Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία και έχετε τη δυνατότητα να τρενάρετε τη συμφωνία, κάντε το. Διαφορετικά, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί, ώστε να είναι ξεκάθαρη και η παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι μία μέρα με τα σκαμπανεβάσματα της, σε γενικές γραμμές όμως, δεν προβλέπονται σημαντικά προβλήματα. Ανασφάλειες που βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με την ερωτική σας ζωή, ενδεχομένως να οφείλονται σε παρελθοντικές πληγές που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη, όμως κι εσείς έχετε αφεθεί έρμαια των συναισθημάτων σας. Δουλέψτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να χαρείτε τη ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα καριέρας και στους μελλοντικούς σας στόχους και καθώς σχηματίζει καλές όψεις με την Αφροδίτη, οι προσπάθειες σας ευνοούνται και αυξάνεται η δημοφιλία σας. Η διάθεσή σας είναι καλή, τα οικονομικά σας είναι επίσης σε καλό δρόμο και είναι ιδανική στιγμή για σύσφιξη σχέσεων. Οι μετοχές σας στον αισθηματικό τομέα ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο και δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε δίλημμα οι ελεύθεροι. Εσείς που είστε σε σχέση, μπορείτε να οργανώσετε μια έξοδο και να διασκεδάσετε παρέα με το ταίρι σας καθώς είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι της ψυχαγωγίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς προχωρούν οι υποθέσεις σας, κάτι που από τη μια σας δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε κάθε τι σημαντικό και να προλάβετε κάποια κακοτοπιά, από την άλλη όμως, έχετε κι ένα άγχος μήπως βγείτε εκτός χρόνου και εκτεθείτε στους συνεργάτες σας. Κατάλληλη μέρα για να κάνετε τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Στον τομέα γάμου/σχέσης υπάρχουν οι καλές και οι λιγότερο καλές στιγμές, δεν τίθεται όμως θέμα χωρισμού καθώς υπάρχουν έντονα συναισθήματα που υπερισχύουν και κρατούν δεμένη τη σχέση. Σήμερα κάντε κάτι αυθόρμητο που θα δώσει χαρά στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αποφασιστικότητα σας και η ανάγκη σας να αυξήσετε το εισόδημα σας, είναι δυνατοί σύμμαχοι και μπορείτε να πετύχετε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα με τους ρυθμούς που κινείστε. Σελήνη και Αφροδίτη σε αρμονικές όψεις σας κάνουν ευχάριστους και επικοινωνιακούς και μπορείτε να πείσετε με άνεση ακόμα και τους πιο δύσκολους συνομιλητές. Μπορεί καμιά φορά να λέτε πως προτιμάτε τη μοναξιά και περνάτε καλύτερα ως ελεύθεροι, σήμερα όμως θα νιώσετε την ανάγκη για φλερτ και νέες γνωριμίες. Η μέρα ευνοεί την ερωτική σας ζωή και αν ξεπεράσετε τη συσσωρευμένη κούραση, ώστε να κάνετε μία έξοδο, μπορεί να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Αρκετά καλή προβλέπεται η μέρα και κάτι θα ακούσετε από ένα οικείο σας πρόσωπο που θα σας δώσει χαρά. Μπορεί να είναι ο αδερφός, ο πατέρας, ή ένας συνεργάτης. Ασχοληθείτε με θέματα Δημοσίου που μπορούν να προκαλέσουν καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας και κάντε μία έρευνα αν σκοπεύετε να εκσυγχρονίσετε τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό. Δεν είστε πολύ επικοινωνιακοί και αν υποχρεωθείτε να έρθετε σε επαφή με κόσμο, δεν θα καταφέρετε να κρύψετε τη δυσαρέσκεια σας. Αποφύγετε συναντήσεις και οτιδήποτε σας καταπιέζει και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας. Σελήνη και Ήλιος σε δυσαρμονικές όψεις ρίχνουν τους ρυθμούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία επαγγελματική πρόταση ενώ στην αρχή θα σας φανεί αδιάφορη, αν τη σκεφτείτε καλύτερα, θα διαπιστώσετε πως μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο και να αυξηθεί το εισόδημα σας πολύ σύντομα. Επειδή είστε και λίγο επιφυλακτικοί αυτή την εποχή, τα βλέπετε όλα με καχυποψία, όμως, καλό θα είναι να μην είστε απόλυτοι. Με κινήσεις ματ, θα πετύχετε πολλά. Πολλές οι ερωτικές σας περιπέτειες και αρχίζετε να μπερδεύετε άτομα και καταστάσεις. Εσείς που είστε σε σχέση, δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες του συντρόφου σας. Με ένα χαμόγελό σας κάνετε το ταίρι σας ευτυχισμένο, πόσο μάλλον όταν φέρεστε με τρυφερότητα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να είστε τυπικοί στην εξόφληση των οφειλών σας, όμως κάποιες καθυστερήσεις θα σας αναγκάσουν να πάρετε μία παράταση. Μη φέρνετε την καταστροφή. Για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να είστε ψύχραιμοι και συνεννοήσιμοι. Η μέρα ενδείκνυται για να ζητήσετε κάποια χάρη από οικεία πρόσωπα ή κάποια εξυπηρέτηση σε μια υπηρεσία. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας όχι μόνο των παιδιών, αλλά και της δικής σας καθώς κυκλοφορούν ιώσεις που μπορούν να σας ταλαιπωρήσουν. Σημαντικό είναι να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής και να θωρακίσετε τον οργανισμό σας μέσω της κατανάλωσης λαχανικών και φρούτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ εξυπηρετικοί, σε σημείο να βγαίνουν οι άλλοι περισσότερο κερδισμένοι από εσάς και είναι μία συνήθεια που πρέπει να αλλάξετε. Η συζήτηση με ένα συνεργάτη θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα το συμφέρον σας και θα αποτρέψει πιθανή χασούρα. Η μέρα απαιτεί διορατικότητα και αποφυγή βιαστικών αποφάσεων. Δεν χαλάτε κανένα χατίρι στα παιδιά κι από την ανάγκη σας να πάρετε ό,τι καλύτερο, μπορεί να σας διαφύγει μια σημαντική λεπτομέρεια που θα έχει αντίκτυπο στην υγεία τους. Ιδιαίτερη προσοχή σε παιχνίδια και συσκευές που μπορούν να προκαλέσουν κάποιο τραυματισμό. Τσεκάρετε με προσοχή τι αγοράζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε εφευρετικοί οι Τοξότες και πάντα καταφέρνετε να βρίσκετε λύσεις σχετικά με την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Η ευελιξία σας θα σας βγάλει για μια ακόμη φορά ασπροπρόσωπους και θα βρείτε μια νέα κατεύθυνση που θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Οι δεξιότητες σας εκτιμούνται από το περιβάλλον σας και δεν πρέπει να φοβάστε τίποτα. Η νοσταλγική σας διάθεση σας κάνει να αναζητάτε καλή παρέα και ένα ποτήρι κρασί. Ιδανική στιγμή για α βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Συζητήσεις, γέλια, αναμνήσεις, μια καλή μουσική, συνθέτουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να χαλαρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας αυξάνει το ενδιαφέρον σας για καινούριες επαγγελματικές κατευθύνσεις και καθώς σχηματίζει αρμονικές όψεις με την Αφροδίτη, ευνοούνται οι όποιες προσπάθειες σας και κυρίως οι επαφές με δυνητικούς συνεργάτες ή εργοδότες. Η ευχάριστη διάθεση σας προκαλεί θετικές εντυπώσεις και προβλέπεται μια αρκετά εποικοδομητική μέρα. Είστε λίγο εξαντλημένοι και προτιμάτε τη θαλπωρή το σπιτιού από το να βγείτε μέσα σε κόσμο και φασαρία. Ο Ποσειδώνας ρίχνει τους ρυθμούς σας και ενισχύει την ανάγκη σας για ανάπαυλα. Ωστόσο οι ελεύθεροι δεν σκοπεύετε να μείνετε στο σπίτι κι ας μη σφίζετε από υγεία. Αποφύγετε το αλκοόλ και το κάπνισμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σκέψη σας θα μπλοκάρει σε κάποιες φάσεις σήμερα και ειδικά αν ασχολείστε με σημαντικούς υπολογισμούς χρημάτων, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί, καθώς υπάρχει κίνδυνος απωλειών. Πιθανή συνάντηση με έναν πρώην συνεργάτη θα σας δώσει ακόμα μία επιλογή για τα επαγγελματικά σας και η πόρτα που ανοίγει είναι πολύ σημαντική. Δεν εννοείτε να καταλάβετε πως δεν πρέπει να μοιράζεστε τα προσωπικά σας με συγγενικά σας πρόσωπα και σας γυρίζει μπούμερανγκ η τακτική που ακολουθείτε. Αν εσείς οι ίδιοι μπλέκετε τρίτους στη σχέση σας, μην έχετε την απαίτηση να σέβονται την ιδιωτική σας ζωή και να μην παρεμβαίνουν.

IΧΘΥΣ

Έχετε πολλή ενέργεια μέσα σας, όμως από το μεσημέρι και μετά, μπορεί να νιώσετε κάποια αδιαθεσία. Σήμερα βάλτε σε προτεραιότητα θέματα Δημοσίου και κάντε τις απαραίτητες επαφές για να ενημερωθείτε σχετικά με ένα νομικό θέμα. Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να αποφύγετε τη εξιδανίκευση καταστάσεων, ώστε να μη βρεθείτε ξαφνικά προ εκπλήξεως.   Μη βγάζετε δουλειές που δεν είστε σίγουροι πως θα τις διεκπεραιώσετε. Μπορεί να ξεκινήσετε από ένα απλό συμμάζεμα και να ξεσηκώσετε όλο το σπίτι, κάτι που θα σας εξαντλήσει πολύ. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να βάλετε τόσο μεγάλους μπελάδες στο κεφάλι σας. Υπάρχει περίπτωση να μείνουν όλα στη μέση.

Παλαιότερα άρθρα: