Τα ζώδια της Τρίτης 25ης Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, τα ειλικρινά σας συναισθήματα και η επικοινωνία με τους γύρω σας, θα είναι το κλειδί της συμφιλίωσης με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Τοξότες, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, σας ωθεί σε χώρους απομόνωσης και σας επικεντρώνει το ενδιαφέρον στην προσωπική σας αναζήτηση.

ΚΡΙΟΣ

Οι υποθέσεις που θα σας τραβήξουν σήμερα την προσοχή, θα είναι κρυφών καταστάσεων που συνέβησαν στο παρελθόν. Παρ’ ότι έχετε την πρόθεση, να διαπιστώσετε και να εξακριβώσετε την πραγματική πορεία κάποιων ζητημάτων, μην σπαταλήσετε την ενέργεια σας, χωρίς αποτέλεσμα. Η πρωτοβουλία να ελέγξετε προσωπικά την εξέλιξη αυτών των θεμάτων, χρειάζεται υπομονή μέχρι να φτάσετε στο τελικό συμπέρασμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημιουργική σας διάθεση, σας δίνει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κατακτήσετε τις επιθυμίες σας και να αποκτήσετε περισσότερη ασφάλεια. Το φιλικό περιβάλλον σήμερα, μπορεί να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, για να ξεπεράσετε προσωπικά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνιακή σας τάση και η οξυδέρκεια της σκέψης σας, τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας σε μέγιστο βαθμό. Οι αντιδράσεις των γύρων σας, είναι θετικές, όπως και ο τρόπος που εσείς αντιδράτε και χειρίζεστε τις καταστάσεις. Ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης, θα σας οδηγήσει στον δρόμο της συμφιλίωσης, στις σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρορμητικότητα σας και η ζωτική σας ενέργεια, στηρίζονται στην ανεπτυγμένη σας διαίσθηση, με αποτέλεσμα να κινήστε σφαιρικά σε θέματα που σας απασχολούν. Η σκέψη μίας εξόδου με αποτέλεσμα την διασκέδαση, θα σας χαλαρώσει από την πίεση που δέχεστε, αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ

Θέματα οικονομικού τύπου, θα σας απορροφήσουν τις σκέψεις και μπορεί να ασχοληθείτε αρκετά με εκκρεμότητες. Συγκεντρωθείτε και συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία, που σας χρειάζονται και κινηθείτε με δυναμικό τρόπο. Μην παρασυρθείτε από κάποιες ανασφάλειες, που μπορούν να επηρεάσουν την καθαρότητα σκέψης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οργάνωση και η μέθοδος που ακολουθήσατε, το τελευταίο διάστημα, σας έφεραν σε θεμιτά αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των γύρων σας, όταν αυτές έχουν κάτι να σας πουν. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε ο σύντροφός σας να αντιληφθεί τα συναισθήματα που τρέφετε γι’ αυτόν.

ΖΥΓΟΣ

Καθημερινά ζητήματα και νέες απαιτήσεις, μπορεί να σας κουράσουν σωματικά και ψυχικά, αλλά εσείς έχετε το σθένος να προσαρμοστείτε με ευκολία, σε νέες καταστάσεις. Δείξτε μία ελαστικότητα στις απαιτήσεις, που μπορεί να έχετε απέναντι στους άλλους γύρω σας. Το καλύτερο είναι, να στραφείτε προς τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρωτοπορία των σκέψεών σας, αντικρούει με τα καθιερωμένα των γύρω σας. Αυτό όμως, σας δίνει το έναυσμα, να κινηθείτε δραστικά, σε κάθε τι που έχετε θέσει στα νέα σχέδιά σας. Η διασκέδαση, είναι ένας τρόπος να χαλαρώσετε από τις σκέψεις και τις ευθύνες, που έχετε επωμιστεί το τελευταίο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δυσκολία, να προσαρμοστείτε σε νέες καταστάσεις, επηρεάζει τον συναισθηματικό σας τομέα και σας αποτρέπει από κάθε σοβαρό ζήτημα σήμερα. Προτιμήστε να μείνετε στο σπίτι ή να βρεθείτε σε οικείο περιβάλλον, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να βρείτε τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι καταστάσεις γύρω σας, εξελίσσονται γρήγορα και απαιτούν την δική σας ακολουθία. Γνωρίζετε ότι έχετε την κατάλληλη δομή σκέψης και την εργατικότητα, για να τα καταφέρετε, φτάνει να μην γίνετε βιαστικοί. Η ευαισθησία και η έντονη ανάγκη, να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας ωθήσουν σε ανάλογες κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή, δεν θα παρουσιάσει έντονες ανατροπές σήμερα, αλλά θα βρεθεί η δίοδο να ακτινοβολήσει η προσωπικότητα σας. Κινηθείτε διαισθητικά και δώστε μία διαφορετική νότα, στο συναισθηματικό σας κόσμο, αυτό θα βοηθήσει τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην εμπλακείτε σε συζητήσεις, που αφορούν οριστικές αποφάσεις, διότι μπορεί η ένταση και η πίεση, να προκαλέσει οξύθυμες συμπεριφορές. Δώστε χρόνο στις απαντήσεις σας και ακολουθήστε τις επιθυμίες σας. Στραφείτε προς τον εαυτό σας και ενδυναμώστε, τα θετικά χαρακτηριστικά σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

 

Παλαιότερα άρθρα: