Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Αφροδίτη και Κρόνος σχηματίζουν ένα όμορφο τρίγωνο που φέρνει αρμονία και ευκολίες στην καθημερινότητα σας, ενώ παράλληλα ενισχύει το εισόδημα σας. Επίσης, με αυτή την όψη, παρ’ όλο που έχετε περισσότερη οικονομική ευχέρεια, είστε συγκρατημένοι και δεν κάνετε επιπολαιότητες και γίνεστε περισσότερο υπεύθυνοι πάνω στη δουλειά σας. Ένα καινούριο πρόσωπο που γνωρίσατε πρόσφατα θα σας δείξει έναν νέο τρόπο ζωής που θα σας εντυπωσιάσει και δεν θα θέλετε με τίποτα να γυρίσετε ξανά στα τετριμμένα, κάτι που θα προκαλέσει τριβή στις σχέσεις σας. Οι αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας δεν θα αρέσουν σε πολλούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει αρμονικές όψεις με Κρόνο και Σελήνη και είναι μια ευνοϊκή μέρα για να τακτοποιηθούν σημαντικά θέματα είτε της δουλειάς σας, είτε ένα νομικό ζήτημα που μπορεί να κάνει την εμφάνισή του. Στον τομέα των μετακινήσεων προβλέπεται λίγη ταλαιπωρία, οπότε ξεκινήστε πιο νωρίς για τις υποχρεώσεις σας. Η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει πολύ έντονα καθώς και οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να βελτιώσετε τη σχέση σας ή να κάνετε επαφές με όσους θεωρείτε πως έχετε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στην προσπάθεια σας να έχετε ευχαριστημένους τους πελάτες σας – εσείς που έχετε δική σας επιχείριση – κάνετε λαθεμένες ενέργειες που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα σας και δεν μπορείτε να προχωρήσετε τις εργασιακές σας υποθέσεις. Η αλλαγή τακτικής είναι επιτακτική ανάγκη. Θα δείτε πολύ σύντομα πόσο θα διευκολυνθούν οι κινήσεις σας. Η ειλικρίνεια σας μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, όμως επειδή είστε αυθόρμητοι και λέτε πάντα αυτό που σκέφτεστε, είναι πιθανό να προκληθεί ένας ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα. Η μέρα είναι ιδανική για επαφές με κόσμο και θα γίνει ακόμα καλύτερη έπειτα από μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσωπικές σας ανάγκες μπορεί να μένουν στην άκρη προκειμένου να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό εγχείρημα, είστε όμως ενθουσιασμένοι καθώς υπάρχει προοπτική για βελτίωση των οικονομικών σας. Σήμερα δώστε έμφαση σε θέματα οργάνωσης και προγραμματίστε μελλοντικές συναντήσεις και επαφές με τους συνεργάτες σας. Μη διστάσετε να προτείνετε νέες τακτικές και ιδέες. Η ανάγκη σας να γνωρίσετε πρόσωπα με τα οποία θα έχετε κοινό σημείο επαφής είναι μεγάλη και απογοητεύεστε πολύ όταν δεν ικανοποιούνται οι προσδοκίες σας, με αποτέλεσμα άλλες φορές να γίνεστε εριστικοί, ακόμα και προκλητικοί όσον αφορά τη συμπεριφορά σας. Μη βγάζετε απωθημένα σε κόσμο που δεν φταίει.

ΛΕΩΝ

Δεν μπορείτε να πιστέψετε πόσο γρήγορα περνά ο καιρός, οι μέρες της εβδομάδας ακόμα και η μέρα και μπορεί να σας πιάσει ένας πανικός σχετικά με όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Όταν ασχολείστε με πολλά, χάνετε την αίσθηση του χρόνου. Είναι λογικό. Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσετε τη δράση σας σε ό,τι είναι της παρούσης για να τακτοποιηθεί. Ιδανική μέρα για ψυχαγωγία. Βόλτες με φίλους με το ταίρι σας ή με την οικογένεια θα ανανεώσουν τη διάθεση σας και θα καθαρίσει το μυαλό σας από δυσάρεστες και κουραστικές σκέψεις. Δώστε έμφαση στις στιγμές, απολαύστε αυτά που βιώνετε και πάτε με την ροή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν άτομα που σας στηρίζουν και μπορείτε να ξεπερνάτε δυσκολίες που αντιμετωπίζετε κατά καιρούς, οπότε αφεθείτε λίγο, μην αναρωτιέστε συνεχώς τι θα γίνει με το ένα η το άλλο και μην προκαλείτε τεταμένη ατμόσφαιρα γύρω σας. Όλα θα γίνουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Μια θετική έκβαση θα σας αποσυμφορίσει λίγο από την ένταση. Σας απασχολεί πολύ η σταδιοδρομία σας και δεν έχετε πολλή διάθεση για καινούριες γνωριμίες, όμως έτσι μένει πίσω η ερωτική σας ζωή και δεν είναι ό,τι καλύτερο. Μπορείτε να συνδυάσετε τα πάντα, να ονειρευτείτε και να απολαύστε τη ζωή και ταυτόχρονα να δουλεύετε πάνω στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να νιώσετε αποκομμένοι από το περιβάλλον σας, όμως δεν θα οφείλεται στη στάση των άλλων. Εσείς είστε χαμένοι στις σκέψεις σας και δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε εις βάθος με τον κόσμο. Απομονώστε τα προβλήματα στο πίσω μέρος του μυαλού σας και θα δείτε πόσο πιο κοινωνικοί και ευχάριστοι θα γίνετε. Δεν είστε εσείς το πρόβλημα. Τα γεγονότα είναι. Είστε έτοιμοι να τα βροντήξετε και να φύγετε από το πατρικό σας καθώς δεν υπάρχει καμία διάθεση να κατανοήσουν οι δικοί σας τις ανάγκες σας. Ενδεχομένως να αισθάνεστε πως είστε σε αδιέξοδο και είστε επιρρεπείς αυτό το διάστημα σε καταχρήσεις. Μη χαλάτε την υγεία σας για κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρότι είστε καλοί στο να ψυχολογείτε τους άλλους, παρασύρεστε από την ανάγκη σας να γραπωθείτε από κάποιον για να ενώσετε τις δυνάμεις σας και τελικά θολώνει η κρίση σας. Τις επιπτώσεις τις έχετε βιώσει επανειλημμένα, αλλά ακόμα είστε με ερωτηματικό σχετικά με τις συνεργασίες σας. Μην αφήνετε το συναίσθημα να σας καθοδηγεί. Είναι κακός σύμβουλος. Στον ερωτικό τομέα είναι πολύ ιντριγκαδόρικη η κατάσταση και δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ούτε για τους φίλους σας. Ένα νέο πρόσωπο έχει γίνει μήλο της Έριδας και προβλέπονται τεράστιες αλλαγές όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, αλλιώς θα χάσετε το δίκιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον τομέα της εργασίας ορισμένες αλλαγές δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσουν, καθώς είναι εποχή ανακατατάξεων οι οποίες είναι απαραίτητες με την έναρξη της νέας σεζόν. Κατάλληλη στιγμή για να πάρετε πρωτοβουλίες, για να εκφράσετε άφοβα τις ιδέες σας καθώς και για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είναι βαρετές. Κρατήστε άμυνες με τα χρήματα σας. Υπάρχουν στιγμές που σας βγάζει εκτός εαυτού το ταίρι σας, όμως αν κρατήσετε διαλλακτική στάση, μπορείτε να αποφύγετε τη δημιουργία εντάσεων. Μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς και προσπαθήσετε να δείξετε περισσότερη κατανόηση. Ιδανική μέρα για βόλτες και ξεσάλωμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται πολύ σήμερα καθώς και θέματα σπουδών, αρκεί να μην σας πιάσουν τα υπαρξιακά σας με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος αδίκως. Ενδεχομένως ορισμένοι να μην είστε και τόσο ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας και να θέλετε να κάνετε την αυτοκριτική σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να είστε τόσο αυστηροί. Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν εντάσεις που μπλοκάρουν τις σκέψεις σας και τη διάθεσή σας για επαφές με κόσμο, μην αφήνετε όμως να σας καταβάλλουν τα γεγονότα με αποτέλεσμα να μένει πίσω η προσωπική σας ζωή. Όλα είναι παροδικά και δεν αξίζει να χαλιέστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα βλέπετε κάπως διογκωμένα τα γεγονότα και ενώ υπάρχουν προοπτικές για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, δεν πείθεστε εύκολα σχετικά με καινούριες συνεργασίες. Ενδεχομένως κάποιες ατυχίες του παρελθόντος να επηρεάζουν την κρίση σας, ας μην σταθούν όμως εμπόδιο στη σταδιοδρομία σας. Αναλάβετε τις ευθύνες σας εγκαίρως. Η ενασχόλησή σας με κάποιο χόμπι ή άθλημα σας φέρνει σε επαφή με καινούρια πρόσωπα και είναι πολύ πιθανό να σας γοητεύσει κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας. Η μέρα ευνοεί γνωριμίες και συζητήσεις με πρόσωπα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα.

ΙΧΘΥΣ

Θέματα οργάνωσης θα παίξουν με την υπομονή σας, αλλά θα τα φέρετε βόλτα, αρκεί να μη σας πιάσει απελπισία, καθώς έχετε και μια τάση να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Επαφές με εργοδότες και άτομα σε θέσεις ισχύος χρήζουν λεπτού χειρισμού, ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε. Μπορεί να έχει να κάνει με τις οικονομικές σας απολαβές, ή με τις ευθύνες σας. Οικογένεια και φίλοι θα σας λείψουν εσάς που πρόκειται να φύγετε στο εξωτερικό και είστε αρκετά ευσυγκίνητοι αυτές τις μέρες. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του ψυχισμού σας μέσω της ψυχαγωγίας. Πολιτιστικά δρώμενα θα σας κάνουν να ξεχαστείτε.

Παλαιότερα άρθρα: