Τα ζώδια της Τετάρτης 27ης Ιουνίου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, ξανασκεφτείτε θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σας τομέα, ιδιαίτερα αν αφορούν παρελθοντικές καταστάσεις. Ιχθύες, μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική σας διάθεση, σήμερα, δεν βοηθάει στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στον χώρο εργασίας σας. Η δυναμικότητα του χαρακτήρα σας, εμπεριέχει μικρά στίγματα αποδυνάμωσης και αυτό οφείλετε σε όσα θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα, που σας έχουν φορτώσει με επιπλέον ευθύνες. Η θέληση να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας και την θέση απέναντι στον σύντροφό σας, θα δώσει μία ανάσα στον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οξύτητα του μυαλού σας, είναι στοιχεία που μπορούν να σας οδηγήσουν στην κορυφή. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, σας προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεστε, για να αποκτήσετε, την υλική εξασφάλισή σας. Ξεκουράστε τις σκέψεις σας, ακολουθώντας τον δρόμο της καρδιάς σας και αφεθείτε με γαλήνη στο υπόλοιπο της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην είστε αφελής, σε καταστάσεις που μπορεί να διαβάλλουν την εικόνα σας, στον χώρο της εργασίας σας. Έχετε, όλη την καλή πρόθεση να παρουσιάσετε σχέδια και ιδέες στους συναδέλφους σας, απλά μείνετε επιφυλακτικοί στις αντιδράσεις τους. Ο τρόπος που θέλετε να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η εκτίμηση, που δείχνετε προς το πρόσωπό τους, τους κάνει να νιώσουν ευχάριστα και βελτιώνει τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας, σε αθλητικές δραστηριότητες ή απαιτητικές εργασίες, ώστε να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις με άτομα που σας περιβάλλουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, μην εντείνετε τα πράγματα, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο θετικά. Στις προσωπικές σας σχέσεις, αποφύγετε υπέρμετρες συμπεριφορές, που θα επηρεάσουν αρνητικά την επαφή σας με τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Η υπερευαισθησία και η δοτικότητα σας, αλλάζουν την εικόνα σας, στον επαγγελματικό σας τομέα. Η αποδυνάμωση της αυτοπεποίθησή σας, λόγω της φορτισμένης ψυχολογία σας, δίνουν το έναυσμα σε τρίτα άτομα να σας επηρεάσουν. Μείνετε, σε χώρους που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και σας βοηθούν να ηρεμήσετε, και να καλυτερεύσει η διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αίσθηση της ελευθερίας, σας δίνει την ώθηση να λειτουργήσετε παρορμητικά και να υιοθετήσετε έναν αντισυμβατικό χαρακτήρα. Δείξτε, μεγάλη προσοχή στην συμπεριφορά σας, διότι μπορεί να κάνετε ενέργειες, που αργότερα ίσως μετανιώσετε. Οι σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως παρουσιάσουν μία μικρή επιπλοκή, λόγω της υπερβολικών απαιτήσεών και ευθυνών που υπάρχουν αυτό το διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Τα σχέδια που θέλετε να υλοποιήσετε στον επαγγελματικό σας τομέα, καθοδηγούνται από μεθοδικές και οργανωμένες σκέψεις. Η διπλωματική σας συμπεριφορά, θα αναδείξει το ταλέντο σας στις επικοινωνίες. Μια ψυχρότητα όμως, μπορεί να εμφανιστεί στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά έχετε την ικανότητα να ξεπεράσετε αντιπαραθέσεις και τα πράγματα να πάρουν την θετική τους μορφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενώ, η δυνατότητα που έχετε στα επαγγελματικά σας, αγγίζει την υπεροχή, όμως, η έλλειψη ελέγχου κάποιων συμπεριφορών, από άτομα που σας περιβάλλουν, μπορούν να σας οπισθοδρομήσουν. Γίνετε πιο επιφυλακτικοί, με όσους προσπαθούν να σας επηρεάσουν αρνητικά. Τα ξεκάθαρα συναισθήματα σας, βοηθούν τις σχέσεις σας, να εξελιχθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συγκεντρωθείτε, στις απαιτήσεις της δουλειά σας και στην ενδυνάμωση του συναισθηματικού σας κόσμου, χωρίς να ασχολείστε με υποθέσεις που είναι αρνητικά προσκείμενες σε σας. Βάλτε, σε τάξη όσα σας μπερδεύουν και απαγορεύστε, σε εξωτερικούς παράγοντες να εισχωρούν και να επηρεάζουν την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργασίες που θέλετε να κάνετε στο μέλλον, χρειάζονται την υποστήριξή σας και καθαρότητα σκέψης. Νέες κινήσεις, σήμερα, ευνοούνται και η μελέτη αυτών, θα σας οδηγήσει σε θεμιτά αποτελέσματα. Οι φιλικές συναντήσεις, θα αλλάξουν την διάθεσή σας, διότι το ευχάριστο κλίμα που σας δημιουργούν, σας ανεβάζουν την ψυχολογία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συναντήσεις που μπορεί να επέλθουν σήμερα με άτομα του συναδελφικού σας περιβάλλοντος, θα χαρακτηρίσουν την επαγγελματική σας πορεία. Η συμμετοχή σας, θα πρέπει να είναι μεθοδευμένου τύπου και συνάμα παραγωγική. Παρελθοντικές σας ανησυχίες, με βάση την σχέση σας, σήμερα, μπορούν να εξαλείφουν και να αλλάξουν την υπόσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η χαλαρή σας διάθεση και η θετική ενέργεια που σας διακατέχει, σήμερα, θα δώσουν μία ευχάριστη νότα, στη μέρα σας. Το περιβάλλον σας, θα δεχθεί αυτή σας την ενέργεια και θα ανταποδώσει αναλόγως. Επικοινωνιακά θέματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σήμερα, βρίσκουν την λύση τους, κάτω από την ευαίσθητη διάθεσή σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: