαθήστε λοιπόν, να έχετε την κατάλληλη εικόνα, ώστε να αποφευχθούν λανθασμένες εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πνεύμα της ανυπακοής και η αντισυμβατικότητα, είναι στοιχεία που θα σας παρεκκλίνουν από σταθερά βήματα και οργανωμένες σκέψεις. Γι’ αυτό ρισκάρετε σε πράγματα που έχουν βάσεις και μπορούν να αντέξουν την δράση αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε νέες πληροφορίες για θέματα που ας απασχολούν, που θα σας δώσουν νέες ιδέες για το μέλλον. Η πρακτική σας σκέψη, θα είναι το κίνητρο που θα δημιουργήσει νέους δρόμους, στους οποίους εσείς θα μπορέσετε να χαράξετε με επιτυχία νέα σχέδια.

ΛΕΩΝ

Η εξέταση κάποιων θεμάτων και η τακτοποίηση των ιδεών σας με σειρά προτεραιότητας, θα βοηθήσει να εξελίξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Δείξτε προσοχή σε συμπεριφορές τρίτων και ακολουθείστε τον δρόμο της διαίσθησής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοκυριαρχία σας, είναι σημαντική για να διατηρηθούν καθαρές οι σκέψεις σας και τα επόμενα βήματά σας. Μην αφήνετε τους γύρω σας, να εισβάλλουν στα επιτρεπτά σας όρια και να διαβάλλουν τις σκέψεις σας. Η υπερευαισθησία σας, είναι για σας ένα μειονέκτημα.

ΖΥΓΟΣ

Αν στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας συναντήσεων λειτουργήσετε με ειλικρίνεια και καλαισθησία, θα έχετε το περιθώριο να τις φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιζητάτε. Τον λόγο σας, είναι σημαντικό να τον χειρίζεστε με τρόπο ιδανικό, ώστε να προσελκύσει τα κατάλληλα πρόσωπα που θα βοηθήσουν να φτάσετε τις προσδοκίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να εξελιχθεί μία συνάντηση που θα είναι θετική, όμως θυμηθείτε τον τρόπο που έχετε διαχειριστεί το παρελθόν τα πράγματα. Οι αποφάσεις, θα συνδράμουν με τις ενέργειες που έχετε πράξει και ίσως σας δώσουν το ερέθισμα για τα επόμενα σας βήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευχάριστη διάθεση που εξωτερικεύετε στο γύρω περιβάλλον, σας χαρακτηρίζει ως άτομα διασκεδαστικά και καλοσυνάτα. Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και να επωφεληθείτε την ευκαιρία, δημιουργώντας νέες επαφές που θα σας στηρίξουν στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, επηρεάζει τις σκέψεις σας και τον τρόπο συμπεριφοράς σας προς τους άλλους γύρω σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δομήστε τις επιθυμίες σας, στηριζόμενες στις ικανότητες που διαθέτετε. Ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα σημεία του χαρακτήρα σας, που επιζητούν μία ενδυνάμωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση μιας καλής συνεργασίας και επικοινωνίας με τα άτομα που έχετε κοινούς στόχους, θα προωθήσει ένα δημιουργικό κλίμα και θα μπορέσετε να το στηρίξετε μέχρι τέλους. Μία κερδοφόρα επιχείρηση, είναι ο στόχος σας και θα προσπαθήσετε να τα καταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι όλοι γύρω σας αντιπροσωπεύουν τις αγνές σας προθέσεις, όμως καλό είναι να είστε πιο προσεκτικοί. Η ανέμελη αυτή στάση, μπορεί να σας δημιουργήσει δυσκολίες στο μέλλον. Απλά μείνετε επιφυλακτικοί, ειδικά σε σημαντικά ζητήματα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: