Τα ζώδια της Τρίτης 3ης Ιουλίου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, η αισιοδοξία σήμερα, βοηθάει κάθε κατάσταση. Ιχθύες, αποφύγετε σήμερα να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, σας ωθεί σε κινήσεις που έχουν να κάνουν με νέες επαφές. Η τάση να προωθήσετε σχέδια και ιδέες στον επαγγελματικό σας τομέα, αναδεικνύουν την αξία σας και την επαγγελματική σας πορεία. Συναντήσεις με συναδέλφους, θα σας δώσουν την ευκαιρία, να αγωνιστείτε μέχρι εξάντλησης όλων των περιθωρίων που σας δίνονται. Οι σχέσεις σας θα ανανεωθούν, στηριζόμενοι στο κλειδί της συμφιλίωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προσπάθειες που έχετε κάνει στο παρελθόν για τα επαγγελματικά σας, έχουν χτίσει στιβαρές βάσεις για το μέλλον. Ο τρόπος που έχετε χειριστεί τα πράγματα μέχρι στιγμής, βλέπετε ότι έχει αποδώσει καρπούς. Μην, παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας και η συμπεριφορά σας παρουσιάσει έναν ιδιοτελή χαρακτήρα, διότι θα ανατρέψετε το αποτέλεσμα. Οι συναντήσεις με οικεία πρόσωπα, καλό είναι σήμερα, να είναι επιφανειακές χωρίς ουσιώδεις εμβαθύνσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αποφάσεις που είναι να λάβετε σήμερα, έχουν αισιόδοξο χαρακτήρα και σας δίνετε η ευκαιρία να αποκτήσετε με περισσότερη ευκολία κάποια πράγματα. Λειτουργήστε, ανάλαφρα και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς πιέσεις. Έχετε την διάθεση, να εξομαλύνετε αρνητικές καταστάσεις που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν, μεταξύ αγαπημένων σας προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα λάβουν χώρα παρελθοντικά παρασκήνια και θα επιστρατεύσετε την λογική σας, ώστε να δώσετε την λύση που χρειάζεται. Οι οικονομικές συναλλαγές στον χώρο εργασίας σας, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και μπορεί να σας ανησυχήσει η διεκπεραίωση τους. Μην χάσετε την δυναμική σας, έχετε την ικανότητα να αποφύγετε όλες τις αρνητικές καταστάσεις. Θα θελήσετε να πλησιάσετε με ευαισθησία, τον σύντροφό σας και αυτό θα σας ανεβάσει την διάθεση.

ΛΕΩΝ

Η εστίαση, στα πραγματικά συναισθήματα των γύρω σας, απέναντί σας, σήμερα, θα βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερα. Η ευχάριστη διάθεση και ο αυθορμητισμός σας, μπορεί να διορθώσει οτιδήποτε αρνητικό, υπάρχει στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα, δεν θα σας επιτρέψουν να κάνετε αλλαγές στην διάρκεια της ημέρας. Οι οικονομικές εκκρεμότητες, σας έχουν απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος ενέργειας, σας αγχώνουν και σας περιορίζουν. Σκεφτείτε, με αισιοδοξία, εξάλλου είστε αρκετά δυναμικοί, ώστε να βρείτε τις λύσεις. Εστιάστε, στον εαυτό σας και χαλαρώστε με τρόπους που εσείς γνωρίζετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι σκέψεις, να οργανώσετε και να οριοθετήσετε υποθέσεις επαγγελματικές, σας κάνουν δυναμικούς και σας δίνουν νέους τρόπους εξέλιξης. Εκμεταλλευτείτε, την διάθεση σας και ακολουθείστε την διαίσθησή σας. Βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, διασκεδάστε όσο περισσότερο μπορείτε, αυτό θα σας δώσει ευχάριστες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος, δεν βοηθάει να αντιμετωπίσετε αντιξοότητες στον χώρο εργασίας σας και σας κρατάει απόμακρους από κάθε ευθύνη. Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που χρειάζονται την προσοχή σας, αφήστε τις για άλλη μέρα. Η ασφάλεια που σας προσφέρουν άτομα του οικείου περιβάλλοντος, είναι αρκετά έντονη σήμερα και μπορεί να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, δεν ευνοείται η υλοποιήσει υποθέσεων που έχετε προκαθορίσει, λόγω της έντονης αστάθειας που εμφανίζεται σε συνεργασίες και στην επικοινωνία σας. Μην προβείτε λοιπόν, σε καμία νέα ενέργεια, απλά επικεντρωθείτε στην οργάνωσή τους. Ο ρομαντισμό σας, θα σας οδηγήσει σε πράξεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα πάρετε μία ανάσα, εφόσον έχετε αγωνιστεί στο παρελθόν. Οι σκέψεις σας, είναι σταθερές και αυτό αναγνωρίζεται από τους γύρω σας, χωρίς επιφύλαξη. Η γοητεία σας και τα ζεστά συναισθήματα, θα συμβάλλουν στην βελτίωση των σχέσεών σας και θα οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, εύκολα μπορεί να χάσετε τον έλεγχο, αν συμμετάσχετε σε συζητήσεις αναλυτικού χαρακτήρα, στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε τις, όσο είναι δυνατό και ισορροπήστε τα συναισθήματά σας, που σήμερα είναι αρκετά μεταβαλλόμενα. Διατηρείστε, την αυτοκυριαρχία σας και συμπορευτείτε με τους γύρω σας, χωρίς αρνητικές σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η τάση να ξεκαθαρίσετε κρυφές υποθέσεις, δίνει ένα διαφορετικό στίγμα στην ημέρα σας. Ενώ έχετε, συνοδοιπόρο την διαίσθησή σας και αυτό σας καθησυχάζει περισσότερο για τα συμπεράσματά σας, από την άλλη ο ενθουσιασμός σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε πλασματικές υποθέσεις. Εξακριβώστε, τι συμβαίνει, με σταθερά βήματα και θα φτάσετε στο θεμιτό αποτέλεσμα. Αποφύγετε, συμπεράσματα που αφορούν τις σχέσεις σας, διότι ο ψυχικός σας κόσμος είναι αρκετά ευάλωτος.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής» 

Παλαιότερα άρθρα: