Τα ζώδια της Τρίτης 18ης Δεκεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΑιγόκεροι, η σταθερότητα και ο αργός βηματισμός, σήμερα, καταλύονται μπροστά στο ανήσυχο πνεύμα σας και την έντονη δίψα σας για νέα πράγματα. Τα σχέδιά σας, μπορούν να πάρουν μορφή και να κατακτήσουν τις επιθυμίες σας. Υδροχόοι, η πρακτική και η οργανωμένη σας σκέψη, μπορούν να σταθούν ως αρωγοί σε θέματα που ανησυχούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιχθύες, οι σκέψεις σας, θα πρέπει να είναι προσγειωμένες σε ρεαλιστικά γεγονότα, για να σας οδηγήσουν με σταθερά βήματα στις εν δυνάμει συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να εστιάσετε στα επαγγελματικά σας ζητήματα, που απαιτούν την συγκέντρωσή σας, διότι οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει μπορεί να σας επιφέρουν δυσκολίες οικονομικές. Η ευαισθησία ,δεν είναι το στοιχείο που μπορεί να σας βοηθήσει, αντιθέτως θα σας απομακρύνει από τις λογικές σκέψεις σας, όπου παίζουν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία ευχάριστη και απρόοπτη παρουσία, μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και να σας αλλάξει την διάθεση προς το καλύτερο. Οι αισιόδοξες και γεμάτες αυτοπεποίθηση σκέψεις, θα οδηγήσουν την συμπεριφορά σας στην εξωτερίκευση της δυναμικής που κρύβετε μέσα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απρόοπτα γεγονότα, θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον προς ένα δημιουργικό και ενεργητικό μέλλον. Η αγάπη σας για την κοινωνικότητα, φέρνει εκπλήξεις και προκλήσεις. Οι διπλωματικές σας σχέσεις, εξελίσσονται στον κατάλληλο χρόνο, ώστε να προσδώσουν θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαφή σας με κόσμο και ιδιαίτερα με το φιλικό σας περιβάλλον, εξωτερικεύει τα αγνά σας συναισθήματα προς τα προβλήματα των γύρω σας. Η διάθεση να τους ακούσετε και να τους βοηθήσετε, είναι πολύ έντονη και η δοτικότητα αυτή, σας τονώνει το ηθικό και βοηθάει τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη για αποδοχή από τους γύρω σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολικούς συναισθηματισμούς με αποτέλεσμα, την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Η ανθεκτικότητα σας, θα είναι αυτή που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο και θα σας επαναφέρει, στον πρωταρχικό δυναμικό σας χαρακτήρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διακριτικότητα και η ευσυνειδησία, σας δίνουν τον έλεγχο των καταστάσεων και των σχέσεών σας. Επομένως, οι επαγγελματικές συμφωνίες που έχετε στο πρόγραμμα, έχουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις από μέρους σας να αποκτήσουν θετική έκβαση.

ΖΥΓΟΣ

Η συντροφικότητα, είναι το κίνητρο για να προβείτε σε ενέργειες που θα βοηθήσουν την σχέση με τον σύντροφό σας. Η απομόνωση από τον κοινωνικό σας κύκλο, είναι ένα συναίσθημα που απεχθάνεστε, γι’ αυτό θα προβείτε σε πιο δραστικά μέτρα για ανανέωση των σχέσεών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το οξύ πνεύμα σας, βοηθάει να παρατηρείτε την ρίζα του προβλήματος και να δίνετε τις λύσεις που χρειάζονται, για θετικά αποτελέσματα. Η δυσμενής επικοινωνία όμως, με το γύρω περιβάλλον, σας δυσκολεύει και σας προκαλεί εκνευρισμό και εντάσεις. Μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα, σταθείτε τολμηροί απέναντι στις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάλαφρη ματιά, απέναντι σε ζητήματα που σας αφορούν, σας κάνουν επιρρεπείς. Η ονειρική διάθεση, δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα με ωριμότητα και αίσθημα ευθύνης, αφήστε λοιπόν τις αποφάσεις και τις αναλύσεις των ζητημάτων που σας απασχολούν, για το προσεχώς μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εργατικότητα και ικανότητα να αναλύετε τις λεπτομέρειες, φέρνοντας εποικοδομητικά αποτελέσματα, σας διαφοροποιούν από τους άλλους γύρω σας. Σήμερα όμως, η διάθεση σας έχει το πνεύμα της ελευθερίας και μετατρέπεται σε μία ποιο ανάλαφρη και ελεύθερη διάθεση, τολμήστε την διαφορά αυτή, έστω και για λίγο θα σας αλλάξει την οπτική σας γωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, έχετε την διάθεση να χαράξετε τον δρόμο της αλλαγής, κυρίως όμως στον οικονομικό σας τομέα. Τα μέτρα που θέλετε να λάβετε, είναι πολύ σημαντικά για την πορεία σας και απαιτούν προσεχτικές κινήσεις και σταθερά βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διαίσθησή σας, μπορεί να βοηθήσει στην συνειδητοποίηση της αρνητικής συμπεριφοράς που υπάρχει από τρίτα πρόσωπα. Επομένως, μπορεί να σας προστατέψει από κακόβουλες ενέργειες προς το άτομό σας, μείνετε επιφυλακτικοί σε νέα σχέδια και προτάσεις που θα σας προταθούν.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: