Τα Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Διαβάστε επίσης

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πολλή διάθεση για να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας, δεν θέλετε όμως κανέναν πάνω από το κεφάλι σας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει θέματα με τους εργοδότες σας. Η μέρα απαιτεί να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ και να είστε ψύχραιμοι. Στον οικονομικό τομέα η αστάθεια της ροής των χρημάτων, σας υπενθυμίζει να κρατήσετε άμυνες. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να υπερεκτιμήσετε ένα πρόσωπο που δεν θα αξίζει την προσοχή σας. Προσπαθήστε να κρατάτε κάποιες αποστάσεις μέχρι να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας και μην κάνετε υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι λίγο ασταθής καθώς μπορεί να προκύψουν θέματα στον επαγγελματικό τομέα που θα έχουν να κάνουν με την ιεραρχία και το μοίρασμα ευθυνών και καθώς ο Άρης σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τη Σελήνη, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κόντρες και εντάσεις ακόμα και με μέλη της οικογένειας αν έχετε οικογενειακή επιχείρηση. Ερωτικά πάθη και έντονα συναισθήματα σας κάνουν να μην υπολογίζετε αυτά που λέτε και πρέπει να αλλάξετε τακτική αν θέλετε να σώσετε τη σχέση σας. Είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας και να αφήσετε περισσότερο προσωπικό χώρο και χρόνο στο ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καθυστερήσεις και ανατροπές όσον αφορά τα οικονομικά σας σας προκαλούν άγχος και ένταση και μπορεί να ξεσπάσετε σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Η ανάγκη σας να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σας οδηγεί σε καινούρια μονοπάτια τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές απογοητεύσεις. Θέματα σπιτιού έρχονται στο προσκήνιο. Πολύ καλή στιγμή για απόκτηση παιδιού. Η Σελήνη ευνοεί τη δημιουργία οικογένειας και αν είστε κατασταλαγμένοι, just go for it. Και για τους γονείς είναι μία όμορφη μέρα, κάποια χαρά θα πάρετε από τα παιδιά σας και προβλέπονται όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι πρέπει να είστε πιο ψύχραιμοι όταν συμβαίνουν απρόοπτα γεγονότα και να μην φορτώνετε τους γύρω σας με ένταση και ενοχές. Είναι σημαντικό να είστε ευγενικοί και στις δύσκολες στιγμές και όχι μόνο όταν όλα πηγαίνουν ρολόι. Η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη σας και να κάνετε χάρες σε άτομα που δεν το αξίζουν. Ασχοληθείτε περισσότερο με την εκγύμναση του σώματος σας και δώστε έμφαση στη διατροφή σας. Επειδή τρέχετε όλη μέρα για δουλειές δεν σημαίνει κι ότι γυμνάζεστε και το κυριότερο είναι πως δεν τρέφεστε σωστά. Προμηθευτείτε με όλα τα απαραίτητα και προετοιμάστε γεύματα.

ΛΕΩΝ

Περιορίστε τις ευθύνες σας αν πρόκειται να ασχοληθείτε με κάτι σημαντικό και αφήστε τις εξυπηρετήσεις για κάποια άλλη στιγμή που θα είστε πιο εύκαιροι. Τα οικονομικά σας σας επιτρέπουν να κάνετε προγραμματισμό των εξόδων σας και είστε πιο ήσυχοι. Αξιοποιήστε τη μέρα για την προώθηση των υπηρεσιών σας και εξοικονομήστε χρόνο για εσάς. Πιθανή ρήξη με οικείο πρόσωπο θα την αποφύγετε αν κρατήσετε ψύχραιμη στάση και δεν ρίξετε λάδι στη φωτιά. Είστε που είστε προβληματισμένοι με τα προσωπικά σας θέματα, δεν είναι ανάγκη να δώσετε έκταση σε μικροπαρεξηγήσεις. Προτιμήστε την ειρηνική οδό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υποθέσεις σας μπορεί να μην εξελίσσονται με τους ρυθμούς που θα θέλατε, όμως υπάρχει πρόοδος και αυτό πρέπει να κρατήσετε ως εντύπωση. Σήμερα είστε λίγο πεσμένοι και προτιμάτε πιο ιδιωτικές καταστάσεις, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να δουλέψετε πάνω σε ένα καινούριο project και για να επανεξετάσετε τον προυπολογισμό σας. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχουν ανεπίλυτα ζητήματα που αρχίζουν να συσσωρεύονται αισθητά και καλό είναι να τα συζητήσετε εγκαίρως. Κάντε μία έξοδο με το ταίρι σας, φροντίστε να χαλαρώσετε και κουβεντιάστε όμορφα για όλα αυτά που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να κάνετε πολλά, αλλά δεν θέλετε να αποκαλύψετε τα σχέδια σας και όσο να ναι δεν είναι καθόλου εύκολο να προχωρήσετε δίχως καμία στήριξη. Ενδεχομένως να υπάρχουν άτομα ικανά να συμπορευθούν μαζί σας, αλλά να μην τα έχετε σκεφτεί. Κάντε κάποιες συζητήσεις, βολιδοσκοπήστε διαθέσεις και μετά πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Αισθηματικά είστε λίγο στα χαμένα και δεν μπορείτε να διακρίνετε κάποιες πραγματικά καλές περιπτώσεις που σας περιτριγυρίζουν, με αποτέλεσμα να είστε μες στη δυσαρέσκεια και την απογοήτευση. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Φανείτε πρόθυμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ευνοεί καινούρια εγχειρήματα, τα οποία όμως, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί διεξοδικά. Αξιοποιήστε τη ζωτικότητά σας εποικοδομητικά και μην τρώγεστε με τα ρούχα σας. Ενδεχομένως να σας έχουν πάρει από κάτω οι πιέσεις που δέχεστε καθημερινά, όμως αν αναλογιστείτε πόσα εμπόδια έχετε ξεπεράσει, θα ανακτήσετε τη χαμένη σας διάθεση. Έχετε κουραστεί να κάνετε το μεσολαβητή για να προλαβαίνετε τη δημιουργία δυσάρεστων καταστάσεων και καλό είναι να αποστασιοποιηθείτε για λίγο χρονικό διάστημα από όλους αυτούς που σας φορτίζουν, δίνοντας έμφαση στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα νομικό ζήτημα που σας απασχολεί λαμβάνει τέλος με θετικές για εσάς εξελίξεις και μπορείτε επιτέλους να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας. Ενδεχομένως τις πρώτες πρωινές ώρες να αισθάνεστε εντελώς έξω από τα νερά σας, στην πορεία όμως, θα επανέλθουν οι ρυθμοί σας και θα εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο αυτά που έχετε καταφέρει ως τώρα. Πάνω στο θυμό και την αγανάκτησή σας λέτε πράγματα που αργότερα τα μετανιώνετε και μισείτε τον εαυτό σας για αυτό. Ιδανική στιγμή για να επανεξετάσετε τη συμπεριφορά σας και να παραδεχτείτε τα λάθη σας, κάτι που θα εκτιμηθεί πολύ από το περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα τελειώνουν τα βάσανά σας καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσετε ένα σημαντικό ζήτημα που σας απασχολεί και ασχέτως αν στραγγίσει τον προϋπολογισμό σας, εσείς είστε ευχαριστημένοι που φεύγει ένας βραχνάς από το κεφάλι σας. Προσπαθήστε μόνο να εξοικονομήσετε χρήματα και για τις προσωπικές σας ανάγκες. Υπάρχουν στιγμές που η ανάγκη σας για επικοινωνία είναι μεγάλη, όταν όμως έχετε την ευχέρεια να μλήσετε και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, το θεωρείτε μάταιο και κλείνεστε στον εαυτό σας σαν το στρείδι. Επιδιώξτε περισσότερες επαφές με κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας απασχολεί τόσο πολύ η προσωπική σας ζωή, που δεν έχετε καθόλου μυαλό για να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας, όμως επειδή δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στους στόχους σας όπως και να έχει. Λίγα λεπτά διαλογισμού ή γυμναστικής το πρωί, θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε τα αρνητικά συναισθήματα και θα ξεκαθαρίσουν τις σκέψεις σας. Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, καθώς όμως είστε απορροφημένοι/ες από την καθημερινότητα, τα προσπερνάτε και αυτά συσσωρεύονται. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και δείξτε ενδιαφέρον για όσα τα απασχολούν.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε την αίσθηση πως η ζωή σας προσπερνά δίχως να απολαμβάνετε τίποτα, οι συνεχείς υποχρεώσεις και ευθύνες δεν σας αφήνουν να πάρετε ανάσα και αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι να απομακρύνεστε από άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς. Μην περιμένετε να εκραγείτε για να πείτε αυτά που θέλετε μέσω καυγάδων και δείτε με ποιον τρόπο θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον η ζωή σας. Ο μεταβολισμός σας έχει απορυθμιστεί εντελώς εξαιτίας του άστατου προγράμματός σας και έχετε φτάσει σε σημείο να παχαίνετε τρώγοντας μία μόνο σαλάτα. Αν δεν τηρήσετε μια ισορροπημένη διατροφή, θα δυσκολεύεστε ολοένα και περισσότερο να βρείτε τη φόρμα σας

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: