Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για τη Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα έχετε την τάση να πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο και στο τέλος να μην ολοκληρώνετε τίποτα. Ερμής και Άρης σε δυναμικές όψεις σας κάνουν να σκέφτεστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ενώ εντείνουν και την ανησυχία σας γύρω από οικονομικά ζητήματα. Μην αφήσετε τις ανασφάλειές σας να κυριαρχήσουν.   Πιθανή συνάντηση με πρώην έρωτα θα σας αφήσει μια πικρή γεύση και θα διαπιστώσετε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Η σύγκριση με το ταίρι σας είναι αναπόφευκτη και έτσι θα εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο τον άνθρωπό σας. Εκφράστε τα συναισθήματα σας έμπρακτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα αγαπητοί Ταύροι εξαιτίας των αρμονικών όψεων Αφροδίτης, Δία και Κρόνου και κάποια καλή είδηση θα ακούσετε που θα αφορά τα οικονομικά σας. Πολύ καλή στιγμή για επενδύσεις, αγοραπωλησίες ακινήτων, για επέκταση της επιχείρησης σας καθώς και για να δώσετε μία συνέντευξη.   Και στον ερωτικό τομέα επικρατεί αρμονία και έπειτα από ένα διάστημα δοκιμασιών της σχέσης σας, πλέον είστε σίγουροι και κατασταλαγμένοι πως έχετε βρει το ιδανικό ταίρι για να συμπορευτείτε στη ζωή σας. Ιδανική στιγμή για γάμο, για συγκατοίκηση, ή για δημιουργία οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Όλα βαίνουν καλώς στον επαγγελματικό τομέα, με τα οικονομικά σας λίγο ζορίζεστε αλλά είναι θέμα χρόνου να βελτιωθούν, θα πρέπει όμως να κάνετε κάτι με το άγχος που σας καταβάλλει όταν υπάρχει πίεση χρόνου. Εκεί χάνετε εντελώς την υπομονή σας και προκαλείτε πανικό σε όλους γύρω σας. Μάθετε να κοντρολάρετε το άγχος σας.   Έχετε την εντύπωση πως μόνο εσείς προσπαθείτε για τη σχέση σας και πως το ταίρι σας μόνο απαιτήσεις έχει από εσάς, κι εσείς όμως δεν πάτε πίσω όταν κάτι σας δυσαρεστήσει. Αντιθέτως, μπορεί να γίνετε πολύ κουραστικοί επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρωθείτε σήμερα σε θέματα οργάνωσης και στην ενίσχυση της σχέσης σας με συνεργάτες. Ενημερώστε τους πελάτες σας σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, ξεχωρίστε σημαντικές δουλειές που επείγουν από δευτερεύουσας σημασία θέματα και αποφύγετε σημαντικές αγορές. Η μέρα απαιτεί προνοητικότητα και σύνεση.   Θέματα βελτίωσης της εμφάνισής σας είναι βασικό σας μέλημα, μην εξαρτάστε όμως τόσο πολύ και χάνετε την ουσία το πράγματος. Εσείς θα πρέπει πρώτα να αποδεχτείτε και να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορείτε να ρίξετε τους ρυθμούς σας ώστε να ασχοληθείτε με θέματα καθημερινής ρουτίνας και, μόνο που θα αφήσετε στην άκρη οικονομικά ζητήματα και επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα είναι μια ανάπαυλα για εσάς. Αγορές για το σπίτι και την οικογένεια ευνοούνται, μην αφήσετε όμως να σας παρασύρει η καταναλωτική σας μανία.    Μια καινούρια γνωριμία δίνει νόημα στην καθημερινότητά σας και ειδικά αν είναι μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον, έχετε ένα σημαντικό λόγο για να πηγαίνετε κεφάτοι στη δουλειά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην επενδύσετε συναισθηματικά τόσο σύντομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήλιος και Άρης σε δυναμικές όψεις σας δίνουν το προβάδισμα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας και μπορείτε να διακριθείτε για τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, αν παίξετε σωστά το επικοινωνιακό παιχνίδι, που κι αυτό το έχετε σίγουρο με τον Ερμή στο ζώδιο σας. Θέματα εκπαίδευσης των παιδιών είναι βασική σας προτεραιότητα.   Ακατάλληλη στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις περί γάμου. Ενδεχομένως να επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας και να πιστεύετε πως είστε έτοιμοι/ες για την επισημοποίηση της σχέσης σας, όμως είναι κάτι που δεν εκφράζει τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες, να κυνηγήσετε τα όνειρά σας που έχουν μείνει θαμμένα στο πίσω μέρος του μυαλού σας και γενικά να βελτιώσετε τη ζωή σας με κάθε τρόπο, κάτι που σας δίνει ώθηση για να πετύχετε τους στόχους σας. Ιδανική στιγμή για νέα ξεκινήματα.   Βάλτε ως στόχο να κάνετε κάτι διαφορετικό με το ταίρι σας τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, ειδάλλως θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σας. Η καθημερινότητα σας έχει καταπιεί και κινδυνεύετε να χάσετε εντελώς το νόημα της ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις σωστές επαφές μπορείτε να δείτε τα σχέδια σας να υλοποιούνται πολύ σύντομα και σήμερα είναι μια ευοϊκή μέρα για τα επαγγελματικά σας. Κάποια θετικά νέα που θα ακούσετε θα σας δώσουν ώθηση για να ασχοληθείτε με περισσή ζέση με τη δουλειά σας, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τις υπογραφές.   Έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου και καθώς η υπομονή σας έχει φτάσει στα όρια, θέλετε να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας που κάπου στην πορεία τον έχετε χάσει. Ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας και μην προσπαθείτε να έχετε ικανοποιημένους άπαντες πλην του εαυτού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν δυσκολίες που φρενάρουν τις ενέργειές σας και οι αναβολές των σχεδίων σας είναι αναπόφευκτες. Γραφειοκρατικά ζητήματα θα σπαταλήσουν αρκετό από το χρόνο σας, οπότε επιστρατεύστε την υπομονή σας και μην γκρινιάζετε, ώστε να μην δημιουργείτε αρνητικό κλίμα γύρω σας.   Βελτιώστε τις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα μιας και το τελευταίο διάστημα σας έχουν «φάει» οι υποχρεώσεις και έχετε χάσει την επαφή μαζί τους. Επικοινωνήστε εσείς και προτείνετε μία συνάντηση, ή προσκαλέστε κόσμο στο σπίτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σας βρίσκει ράθυμους και το πιο πιθανό είναι, να βγείτε εκτός χρόνου όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας, όμως δεν μοιάζει να σας ενδιαφέρει και πολύ. Ένα σημαντικό προσωπικό ζήτημα που σας απασχολεί αποδυναμώνει τη διάθεσή σας για να παράξετε έργο και αναζητάτε την ησυχία σας, ώστε να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας.   Μπορεί να σας εκνευρίσει ένα οικείο σας πρόσωπο και θα θέλετε με κάποιο τρόπο να εκτονωθείτε. Προσέξτε μόνο, γιατί μπορεί να σκεφτείτε ως εύκολη λύση το ταίρι σας, που δεν φταίει σε τίποτα εκεί που κάθεται αμέριμνο να ανέχεται την ένταση και τον εκνευρισμός σας…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να σας πιάσει άρνηση σήμερα και δεν αποκλείεται να πείσετε τον εαυτό σας πως είστε άρρωστοι, προκεμένου να αποφύγετε τις ευθύνες που φαντάζουν δυσβάσταχτες. Δεν πετυχαίνετε τίποτα σαμποτάροντας τον εαυτό σας. Η μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή και αν προσπαθήσετε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βγείτε κερδισμένοι.   Σας έχει απογοητεύσει πολύ το ταίρι σας και ένα μεγάλο μέρος της αισθηματικής σας κατάπτωσης, οφείλεται σε αυτό. Η τάση που έχετε να αποφεύγετε το κόψιμο μιας προβληματικής κατάστασης από τη ρίζα προκειμένου να μη στεναχωρηθείτε για λίγο, σας καταδικάζει σε μια μόνιμη ταλαιπωρία.

 ΙΧΘΥΣ

Καινούριες συνεργασίες, κατάστρωση πλάνων και συζητήσεις για εμπορικές συμφωνίες μπορούν να επιφέρουν ανέλπιστα καλά αποτελέσματα, αρκεί να μη βασίζονται σε βεβιασμένες αποφάσεις και ενέργειες. Άπαξ και ανακξτήσετε τη χαμένη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, θα ανταπεξέλθτε ακόμα καλύτερα στις απαιτήσεις της ημέρας.   Μια πρόσφατη ερωτική σχέση μπορεί να μην εξελίσσεται όπως περιμένατε, αλλά επειδή είστε καλόβολοι, αφήνετε περιθώρια στον άλλον για να βρει τον εαυτό του και να εκφραστεί όταν θα νιώσει έτοιμος. Φροντίστε μόνο τα περιθώρια που δίνετε να μην είναι εις βάρος σας.

Παλαιότερα άρθρα: