Τα ζώδια της Τετάρτης 5ης Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Η τάση να φανείτε ενεργητικοί και δραστήριοι, σε κάθε τι που αναλαμβάνετε με υπευθυνότητα και η επιμονή, δείχνει ότι έχετε πρόθεση να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση εμφανιστεί στο προσκήνιο. Μην παρασυρθείτε από μία επιπλέον κίνηση που θα εμφανιστεί στην δουλεία σας και επαναπαυθείτε ότι φτάσατε τον στόχο σας. Η σκέψη να πλησιάσετε τους γύρω σας, αντλείτε έντονα από την ανάγκη επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι καταστάσεις είναι υπό εξέλιξη και χρειάζονται την προσοχή σας. Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας, σε ανούσιες σκέψεις και φεύγετε από τον στόχο σας. Μία ευχάριστη αίσθηση νιώθετε όταν αφουγκράζεστε τα συναισθήματα του συντρόφου σας και μπορείτε να εκμηδενίσετε τις διαμάχες που υπήρξαν μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογία σας, δεν είναι σε κατάλληλα επίπεδα, ώστε να μπορείτε να συζητήσετε ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σας. Αποφύγετε οποιαδήποτε αρνητική συμπεριφορά προς τους γύρω σας, διότι σας χαρακτηρίζει απερίσκεπτους φέρνοντάς σας αρνητικό αποτέλεσμα. Η μελαγχολικές κρίσεις, που μπορεί να εμφανίσετε στα κοντινά σας άτομα, θα κουράσουν την συμβίωση μαζί τους, απλά ελέγξετε το περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος, θα πάρουν θέση στην ζωή σας και θα καταστεί απαραίτητη η λύση τους. Μπορεί να εμφανιστούν παρασκήνια που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Τα συμπεράσματά σας, πρέπει να είναι μέσα από γεγονότα και όχι υποθέσεις. Σταθείτε περισσότερο στα δικά σας πιστεύω και αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας, χωρίς να αναμένετε μόνο την στήριξη των γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σας, δείχνει μία ανοδική πορεία στον επαγγελματικό σας χώρο, εφόσον έχετε την διάθεση να παρατηρήσετε τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία. Τα σχέδια που θέλετε να καταθέσετε, πρέπει να είναι ελεγχόμενα από όλες τους παραμέτρους και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, στην υλοποίηση τους. Επιδιώξτε να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφό σας και να επιλύσετε τις διαφωνίες που έχουν δημιουργηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σας, χαρακτηρίζεται καλή για σας, εξαιτίας της εξελικτικής πορείας που διαφαίνεται στον επαγγελματικό σας τομέα. Ο αγώνας που έχετε κάνει στο παρελθόν, ήρθε η στιγμή που θα ανταμειφθεί, μην παρασυρθείτε όμως από κριτικές των γύρων σας. Η δοτικότητα σας, μπορεί να διαμορφώσει τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι σκέψεις σας και οι ενέργειές σας, είναι αρκετά καλές αυτό το διάστημα, ώστε να σας χαρίσουν ένα σωστό αποτέλεσμα στον επαγγελματικό σας τομέα. Η επιμονή σας, να πετύχετε και να φτάσετε στην υλοποίηση του στόχου σας, σας κάνει περισσότερο διεκδικητικούς. Επιδιώξτε να ξεκαθαρίσετε τα θέματα που σας έχουν φέρει σε απομόνωση από τον σύντροφό σας. Καταθέστε του τα αληθινά σας συναισθήματα, κάνοντας μία συζήτηση μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά θέματα, θα πάρουν τον πρωταρχικό ρόλο σήμερα και θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, η λύση τους. Σταθείτε συγκεντρωμένοι στα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας και σκεφτείτε ποιες είναι οι δυνατότητες που σας δίνονται, ώστε να τα καταφέρετε χωρίς δυσκολίες. Η πρόθεση να αλλάξετε την ζωή σας και να της δώσετε νέα πνοή, σας ωθεί σε νέες σχέσεις και καινούργια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσωπική σας εξέλιξη, συντελείτε με την επαγγελματική σας αποκατάσταση και έχετε την διάθεση να βάλετε όλα σας τα δυνατά, ώστε να τα καταφέρετε. Συνεχίστε με το σθένος που έχετε, για να φτάσετε στο θεμιτό σας αποτέλεσμα, προσέχοντας όμως τα αρνητικά άτομα που υπάρχουν στο γύρω περιβάλλον σας. Τα αισθήματά σας, προς τα αγαπημένα σας άτομα, είναι πολύ έντονα και θέλετε να τα εκφράσετε με ειλικρίνεια και αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα, θα σας απορροφήσουν αρκετή ενέργεια, εφόσον θα πρέπει να εξετάσετε με ποιον τρόπο μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Ασχοληθείτε ταυτόχρονα και με άλλου είδους δραστηριότητες που θα αποβάλλουν το άγχος. Αφήστε λίγο χρόνο και για τον εαυτό σας, χαρίζοντάς του ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ιδέες που έχετε στο μυαλό σας, για να πραγματοποιήσετε στο μέλλον, χρειάζονται την καθαρότητα σκέψης σας και να είναι κομμάτι της καρδιάς σας. Έτσι, μπορείτε να κατακτήσετε τον στόχο σας, αντιμετωπίζοντάς τον με τον καλύτερο τρόπο. Η διάθεση σας, σήμερα, είναι να μεταφέρετε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα στους γύρω σας, ότι αγαπάτε την ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η απομόνωση σήμερα, είναι αυτή που θα αντιπροσωπεύσει τις σκέψεις σας, εφόσον θα σας δώσει τον χρόνο να εξετάσετε με λεπτομέρεια λάθη του παρελθόντος. Η στροφή προς τον εαυτό σας, θα ενδυναμώσει θετικά σας στοιχεία και θα βάλει σε σειρά τις ανησυχίες σας. Να θυμάστε, ότι έχετε το περιθώριο να διορθώσετε πολλά πράγματα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: