Τα ζώδια της Τετάρτης 10ης Απριλίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤοξότες, τα αρνητικά γεγονότα επηρεάζουν τα συναισθήματα και την αθωότητα των σκέψεών σας, γεμίζοντας με ανασφάλειες τα μελλοντικά σας σχέδια. Αιγόκεροι, η αυτοπεποίθηση θα οδηγήσει την ζωή και την ύπαρξη σας, σε ένα σίγουρο μέλλον γεμάτο προκλήσεις, που έχετε την αίσθηση ότι θα αντιμετωπιστούν με ευκολία. Η δύναμη αυτή, αποκαλύπτεται στο γύρω περιβάλλον, κάνοντας την διαφορά. Υδροχόοι, μία αίσθηση αναταραχής θα σημειωθεί στην καθημερινότητα σας και θα εμπλακεί η ψυχική σας διάθεση με την λογική, δυσκολεύοντάς σας έτσι να βγάλετε συμπεράσματα. Προσπαθήστε να φανείτε περισσότερο ρεαλιστές.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να διορθώσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και να ακολουθήσετε νέους δρόμους, που θα ανανεώσουν την σχέση σας. Μην επιμένετε σε λεπτομέρειες που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εμπιστευτείτε άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, που μπορούν να σας συμβουλέψουν για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανακατατάξεων και ψάχνετε να βρείτε τι σας αντιπροσωπεύει, ώστε να βγάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, έχετε την διάθεση να ονειρευτείτε και να ζήσετε στιγμές που είναι ανάλαφρες προς την συναισθηματική σας ανάπτυξη. Η πίεση που έχετε δεχθεί στο παρελθόν, σας δημιούργησε κάποιες ανασφάλειες που προκάλεσαν μία στασιμότητα στην ζωή σας. Ίσως το οικογενειακό σας περιβάλλον, μπορεί να βοηθήσει στην αποδέσμευσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη για επικοινωνία, θα σας ωθήσει σε ενέργειες που θα έχουν υπερβολικό χαρακτήρα και αυτό θα πρέπει να το διαχειριστείτε. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ευχάριστα και μην πιέζετε καταστάσεις, που θα φέρουν δυσαρμονία στην επικοινωνία σας.

ΛΕΩΝ

Η συγκέντρωση με άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου, θα είναι εποικοδομητική και θα χρειαστεί να αναδείξετε τις δυνατότητες σας. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, μπορούν να εκτιμήσουν την προσπάθεια σας και ίσως υποστηρίξουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Η καλή χρήση του λόγου σας, θα συμμετέχει στην αποδοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν σας ενδιαφέρουν σήμερα, τα τετριμμένα και τα καθώς πρέπει, αφού τα συγκαταλέγετε σε θέματα ρουτίνας. Έτσι στρέφετε την προσοχή σας, προς πιο ανάλαφρα θέματα που θα σας διασκεδάσουν και θα σας αφήσουν να συμμετέχετε ελεύθερα με το χιούμορ σας. Αφήστε τα κύρια ζητήματα, για άλλες μέρες.

ΖΥΓΟΣ

Η αρνητική ψυχολογική σας κατάσταση, εγκλωβίζει τις σκέψεις σας και παρατηρείτε τα πράγματα με μία έλλειψη αισιοδοξίας. Η αίσθηση ότι όλα σας αποπροσανατολίζουν, είναι πολύ έντονη. Βρεθείτε σε περιβάλλον που θα είναι εποικοδομητικό για σας και θα σας προσφέρει θετική ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δίνετε μεγάλη έμφαση στην επιθυμία που έχετε, για να πρωτοτυπήσετε και να φύγετε από τα θέματα που σας δημιουργούν μία ρουτίνα στην καθημερινότητα. Επομένως μείνετε προετοιμασμένοι ότι μπορούν να σας συμβούν πολλά απρόοπτα που θα σας εκπλήξουν, θυμηθείτε όμως ότι αρχίζει ξαφνικά έχει το ίδιο τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπομονή και η επιμονή, είναι στοιχεία που μπορούν να δημιουργήσουν ένα καρποφόρο κλίμα για τα σχέδια που βρίσκονται σε αναμονή. Η ψυχολογική σας κατάσταση, σήμερα, δεν είναι σε θέση να σας βοηθήσει να δείτε την θετική πλευρά των γεγονότων και σας δημιουργεί μία ανασφάλεια και φοβία, για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τύχη σήμερα, βρίσκεται με το μέρος σας και μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους για την σταδιοδρομία σας. Ξέρετε ότι η εξυπνάδα και η ευστροφία που διάθετε, στην αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων, μπορούν και σας προσφέρουν την ασφάλεια που έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήσετε την αρνητική διάθεση, να αλλάξει τους στόχους σας και να μειώσει τον πήχη που έχετε οριοθετήσει. Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές σε αποφάσεις και γεγονότα, που εξελίσσονται γύρω σας. Αφήστε λίγο την διασκέδαση στην άκρη και επικεντρωθείτε, στα θέματα που σας επείγουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενώ έχετε την διάθεση να περάσετε ευχάριστα με τα άτομα που αγαπάτε, παρ’ όλα αυτά βρίσκεστε σε διχασμό να βρεθείτε μαζί τους. Αυτό προέρχεται από την δυσαρμονία που υπάρχει στον συναισθηματικό σας κόσμο και έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου. Αφήστε την καρδιά σας, να αποφασίσει.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: