Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Οι σχέσεις όλων των ειδών θα είναι πιο δυνατές και πιο έντονες σήμερα. Οι επιτυχίες ενισχύουν την δύναμη των επαγγελματικών συνεργασιών σας. Οι ερωτικές σχέσεις ενισχύονται και προχωρούν στο επόμενο επίπεδο δέσμευσης. Οι δεσμοί που σχηματίζονται τώρα μάλλον θα είναι πολύ δυνατοί και λειτουργούν με βάση την ειλικρίνεια, την πίστη και την τρυφερότητα. Είναι καλή ημέρα να έρθετε πιο κοντά με τα άτομα που είναι γύρω σας. Η σχέση σας θα αναπτυχθεί. Απολαύστε την ημέρα.

Ταύρος

Ένα ενδιαφέρον στην υγεία και την διατροφή μπορεί να έρθει στην επιφάνεια. Οι νέες ανακαλύψεις σχετικά με τα οφέλη κάποιων συστατικών, κάποιων ασκήσεων και άλλων μορφών εναλλακτικών θεραπειών μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σας. Μπορεί να θέλετε να παρευρεθείτε σε μια διάλεξη για να μάθετε περισσότερα. Μάλλον θα ακολουθήσετε το πρόγραμμα που έχετε ξεκινήσει τώρα. Αναζητήστε την καλύτερη υγεία.

Δίδυμοι

Ίσως σκέπτεστε να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο που έχει να κάνει με τις τέχνες. Όποια και να είναι η προτίμησή σας αν δεσμευτείτε τώρα θα συνεχίσετε. Η μαγειρική και η εσωτερική διακόσμηση είναι επίσης πιθανές επιλογές σας. Ότι και να είναι δεν θα την εγκαταλείψετε εύκολα. Αν ξεκινήσετε μια μια ιδέα ίσως το ακολουθήσετε και επαγγελματικά και μάλλον θα πετύχετε.

Καρκίνος

Αν έχετε δικό σας σπίτι ίσως μάθετε ότι η αξία του έχει αυξηθεί πολύ. Αν δεν έχετε σπίτι αλλά θέλετε να αγοράσετε τώρα είναι καιρός να αρχίσετε να κοιτάτε. Οι επενδύσεις που θα γίνουν τώρα, ειδικά σε γη θα είναι καλές. Η αξία τους θα αυξηθεί αλλά ίσως αργήσει λίγο. Προσέξτε πολύ όμως πριν δεσμευτείτε. Δεν είναι καλή στιγμή να δράσετε αυθόρμητα.

Λέων

Κάποιες συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας θα σας προσγειώσουν και ίσως κάνουν την σχέση σας να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο δέσμευσης. Η επικοινωνία θα είναι τρυφερή και υποστηρικτική αλλά κάποια πρακτικά θέματα όπως τα χρήματα, η δουλειά και οι προσωπικές συνήθειες ίσως συζητηθούν. Μάλλον θα δείτε ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας είναι πιο ανταγωνιστικοί από ότι νομίζατε. Προχωρήστε αλλά με προσοχή. Η αγάπη είναι ο φάρος που σας οδηγεί.

Παρθένος

Η επιθυμία να κάνετε μια συγκεκριμένα αγορά ίσως σας κάνει να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας σήμερα. Είναι καλή στιγμή να το κάνετε τώρα λειτουργείτε έντονα και μάλλον θα είστε καλύτεροι με τα οικονομικά σας από ότι συνήθως. Μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο. Να θυμάστε να μην ταλαιπωρείστε και να μην χάνετε την συγκέντρωσή σας. Μην φοβάστε να κάνετε διαλείμματα.

Ζυγός

Ξαφνικά φαίνεστε πιο λαμπεροί από ότι συνήθως. Μπορεί να έχετε ένα μυστηριώδη αέρα. Ο/η σύντροφός σας μπορεί να εντυπωσιαστεί. Μην εκπλαγείτε αν δέχεστε ματιές θαυμασμού από αγνώστους. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Τα άτομα που θα συναντήσετε σήμερα θα έλκονται από εσάς για καιρό. Εκμεταλλευθείτε το σήμερα.

Σκορπιός

Ο ορμές σας είναι σε άνοδο σήμερα αν και είναι πιο πρακτικές παρά μυστικιστικές. Μπορεί να κοιτάτε το σπίτι σας και ξαφνικά μέσα στο μυαλό σας να κάνετε διακοσμητικές αλλαγές. Αν θέλατε να ξεκινήσετε κάποιο σχέδιο για να βελτιώσετε το περιβάλλον σας τώρα είναι η ημέρα να ξεκινήσετε. Περάστε καλά σήμερα. ‘Ισως αποφασίσετε να δείτε φίλους το βράδυ.

Τοξότης

Είστε άτομα που σας αρέσει να είστε εξωστρεφείς και τέτοιες ημέρες όπως η σημερινή θέλετε να εξωτερικεύετε την ενέργειά σας. Μπορεί να περάσετε πολύ χρόνο με την οικογένειά σας σήμερα αλλά μάλλον θα έρθετε σε επαφή και με άλλους. Κάποια στιγμή ίσως βρεθείτε στο προσκήνιο. Θα χαίρεστε πολύ και θα εκτιμήσετε την καλή σας τύχη. Περάστε καλά σήμερα.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρξει αύξηση στο εισόδημά σας και αυτό ίσως είναι κάτι που προσπαθείτε εδώ και καιρό. Η προσπάθεια και η ενέργειά σας δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Αυτό που κάνετε έχει εντυπωσιάσει εκείνους που είναι σε θέση να ενισχύσουν τα ενδιαφέροντά σας. Οι θετικές αλλαγές στην επαγγελματική σας κατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθούν ακόμα και αν αυτό που θέλετε είναι μια άλλη καριέρα. Συνεχίστε την καλή δουλειά.

Υδροχόος

Είναι καλή ημέρα να αντιμετωπίσετε νομικά ζητήματα ή σχέδια για γάμο. Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι σταθερή και ίσως κάποιοι εκπαιδευτικοί στόχοι έρθουν στο προσκήνιο. Τώρα θα είστε επικεντρωμένοι σε θέματα που είναι σημαντικά για εσάς. Η δουλειά που θα γίνει σήμερα θα είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Προχωρήστε.

Ιχθύες

Η ικανότητά σας να προχωρήσετε με βάση την διανόηση και την διαίσθηση ίσως έρθει στην επιφάνεια σήμερα. Η ικανότητά σας αυτή θα ενισχύσει την καριέρα σας και τις εκπαιδευτικές σας προσπάθειες. Μπορεί να ενισχύσει και την ερωτική σας ζωή. Ότι ξεκινήσει ή ολοκληρωθεί σήμερα θα πάει καλά. Προσπαθήστε να εξετάσετε πιο προσεκτικά την τάση αυτή και κάντε την να διαρκέσει. Είναι υπέρ σας.

Παλαιότερα άρθρα: