Τα ζώδια της Τρίτης 15ης Ιανουαρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, η συμμετοχή σας σε υποθέσεις παρασκηνίων θα πρέπει να είναι προσεκτική, ώστε να αποφύγετε φανταστικές σκέψεις και συμπεράσματα. Ζυγοί, η σταθεροποίηση των οικονομικών σας, γίνεται μέσα από σκέψεις οργανωμένες και μεθοδευμένες κινήσεις. Αιγόκεροι, η στροφή προς τον εαυτό σας, θα βοηθήσει την ψυχολογική σας κατάσταση και θα ψάξετε τρόπους για να τον ευχαριστήσετε.

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, είναι σε δρόμο που θα μπορέσετε να δώσετε μία νέα πτυχή στα πράγματα που ακολουθούν. Μπορείτε να διατηρήσετε τις συνεργασίες που έχουν βάσεις και μπορούν να δώσουν μία εξέλιξη, που θα σας ευνοήσει αργότερα. Η ευγενική συμπεριφορά σας, έχει τον τρόπο να σας φέρει πιο κοντά με κοντινά σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε θέματα συζητήσεων που σας κάνουν οξύθυμους και να χάνετε τον έλεγχο με τους γύρω σας. Προσπαθήστε να δείτε πιο σταθερά, τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας και να τα επεξεργαστείτε με τον ανάλογο τρόπο, που θα σας δώσει μία νέα οπτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος, έρχονται στο φως και δίνουν μία αναστάτωση. Οι σχέσεις σας, θα πρέπει να επανεξεταστούν και να δώσετε μία νέα μορφή στο μέλλον. Η ψυχραιμία που πρέπει να διατηρήσετε, θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τις αποφάσεις σας, χωρίς να υπάρχουν διχασμοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, σας σπρώχνει σε νέα ανοίγματα και εσείς έχετε την πρόθεση να τα ακολουθήσετε και να δημιουργήσετε μία νέα κατάσταση γύρω σας. Τα σχέδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε, έχουν μία υποδομή από το παρελθόν και ο αναλυτικός σχεδιασμός, ευνοείται να γίνει σήμερα.

ΛΕΩΝ

Οι επαγγελματικές σας ανησυχίες, είναι σε θετικό επίπεδο και μπορείτε να τις αξιολογήσετε εκ νέου, απορρίπτοντας ότι περιττό σας κάνει πίσω. Οι κριτικές των άλλων γύρω σας, μπορεί να είναι ένα έναυσμα, για να δυναμώσετε και να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιθυμία σας, να συνευρεθείτε με κόσμο και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις, θα σας βγάλει από τον κλοιό της ρουτίνας και θα σας δώσει μία νέα προοπτική των πραγμάτων. Η γενναιόδωρη στάση σας, βοηθάει τις σχέσεις σας, κυρίως με το αντίθετο φύλο και δηλώνει την αγνότητα του χαρακτήρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικού τύπου, τα οποία έρχονται εμβόλιμα στην καθημερινότητά σας. Δεν θα χάσετε τον έλεγχο, αν αποδεχθείτε τις ικανότητες σας και τον τρόπο σκέψης σας. Η νοημοσύνη σας, θα βοηθήσει να δράσετε με έξυπνο τρόπο και να λειτουργήσετε με σοφία, σε οποιαδήποτε κίνησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αφήστε την διαίσθηση και το ένστικτό σας, να καθορίσει τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφερθείτε, εφόσον θα διαπιστώσετε πως σκέφτονται οι απέναντί σας. Είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, διότι ποτέ δεν θα πέσετε έξω από τις εκτιμήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ελεύθερος χρόνος σας, είναι αρκετά μειωμένος εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων και αυτό ίσως σας περιορίζει ψυχολογικά. Προσπαθήστε να βρεθείτε με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα και να εκφράσετε τον ζωηρό σας χαρακτήρα. Οτιδήποτε, σας δίνει ενέργεια μπορείτε να ασχοληθείτε μαζί του, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές και χαλάρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα σχέδια που έχετε προκαθορίσει να πραγματοποιηθούν, μπορείτε σήμερα να τα επεξεργαστείτε με αναλυτική σκέψη και να τους δώσετε μία ξεκάθαρη εικόνα. Μην αφήσετε το άγχος όμως, να εισβάλει στις αποφάσεις σας και να αποδιοργανώσει τις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας και η ανάγκη να βρεθείτε σε οικείους χώρους, δεν σας δίνουν την ενέργεια που επιθυμείτε στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε να εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας, στα άτομα που εμπιστεύεστε και να λάβετε τις απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η άσχημη ψυχολογία, εξαιτίας των πολλών σκέψεων για θέματα που σας ανησυχούν, σας κάνει να πιεστείτε για να βρείτε μία δίοδο. Η επικοινωνία με τα άτομα που έχετε κοινά πιστεύω, θα σας ανακουφίσει και παράλληλα θα σας δυναμώσει.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: