Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Διαβάστε επίσης

Κριός

Θα είστε γεμάτοι με μια μεγάλη αίσθηση ικανοποίησης και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε μια έντονη σχέση ή να δημιουργήσει νέες επιθυμίες στην υπάρχουσα σχέση σας. Αφεθείτε. Θα είστε γεμάτοι νέες ιδέες σήμερα. Μην βιάζεστε όμως. Σχεδιάστε τα πράγματα περισσότερο.

Ταύρος

Ο/η σύντροφός σας θα γίνει ξαφνικά απαιτητικός. Δεν θα απογοητευθείτε όμως. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο σας χρειάζεται ο/η σύντροφός σας. Η δύναμη της αποπλάνησης είναι πολύ έντονη. Είναι καιρός να σκεφθείτε την ευτυχία σας και να αρνηθείτε να κάνετε υποχωρήσεις που δεν μπορείτε να αντέξετε.

Δίδυμοι

Θα πάρετε τα προβλήματα της σχέσης σας σοβαρά. Ο/η σύντροφός σας θα είναι ευγνώμων αλλά μην περιμένετε τίποτα απόλυτο από την πλευρά του/της. Να περιμένετε εκπλήξεις. Μην παίρνετε τα αστεία προσωπικά. Αν είστε πολύ αμυντικοί σήμερα δεν θα μπορείτε να χαρείτε τα καλά που θα συμβούν σήμερα.

Καρκίνος

Τα αστεία δεν είναι απαραιτήτως μια επίθεση καλυμμένη. Δεν πρέπει να το ξεχνάτε αυτό αν θέλετε να διατηρήσετε την ηρεμία στην σχέση σας. Υπάρχουν απρόσμενες συναντήσεις μπροστά σας σήμερα. Αισθάνεστε πολύ ενέργεια που σας ωθεί προς το να κάνετε κάτι εποικοδομητικό. Γίνετε παράδειγμα χωρίς να πιέζετε τους άλλους.

Λέων

Είστε έτοιμοι να κάνετε υποχωρήσεις που θα ενισχύσουν θετικά την σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι τώρα είναι καιρός να βγείτε έξω και να συναντήσετε νέα άτομα. Η τύχη είναι στο πλευρό σας. Θα είστε άμεσα αναμεμειγμένοι με ένα επίσημο γεγονός σήμερα. Ελπίζετε πολύ και έχετε δίκιο που είστε υπομονετικοί.

Παρθένος

Θα έχετε μεγαλύτερη κατανόηση των αβέβαιων πλευρών του/της συντρόφου σας ή της ερωτική σας ζωής. Είναι καιρός να πάρετε μια απόφαση που να βασίζετε σε αυτές τις νέες πληροφορίες. Μην το υποτιμάτε. Θα είστε πιο δεκτικοί απέναντι στους άλλους από ότι συνήθως. Να είστε επιλεκτικοί και θα αποφύγετε τις παγίδες.

Ζυγός

Η αυτοπεποίθησή σας ίσως σας οδηγήσει να δεσμευτείτε πολύ γρήγορα. Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να οδηγείται από τις ορμές σας και κρατήστε ότι είναι στα χέρια σας τώρα. Θα μάθετε μετά το γιατί. Η ικανότητά σας να δράτε για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας είναι στο προσκήνιο. Θα είστε δεκτικοί στις ιδέες των άλλων σήμερα.

Σκορπιός

Θα έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Θα οδηγείστε θετικά από τα συναισθήματά σας και θα ξέρετε πως να δράσετε. Σήμερα θα πρέπει να πολεμήσετε τον εαυτό σας. Υπάρχει περίπτωση να αισθανθείτε απομονωμένοι λόγω των καυστικών σας σχολίων.

Τοξότης

Σήμερα θα αισθάνεστε πιο ανοιχτοί σε σκέψεις και προτάσεις από ότι συνήθως. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην παίρνετε τοις μετρητοίς αθώα σχόλια, είστε πολύ ευαίσθητοι σήμερα. Οι αναμνήσεις έρχονται στο προσκήνιο. Μπορείτε να δείτε πόσο μακριά έχετε φθάσει και οι αμφιβολίες σας θα εξαφανιστούν. Σκεφθείτε το μέλλον.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να υποστηρίξετε και να διασφαλίσετε τον/την σύντροφός σας. Να είστε καλοί ακροατές. Θα ανεβείτε στην εκτίμησή του/της αν τον/την πιστεύεστε. Ο διάλογος είναι στο πρόγραμμά σας. Η προσοχή σας έλκεται από τα πιο τολμηρά σχέδια. Μην κάνετε παρακάμψεις και φροντίστε οι πράξεις σας να είναι προσεγμένες.

Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή προχωρά προς μια ήρεμη φάση. Θα αισθάνεστε χαλαρά με τον εαυτό σας και το χιούμορ σας θα σας φέρει κοντά στον/στην σύντροφό σας. Θα είναι μια καλή στιγμή για ωραίες προσωπικές στιγμές. Θα είστε πιο χαλαροί και αυτό θα είναι απόλυτα ιδανικό. Θα είναι τέλεια στιγμή να ξεκαθαρίσετε μια διαμάχη.

Ιχθύες

Μπαίνετε σε πειρασμό από άγριες ιδέες. Μην διστάσετε να απομακρυνθείτε από τον συνήθη δρόμο σήμερα. Θα θέλετε να ενισχύσετε την σχέση σας ή να ξεκινήσετε μια νέα που θα σας φέρει πιο κοντά στα όνειρά σας. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν και θα μπορείτε να συγχαρείτε τον εαυτό σας σήμερα. Θα μπορέσετε να προοδεύσετε.

Παλαιότερα άρθρα: