Τα ζώδια της Πέμπτης 27ης Δεκεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΠαρθένοι, οι κρυφές καταστάσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο, θα απαιτήσουν την προσοχή σας και οι λύσεις που θα δοθούν, θα πρέπει να στηρίζονται σε αντικειμενικά γεγονότα. Υδροχόοι, τα αγνά συναισθήματα σας, δίνουν την ευχέρεια να ανανεώσετε την σχέση σας και να την οδηγήσετε, σε δρόμους ευτυχίας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, σας περιστοιχίζει η απαιτούμενη καθαρότητα σκέψεων και σας ωθήσει σε ώριμες κινήσεις που συντελούν στην επαγγελματική σας αποκατάσταση. Μπορείτε λοιπόν, κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα και να προχωρήσετε έτσι, με σύνεση για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαφή με το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας δίνει μία ευχάριστη διάθεση και την αίσθηση της ασφάλειας. Μείνετε στο σπίτι και συζητήστε για τις ανησυχίες σας, με τα άτομα που εμπιστεύεστε, χωρίς να υπάρχουν κόντρες ανάμεσά σας που δηλώνουν απλά την άμυνά σας, σκεφτείτε ότι απλά η συμπεριφορά αυτή, δεν βοηθάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευαισθησία σας, είναι το έναυσμα για να βρεθείτε με άτομα του παρελθόντος και να ξεκαθαρίσετε τις διενέξεις που έχουν δημιουργηθεί και ταλανίζουν τα αισθήματα σας. Η σκέψη να βρεθείτε μαζί τους, σας χαρίζει μία δημιουργική διάθεση και η συμφιλίωση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια οικονομική συναλλαγή που θα υπάρξει στην διάρκεια της ημέρας, θα σας δώσει μία ανάσα στο οικονομικό σας σκέλος, όπου σας έχει πιέσει το τελευταίο καιρό. Μία γλυκιά παρουσία, θα συντροφέψει την ημέρα σας και θα σας δώσει ευχάριστες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Ίσως μία κυκλοθυμική διάθεση, εμφανιστεί ξαφνικά και παρουσιάσει προβλήματα επικοινωνίας, τα οποία μπορούν να ταράξουν την αρμονία σας. Αποστασιοποιηθείτε από συζητήσεις σε βάθος, που απαιτούν μεγάλη ανάλυση, διότι δεν βρίσκεστε σε θέση να υπερασπιστείτε ήπια την άποψή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα πάρουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποθέσεις που στηρίζονται σε κρυφές καταστάσεις και ίσως σας κρατούν δέσμιους τον τελευταίο καιρό. Εστιάστε ακριβώς σε ότι τις χαρακτηρίζει, χωρίς να διασπάτε την προσοχή σας με σκέψεις που είναι περιττές, καταλήγοντας έτσι σε λάθος συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Η τάση για συμφιλίωση, είναι έντονη σήμερα και η ειλικρινή στάση σας, θα συμβάλει ενεργά στην διεκπεραίωση της. Μιλήστε με ξεκάθαρα συναισθήματα και επικεντρωθείτε στην συμπεριφορά που σας ενοχλεί και σας απομακρύνει συνάμα, χωρίς να επιτρέψετε παρεμβολές από τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα είναι κατάλληλη, ώστε να βρεθείτε με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα που έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό. Η διάθεση για διασκέδαση και το χιούμορ που διαθέτετε, είναι στοιχεία που θα σας ωθήσουν να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιθυμία να ταξιδέψετε και να φύγετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα, είναι στις πρώτες σκέψεις σας. Ακόμα και οι μικρές αποδράσεις, μπορούν να σας χαρίσουν την περιπέτεια και να σας στιγματίσουν ευχάριστα την ημέρα, θυμηθείτε ότι τα ταξίδια σε συνάρτηση με καλή παρέα, εκπληρώνουν τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, δεν χαρακτηρίζεται από τις πιο ευχάριστες, εφόσον θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικού περιεχομένου. Οι σκέψεις αυτές, μπορούν να σας αγχώσουν γι’ αυτό βρείτε δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν και σας ισορροπούν τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εξέταση των συναισθημάτων των ατόμων που σας περιβάλλουν, είναι το κλειδί για την μελλοντική σας πορεία μαζί τους. Η ειλικρινή διάθεσής σας, θα πρέπει να έχει την ανάλογη ανταπόκριση από τους γύρω σας, για να διατηρηθεί μία σταθερή και ισορροπημένη σχέση ανάμεσά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα σας, θα κυλήσει με καθημερινά ζητήματα και θα επικεντρωθείτε στην επίλυσή τους. Μπορεί να σας προκαλέσουν, πίεση και στρες και να αποπροσανατολίσουν τις σκέψεις σας από τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: