Τα ζώδια της Τετάρτης 17ης Απριλίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

pappas konstantinos zodiaΛέοντες, η εξέταση των συναισθημάτων σας και η αγάπη που τρέφει απέναντί σας ο σύντροφός σας, διαφοροποιεί το πως αντιλαμβάνεστε τις προσωπικές σας σχέσεις. Η εσωτερική ανάγκη να ακούσετε την καρδιά σας, δίνει μία άλλη νότα στην ημέρα σας. Ζυγοί, μία χαρούμενη διάθεση, θα σας οδηγήσει σε πρωτότυπες προτάσεις και τα πράγματα θα πάρουν μία θετική εικόνα. Η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας όμως, θα έχει ως αποτέλεσμα να επηρεαστούν αρνητικά οι σχέσεις σας. Σκορπιοί, η ερωτική σας διάθεση και η ειλικρινής στάση απέναντι στον σύντροφό σας, θα γεφυρώσουν την δυσμενή επικοινωνία που υπήρξε μέχρι σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Η ενεργητικότητα και η προσδοκία να κατακτήσετε τους στόχους σας σε γρήγορους ρυθμούς, σας δημιουργεί έναν εκνευρισμό, εφόσον τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως εσείς επιθυμείτε. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει ήρεμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συγκυρίες που έχουν συμβεί αυτό το διάστημα, είναι αρνητικές προς την ψυχολογία σας και δεν αισθάνεστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Αισθάνεστε πληγωμένοι και ότι δεν υπάρχει κατανόηση από το γύρω περιβάλλον σας. Ίσως η μοναχικότητα, σας φέρει κοντά με τον εαυτό σας και αντιληφθείτε τι σας επηρεάζει πραγματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πνεύμα ανυπακοής σας κυριεύει και δεν σας επιτρέπει, να συμβιβαστείτε με καταστάσεις ρουτίνας και παθητικές. Ενδεχομένως, θα πρέπει να ελέγξετε αυτή σας την ενέργεια και να μην την αφήσετε εκτός ελέγχου, διότι ίσως αργότερα μετανιώσετε για τις συνέπειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ψυχρότητα και μία απάθεια, μπορεί να εμφανιστεί στην σχέση σας, εξαιτίας της επαγγελματικής σας προσήλωσης. Διαχειριστείτε με διπλωματικό τρόπο τις ανάγκες σας και μην αφήνετε το περιθώριο, να επηρεάσουν την σχέση σας. Η έξοδος που θα προγραμματίσετε με τον σύντροφό σας, θα δώσει το περιθώριο να επιλύσετε κάποια προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, πριν φτάσετε στο κλείσιμο νέων συμφωνιών, είναι καλό να παρατηρείτε τις αντιδράσεις που παρουσιάζουν οι συνεργάτες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε, για να κατακτήσετε τις προσδοκίες σας με επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνετε την ευαισθησία σας, να σας οδηγεί σε αποφάσεις που κρίνουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η λογική και η μεθοδικότητα που διαθέτετε, είναι στοιχεία που μπορείτε να στηρίξετε την κάθε σας κίνηση. Η συγκέντρωση σε ζητήματα που είναι σημαντικά για το μέλλον σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αγνότητα των συναισθημάτων που τρέφετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παρουσιάζεται στις ενέργειές σας. Τα δώρα λοιπόν και οι εκπλήξεις, είναι αυτά που θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές και θα βελτιώσουν το κλίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις στον χώρο εργασίας σας, που θα συζητήσετε θέματα με καινοτόμο χαρακτήρα. Επίσης, κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρχαν στο παρελθόν με τα άτομα που συνεργάζεστε, μπορούν να ξεκαθαριστούν και να ανανεώσετε την σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κοινωνικός περίγυρος, είναι αυτός που σας έλκει περισσότερο σήμερα και θέλετε να διοργανώσετε εκδηλώσεις και να διασκεδάσετε. Η κίνηση αυτή, είναι για σας μία περιπέτεια που σας αναπτερώνει το ηθικό. Το χιούμορ και η ευγενική σας διάθεση, θα ξεπροβάλουν έντονα, αναδεικνύοντας την μοναδικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, δεν βοηθάει στην επαφή με τους γύρω σας, διότι έχετε έντονα την αίσθηση της έλλειψης υποστήριξης. Μην συμμετέχετε σε συζητήσεις που αφορούν προσωπικά σας στοιχεία, διότι δεν έχετε την δύναμη να επιχειρηματολογήσετε. Ίσως σας αλλάξει την διάθεση μία επαφή από το παρελθόν, επιδιώξτε την.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση συνεργασίας και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων, σας βοηθούν να κάνετε προτάσεις που θα επιφέρουν κέρδη στο μέλλον. Μιλήστε πιο εστιασμένα στα θέματα που έχετε οργανώσει και δεχθείτε τον αντίλογο, από τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, αισθάνεστε πιο ελεύθεροι και ακολουθείτε την διαίσθηση σας ως οδηγό της μελλοντικής σας πορείας. Τα όνειρα σας, μπορούν να υλοποιηθούν αφού έχετε την διάθεση να βαδίσετε με αργά, αλλά σταθερά βήματα. Οι συμβουλές των έμπιστων προσώπων, θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, απλά ακούστε τους.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: