Τα ζώδια της Τρίτης 4ης Δεκεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚαρκίνοι, ο έντονος συναισθηματισμός σας, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μην προτρέπετε τις καταστάσεις σε αρνητικές ενέργειες. Υδροχόοι, η αυτοπεποίθηση αποτελεί βοήθημα στην επιτυχία σας. Η διάθεση να κατακτήσετε τα όνειρά σας, σας δίνει φτερά για το μέλλον. Ιχθύες, μπορεί να σας απασχολεί ο οικονομικός σας τομέας έντονα, αλλά παρελθοντικές καταστάσεις θα μπορέσουν να δώσουν, ένα ευχάριστο στίγμα στην ημέρα σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εστίαση σας στα πραγματικά συναισθήματα των γύρων σας, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα νέο περιβάλλον, γεμάτο νέες ιδέες και ξεκάθαρες σκέψεις. Τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφό σας, πλημμυρίζουν από ευτυχία και σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οργάνωση των υποχρεώσεων, είναι αυτό που σας ανησυχεί σήμερα και θα δώσετε όλη σας την ενέργεια, σε αυτό. Θυμηθείτε ότι αυτός ο τρόπος σκέψης, σας δίνει ένα οργανωμένο πλάνο να κινηθείτε, προσφέροντάς σας σταθερότητα. Έτσι, μπορείτε να δείτε το μέλλον σας χωρίς αφηρημένες έννοιες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας, οδεύουν εκεί που εσείς θέλετε, μέσα από μία υπεύθυνη διαδικασία. Ενεργοποιήστε όλα τα εχέγγυα που έχετε στα χέρια σας και με διπλωματικές κινήσεις, εκμεταλλευτείτε τα, στηριζόμενοι σε κοινή δράση μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία κούραση σωματική και ψυχολογική, εμφανίζεται στην διάρκεια της ημέρας και συντελεί στην αναβολή όσων θέλετε να προχωρήσετε. Η εστίαση προς το σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα προσφέρει μία γαλήνη στον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμικός σας χαρακτήρας, ενεργοποιούν τις σκέψεις σας προς την κατάκτηση του στόχου σας. Μην σταθείτε στην κινητικότητα που εμφανίζεται σήμερα και επαναπαυθείτε. Μπορείτε να συνεχίσετε, χωρίς παράπλευρες επιρροές και να βρεθείτε στην κορυφή, όπου σας αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ευδιαθεσία, εκπέμπεται στην ατμόσφαιρα, εξαιτίας της διάθεσης που έχετε, ώστε να συμφιλιωθείτε με τους γύρω σας και ιδιαίτερα τον σύντροφό σας. Η οικογενειακή σας κατάσταση, θα βελτιωθεί και θα δώσει μία νέα πνοή στην καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να διορθώσετε τα πράγματα, εφόσον η μέρα σας ευνοεί.

ΖΥΓΟΣ

Μην εμπλακείτε σε σοβαρά θέματα, που πρέπει να επεξεργαστούν σε βάθος, εφόσον σας διακατέχει μία οξύθυμη συμπεριφορά, λόγω ευθυνών που σας πλαισιώνουν αυτό το διάστημα. Ασχοληθείτε κατά κύριο λόγο, με αθλητικές δραστηριότητες ή μια βόλτα στην φύση όπου, θα σας αποβάλλουν το στρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υποθέσεις παρασκηνίου, θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς επιρροές αρνητικών σκέψεων. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας και προβείτε σε ενέργειες που θα σας εξυψώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι κοινωνικές σας συναναστροφές, θα έχουν μία εξέλιξη που θα σας εντάξουν σε νέους ορίζοντες. Ο αυθορμητισμός σας, είναι ένα στοιχείο που θα εκτιμηθεί από το γύρω περιβάλλον και θα βελτιώσει την επικοινωνία μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα, είναι στοιχεία του χαρακτήρα σας που στέκονται ως βάθρο, για την κάθε σας κίνηση. Η κριτική που μπορεί να δεχθείτε από το περιβάλλον σας, δίνει μία ώθηση να αναδείξετε τον δυναμικό σας χαρακτήρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν αρκετά θέματα και δεν θα μπορέσετε να εστιάσετε σε κάτι συγκεκριμένο. Οι φιλικές σας επαφές, θα σας ανακουφίσουν τον ψυχολογικό παράγοντα και θα σας σταθούν σε αρνητικές σκέψεις που σας οπισθοδρομούν αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Το οικονομικό σας σκέλος, βρίσκεται σε μία αστάθεια και θα πρέπει να εστιάσετε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, ώστε να το διαχειριστείτε σωστά. Οι λύσεις που θα δώσετε, θα σας απομακρύνουν από επιπλέον δυσκολίες και απώλειες.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: