Τα ζώδια της Τετάρτης 20ης Ιουνίου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΛέοντες, σήμερα τα συναισθήματά σας είναι πιο ξεκάθαρα και έτσι μπορείτε να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν μέσα σε σχέσεις. Υδροχόοι, κρατήστε επιφυλάξεις σε όσα ακούτε από τρίτους, ελέγξετε καλύτερα όσα έρχονται στο προσκήνιο.

ΚΡΙΟΣ

Η ενέργειά σας, διοχετεύεται μέσα από το θάρρος και την τόλμη. Η παρουσία σας, στον εργασιακό σας χώρο, θα είναι αρκετά έντονη σήμερα και θα περάσετε τα όριά σας, σε πιθανή αντιπαράθεση. Γι’ αυτό αποφύγετε κάθε συζήτηση, που θα σας προκαλέσει εκνευρισμό. Η μέρα, θα σας ωθήσει να κάνετε παράτολμες ενέργειες. Προσέξτε μην παρασυρθείτε, από ενστικτώδης επιθυμίες και φέρετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία σας, να βοηθήσετε τους γύρω σας με οποιαδήποτε τίμημα, χρειάζεται μία ισορροπία. Έχετε όλη την πρόθεση να φανείτε φιλικά προσκείμενοι, προς τους άλλους, όμως να είστε επιφυλακτικοί, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα. Στα συναισθηματικά σας, μην αισθάνεστε, ότι, η δοτική σας διάθεση δεν είναι επαρκής προς τον σύντροφό σας, διότι αυτό θα σας χαλάσει την διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε επιστρατεύσει τις ικανότητές σας και το πνεύμα ελευθερίας καθοδηγεί την κάθε σας κίνηση. Χαμηλώστε όμως λίγο τους τόνους και βάλτε τα όριά σας. Η ανεξέλεγκτη κατάσταση, θα σας οδηγήσει σε λάθος αποτελέσματα. Θέλετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να εκπλήξετε τους άλλους, όμως προχωρήστε με προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σήμερα, λόγω της οργάνωσης και της πρακτικής σκέψης σας, θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η μέρα, σας βοηθάει να βάλετε σε τάξη θέματα που σας απασχολούν. Ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, μία ανεπαίσθητη ψυχρότητα, μπορεί να αναστατώσει τις σχέσεις σας, αλλά η ισορροπία θα επέλθει γρήγορα.

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να εξετάσετε κάποια θέματα από ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε, σε προτάσεις και ευκαιρίες και να ενεργοποιήσετε την επιχειρηματική σας σκέψη. Στα ερωτικά σας, θα κάνετε μία νέα αρχή, εφόσον είστε διατεθειμένοι, να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε σας έχει πληγώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διατηρείστε, την αυτοκυριαρχία σας σήμερα, η τάση της τελειομανίας που έχετε, σας αγχώνει στον επαγγελματικό σας τομέα και σας κουράζει ψυχικά. Βρεθείτε, σε χώρους που σας δίνουν μία ανάλαφρη διάθεση και ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δίνοντας την συμβουλή σας, όπου χρειαστεί.

ΖΥΓΟΣ

Αν έχετε στο πλάνο σας, να προγραμματίσετε ευχάριστες συναντήσεις σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα να τις υλοποιήσετε. Η δική σας διάθεση, θα είναι θετική σε οτιδήποτε συμβεί. Όμως μην ξεχνάτε, ότι οι συναισθηματικές σας μεταβολές, μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση, ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιχειρηματικότητά σας και οι ενέργειες γύρω από την εξέλιξή σας, παίρνουν σχήμα και μορφή. Ίσως λάβετε κάποια απάντηση, και θα σας ανταμείψουν, ανάλογα με τις παρελθοντικές σας ενέργειες. Διενέξεις που υπήρχαν στο παρελθόν, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σήμερα σας δίνετε η ευχέρεια να τις ξεκαθαρίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συναλλαγές που έχετε ήδη στο προσκήνιο, θα γίνουν συνοδευόμενες από την ευχάριστη διάθεσή σας και θα δώσουν μία χαρούμενη νότα στους γύρω σας. Βρεθείτε με φιλικά πρόσωπα, έχετε την ανάγκη να διοχετεύσετε την ενέργειά σας, σε ζητούμενα που τους απασχολούν και να δώσετε την βοήθειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες των επαγγελματικών σας, μπορεί να σας επιβαρύνουν, αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε όλη σας την ενέργεια. Ασχοληθείτε, με τον εαυτό σας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις επιθυμίες σας. Η διάθεση αυτή, μπορεί να σας ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος και να σας δώσει ώθηση για νέα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι οργανωμένες κινήσεις που έχετε κάνει, για να φτάσετε την εργασία σας σε ένα θεμιτό αποτέλεσμα, σήμερα μπορούν να αναγνωριστούν από τους άλλους. Στα συναισθηματικά σας, η διάθεσή σας θα δώσει το έναυσμα για να περάσετε όμορφα, προσέξτε όμως την επιρροή που μπορούν να έχουν τρίτα πρόσωπα στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχολογία σας, σήμερα θα είναι αρκετά ευχάριστη και θα διαχέεται έντονα γύρω σας και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Οι προτάσεις που θέλετε να κάνετε, θα είναι βασισμένες στην στρατηγική της επιτυχίας. Ο ρομαντισμός σας, θα σας ωθήσει σε ενέργειες που θα βελτιώσουν θέματα που σας απασχολούν και θα ανανεώσει τις προσωπικές σας σχέσεις.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: