Τα ζώδια της Πέμπτης 28ης Ιουνίου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΠαρθένοι, αποφύγετε να αντιμετωπίσετε σημαντικά θέματα, που αφορούν τον οικογενειακό ή τον επαγγελματικό σας τομέα, θα χρειαστεί να έχετε ισορροπημένη ψυχολογία για να κάνετε κάτι τέτοιο, σήμερα. Υδροχόοι, θέματα που υπάρχουν μέσα σε προσωπικές σας σχέσεις μπορούν να ξεπεραστούν, μόνο μέσα από την αλληλοκατανόηση, αλλά και τη συμφιλιωτική διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, για σας θα είναι ευχάριστη, προσφέροντάς σας ευκαιρίες που μπορούν να αποδώσουν μελλοντικά, κυρίως στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι ιδέες σας, έχουν ένα μεθοδικό πνεύμα και το ρίσκο δεν σας φοβίζει. Οι οικονομικές σας δραστηριότητες, απορρέουν από την ευελιξία του μυαλού σας. Οι παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν, μεταξύ του συντρόφου σας ή αγαπημένων σας προσώπων, μπορούν να επιλυθούν και οι σχέσεις σας, αναπτύσσονται στην πιο δυναμική τους μορφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο οικονομικός σας τομέας, θα σας απασχολήσει σήμερα, σε ιδιαίτερο βαθμό και θα κινηθείτε μεθοδικά, ώστε να διαχειριστείτε εκκρεμότητες που έχετε, το αποτέλεσμα θα είναι ανοδικό και ευέλικτο για σας. Η διάθεσή σας, μπορεί να επηρεαστεί έντονα, σε βαθμό που θα αλλάξει την συμπεριφορά σας απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διατηρείστε, τις ισορροπίες και δώστε την προσοχή που αρμόζει, στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προθέσεις που έχετε, να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα στον επαγγελματικό σας τομέα, θα απαιτήσουν μία μικρή επιφύλαξη, από πλευράς σας, διαπιστώνοντας την ειλικρινή διάθεση στα άτομα που σας πλησιάζουν. Η ρομαντική σας διάθεση, θα φέρει πιο κοντά τον σύντροφό σας και θα σας δώσει την ευκαιρία, να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι οικονομικές εκκρεμότητες, σας επηρεάζουν όλο αυτό το διάστημα και σήμερα, παίρνουν θέση, ώστε να επιλύσετε ένα μέρος τους. Μην αποθαρρύνεστε και σας πλαισιώσει το άγχος. Σήμερα, αφήσετε πίσω θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας και εστιάσετε στην προσωπική σας χαλάρωση, που έχετε ιδιαίτερα ανάγκη.

ΛΕΩΝ

Οι ανάγκες της δουλειάς σας, μπορεί να σας έχουν απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος ενέργειάς, αλλά εσείς μπορείτε να μεταβάλετε την ένταση σε δράση. Η ηγετική σας ικανότητα, χαράζει τον δρόμο για την εξέλιξή σας και σας δίνει όλα τα εφόδια για την επιτυχία. Η διασκέδαση, είναι το κίνητρο που θα σας φέρει σε επαφή, με το φιλικό σας περιβάλλον και θα σας φτιάξει την ημέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φορτισμένη σας ψυχολογία, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που υπάρχουν, σας απομακρύνει από κάθε ενέργεια και δράση, ειδικότερα στον χώρο εργασίας σας. Η στροφή προς την απομόνωση, είναι αυτό που θα σας χαρίσει την γαλήνη που έχετε ανάγκη. Ασχοληθείτε, επιφανειακά με υποθέσεις που μπορούν να παραταθούν για άλλη μέρα.

ΖΥΓΟΣ

Οι αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα, δεν έχουν την υπόσταση που πρέπει, λόγω κάποιας αστάθειας. Συλλέξτε και άλλα στοιχεία, τα οποία θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην σωστή πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Η ζεστασιά του σπιτιού σας, θα σας δώσει την ασφάλεια που αποζητάτε και θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, σήμερα, θα κυλίσει με αρμονικά βήματα και οι κινήσεις που μπορείτε να κάνετε στον χώρο εργασίας σας. Οι οικονομικές συναλλαγές, σήμερα, θα πάρουν θέση και θα σας δώσουν την ανάσα που περιμένατε, διατηρώντας πάντα τις επιφυλάξεις σας, σε νέα βήματα. Μία ευαισθησία, εκφράζεται απέναντι στους άλλους και σας κάνει πιο θελκτικούς προς αυτούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συμπεριφορά σας, σήμερα, χάνει την δυναμική της και αποκτάει μία οξυθυμία απέναντι στους άλλους, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας. Παρατηρήστε, από τι πηγάζει η αλλαγή σας και μετουσιωθείτε σε αγωνιστές, αναδεικνύοντας τις εξαίρετες ικανότητες σας. Αποφύγετε, τυχόν συγκρούσεις με οικεία σας πρόσωπα, διότι θα επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον υποθέσεις μυστηρίου και κυρίως θέματα του παρελθόντος. Η συγκέντρωσή σας, σε ότι αφορά την επίλυσή τους, μπορεί να σας αποπροσανατολίσει από τον δρόμο της αλήθειας. Οι συμπεριφορές των γύρω σας, μπορεί να σας έχουν πληγώσει και να κρατάτε μία απόμακρη στάση. Επαναπροσδιορίστε, την θέση σας και βάλτε τα όριά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να αναπτύξετε το κοινωνικό σας περίγυρο ευκολότερα, μέσω της επικοινωνιακής σας διάθεσης και να προωθήσετε νέα σας σχέδια. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, έχει αρχίσει και παίρνει την μορφή που έχετε επιλέξει. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες που μπορεί να προϋπήρχαν με κοντινά σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, σήμερα, επιλύονται και στην θέση τους μπαίνουν ευχάριστα και θερμά συναισθήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ενέργειες που έχετε κάνει στο παρελθόν, για την ανέλιξη της εργασίας σας, σήμερα, μπορούν να σας αποφέρουν τους καρπούς που επιθυμείτε. Ο τρόπος σκέψης σας, είναι ιδιαίτερα λειτουργικός και ταυτόχρονα πρωτότυπος, ώστε να διαφοροποιηθείτε από το σύνολο. Οι επαφές, με άτομα του περιβάλλοντός σας, θα επισφραγίσουν την αξία σας και θα βοηθήσουν την ψυχολογία σας.

 *Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: