Τα ζώδια της Τρίτης 30ης Οκτωβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΥδροχόοι, γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση, αγωνίζεστε για να φτάσετε τον στόχο που έχετε θέσει, εδώ και καιρό. Συνεχίστε την προσπάθειά σας. Ιχθύες, προσπαθήστε να γνωρίσετε τον εαυτό σας και να ενδυναμώσετε τα θετικά σας στοιχεία.

ΚΡΙΟΣ

Οι προκαταλήψεις και οι εμμονές σε αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος, εμποδίζουν να ζήσετε το σήμερα, βάζοντας όρια και φραγμούς στις σκέψεις σας. Προσπαθήστε να απελευθερωθείτε από αυτές τις σκέψεις και ακολουθήστε, έναν δρόμο που θα σας οδηγήσει σε θετικές σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να ακούσετε τους προβληματισμούς των αγαπημένων σας προσώπων, δείχνει την ευαισθησία σας και την ανθρωπιά σας. Θυμηθείτε όμως, ότι για να δώσετε την απαραίτητη βοήθεια στους γύρω σας πρέπει να έχετε βοηθήσει πρώτα τον εαυτό σας, ώστε να έχετε ενέργεια να δώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική φόρτιση και οι πιέσεις που έχετε δεχθεί, κυρίως στον χώρο εργασίας σας, θα οδηγήσει στις απαραίτητες αλλαγές. Η ψυχική σας δύναμη, θα σας οδηγήσει στην πρόοδό σας και θα βοηθήσει σε δημιουργικές ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ασφάλεια και η θαλπωρή που έχετε ανάγκη σήμερα, θα σας την προσφέρει το οικογενειακό ή κοντινό σας περιβάλλον. Η σκέψη, το να μείνετε μακριά από την ρουτίνα και τους γρήγορους ρυθμούς, σας καθοδηγεί σε χώρους που εμπνέουν εμπιστοσύνη.

ΛΕΩΝ

Η περισυλλογή των απαραίτητων στοιχείων και στην συνέχεια ο διεξοδικός έλεγχος, για τα επίκαιρα ζητήματα που σας ανησυχούν, θα βοηθήσει ώστε να επιτευχθεί η πραγμάτωση τους. Συνεχίστε δυναμικά τις ενέργειες και τις σκέψεις σας, και κατακτήσετε τις θέσεις που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να εμφανίζετε μια διαφορετική εικόνα στους γύρω σας, ως προς τις συναλλαγές σας, αλλά το αποτέλεσμα της συνεργασίας ή των οικονομικών κερδών, θα σας αποζημιώσει. Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να εμφανιστεί έντονος διχασμός και άγχος και να φανείτε υπερβολικοί για αυτή την ανησυχία. Ηρεμήστε και περάστε όμορφα, με τους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ

Η πνευματώδεις σκέψεις σας, θα σας δώσουν μία νέα πνοή στα πράγματα και μία ψύχραιμη στάση, θα χαρίσει σταθερά βήματα για το μέλλον. Επομένως συνδυάζοντας τα και τα δύο σήμερα, θα πάρετε ένα θετικό αποτέλεσμα, για ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να συμβαίνουν αρνητικά γεγονότα στην ζωή σας, αλλά και η αρνητική σας σκέψη τα εντείνει και τα εγκλωβίζει, με μόνη δίοδο την απογοήτευση. Δείτε με διαφορετική οπτική τα πράγματα και διατηρείστε αισιόδοξες σκέψεις, για τις επιθυμίες που θέλετε να κατακτήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ρουτίνα και η καθημερινότητα καλύπτονται και προσπερνιούνται από τις αισιόδοξες και χαρούμενες ιδέες, οδηγώντας την ζωή σας σε νέους ορίζοντες. Η μέρα σας, θα σημαδευτεί από κάτι ασυνήθιστο και απρόοπτο, ακόμα και μία νέα γνωριμία ερωτικού περιεχομένου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, χειριστείτε σημαντικά θέματα με υπομονή και αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν μόνα τους, μέχρι να δείξουν την πορεία τους, μέσω της πραγματικής τους εικόνας. Ο διαλογισμός, είναι ένα μέσο που θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γεμάτη ενέργεια διάθεση σας, ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή σας και σας χαράζει έναν νέο δρόμο προς την επιτυχία. Οι αισιόδοξες σκέψεις σας, θα μετρήσουν αρκετά σε κάθε σας κίνηση και στο τέλος θα καταπλήξετε τους γύρω σας, απλά βάλτε τις σε εφαρμογή.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να βρείτε τον χαμένο σας εαυτό, μπορεί να έχετε άγχος, που σας το δημιούργησαν οι αρνητικές επιπτώσεις και συγκυρίες της ζωής. Μην μένετε όμως, σε ζητήματα του παρελθόντος και στραφείτε αισιόδοξα προς το μέλλον, χωρίς τύψεις και ενοχές. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτα τα αισθήματά σας, διότι μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στην σχέση σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: