Τα ζώδια της Πέμπτης 7ης Φεβρουαρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, οι στόχοι που έχετε θέσει έχουν την ικανότητα να υποδείξουν στους γύρω σας τις δυνατότητες σας και να λάβετε τα δέοντα. Καρκίνοι, κάποια γεγονότα μπορεί να δείχνουν μία δύσκολη και απροσπέλαστη κατάσταση, αλλά εξετάσετε πριν προχωρήσετε. Ζυγοί, η ενέργεια και η δυναμική που διαθέτετε, σας χαρίζουν μία ξεχωριστεί εικόνα και βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία εμφανιστεί στην πορεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να επικοινωνήσετε και να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, οδηγεί τις αποφάσεις σας σε ποιο δραστήρια πράγματα. Η εξέταση των υποθέσεων που τίθενται υπό ανάλυση, ανακυκλώνουν τις σκέψεις σας και δημιουργούν νέους ορίζοντες. Μπορείτε λοιπόν, να οδηγηθείτε σε συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου και να λάβετε θεμιτά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήσετε μία αρνητική διάθεση να εμποδίσει τις δράσεις σας, προβάλλοντας μία εικόνα ενοχική. Απελευθερωθείτε από τύψεις του παρελθόντος, που σας κρατούν δέσμιους και ενοχοποιούν την προσωπικότητα σας. Η μεθοδευμένη σκέψη σας, θα είναι το κίνητρο που θα σας καθοδηγήσει σε νέους δρόμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επανεξέταση κάποιων θεμάτων, είναι σημαντική για να λυθούν προβλήματα που έχουν εξελιχθεί και εσείς έχετε χάσει τον έλεγχο. Η καθαρότητα της σκέψης σας, θα βοηθήσει να εστιάσετε σε γρήγορους ρυθμούς, για να οργανώσετε τις επιθυμίες σας και να ανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η φαντασία σας, μπορεί να έχει επηρεάσει την συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας, δείχνοντας μία επίμονη σκέψη σε θέματα που δεν είναι άξια προσοχής. Κάντε έναν διαλογισμό και επικεντρωθείτε σε αυτό που σας ωθεί να διατηρείται αυτή την συμπεριφορά, η οποία δεν σας αντιπροσωπεύει.

ΛΕΩΝ

Η αυθόρμητη διάθεση και σκέψη, δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα στα οποία θα πρέπει να δώσετε το είναι σας. Η διασκέδαση, έρχεται σε πρωταρχική θέση και η συνεύρεση με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι αυτό που σας ωθεί ώστε να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αίσθηση της μοναχικότητας είναι πολύ έντονη σήμερα, κάνοντάς σας να αποκοπείτε από ενέργειες και δράσεις που θα σας διατηρούσαν χαρούμενους. Η απομόνωση είναι αυτό που έχετε ανάγκη, ώστε να βρείτε τον εαυτό σας και να κάνετε μία συζήτηση μαζί του, έτσι θα θέσετε τα όρια σας και θα αναζωπυρωθούν, οι σκέψεις για δημιουργία.

ΖΥΓΟΣ

Ο τρόπος που θα κινηθείτε σήμερα, στον επαγγελματικό σας χώρο, θα είναι αρκετά δραστικός και διπλωματικός, όπου οι συλλογικές σας σκέψεις θα σας φτάσουν σε απτά αποτελέσματα. Μπορείτε λοιπόν να δράσετε σε όποιο τομέα επιθυμείτε, εφόσον έχετε την διάθεση να μεγαλουργήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε κάποιες προκαταλήψεις του παρελθόντος, που σας δημιουργούν εντάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Γνωρίζετε ότι μπορεί να σας εμποδίζουν την εξέλιξη και να μην σας επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα που εξελίσσονται μπροστά σας. Μπορεί η στάση αυτή, αφήνει τις ευκαιρίες να περνούν ανεκμετάλλευτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εμμονές που έχουν δημιουργηθεί από ένα αρνητικό παρελθόν, υπάρχουν ως παρεμβολές στον τρόπο που σκέφτεστε. Η μη τήρηση του προγράμματος και οι απότομες εναλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο, έχουν φέρει μία στασιμότητα στην καριέρα σας. Προσπαθήστε λοιπόν, να οργανωθείτε και να δημιουργήσετε, βγάζοντας την καλλιτεχνική σας τάση προς τα έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημασία που είστε διατεθειμένοι να δώσετε στα προβλήματα και στις ανησυχίες των άλλων γύρω σας, θα δώσει μία διαφορετική οπτική στην προσωπική σας ζωή. Μέσω των λύσεων που θα δώσετε σε αυτούς, θα αναγνωρίσετε και τα δικά σας λάθη και θα βρείτε έναν νέο τρόπο να επιλύσετε τα προσωπικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ζωτική σας ενέργεια, υπερτερεί στις σκέψεις σας και αυτό σας παρακινεί σε νέα σχέδια και ιδέες. Οι επαφές σας με τα κοντινά πρόσωπα ή με τον σύντροφό σας, θα είναι πρωτότυπου χαρακτήρα και θα σας ωθήσουν σε διασκεδαστικές ενέργειες, προσφέροντάς σας μία ευχάριστη διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, σας ωθεί να μείνετε στο σπίτι και να δεχτείτε την θαλπωρή από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η κατανόηση και η στήριξη είναι στοιχεία που θα εξομαλύνουν την διάθεσή σας. Μιλήστε ειλικρινά και καταθέστε τις ανησυχίες σας, ζητώντας ψυχολογική υποστήριξη.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: