Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να νιώθετε κουρασμνέοι ψυχικά επειδή δεν εξελίσσονται οι επαγγελματικές σας υποθέσεις όπως θα θέλατε και σήμερα είστε λίγο δύσθυμοι, κάτι που σας προκαλεί την ανάγκη να δουλέψετε ατομικά. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τα καινούρια ξεκινήματα και την εφαρμογή μιας ιδέας. Ασχοληθείτε με τα πλάνα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, σας κάνει πιο τρυφερούς και καθώς ενισχύει την ανάγκη σας να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε αγαπημένα πρόσωπα, είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τη φροντίδα τους. Όμορφες στιγμές με την οικογένεια θα σας δώσουν μια αίσθηση πληρότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταξίδια και μετακινήσεις για επαγγελματικούς σκοπούς μπορούν να επιφέρουν θετικές εξελίξεις στη δουλειά σας και κάτι καλό πρόκειται να συμβεί στον τομέα της καριέρας. Συναντήσεις, καινούριες γνωριμίες ενισχύουν τη φήμη σας και αν προσέξετε την ποιότητα των υπηρεσιών σας, θα δείτε μεγάλη βελτίωση στα οικονομικά σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο και η Νέα Σελήνη προκαλούν τις τέλειες συνθήκες για γάμο/επισημοποίηση της σχέσης σας, για συγκατοίκηση με το ταίρι σας και για δημιουργία οικογένειας. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται πολύ και πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη θετική στιγμή της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Νέα Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και ενώ ευνοούνται καινούριες συνεργασίες και υπογραφές συμβολαίων, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί, ώστε να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις που θα σας κοστίσουν. Ξεκινήστε τη μέρα με αισιοδοξία και αποφύγετε τις κόντρες με τους συνεργάτες σας για οικονομικά θέματα. Ιδιαίτερη προσοχή σε μικροατυχήματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο σας καλεί να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και γενικά με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να επενδύετε χρόνο στον εαυτό σας καθώς έχετε την τάση να παραμελείτε τις προσωπικές σας ανάγκες. Μη θεωρείτε πως είστε άτρωτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζει θετικά τον επαγγελματικό τομέα και αν ξεκινάτε τώρα τη δική σας επιχείρηση, ένα καινούριο εγχείρημα ή μια γνωριμία, τα αποτελέσματα θα είναι πέραν των προσδοκιών σας. Στοχεύστε σε μακροπρόθεσμες συνεργασίες και αποφύγετε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Επίσης, προσέξτε έξοδα που μπορεί να μη σας φαίνονται σημαντικά. Ημέρα κατάλληλη για να βάλετε μια τάξη στο σπίτι και να οργανώσετε τα ρούχα και τις ντουλάπες σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο ενισχύει την ανάγκη σας να είναι όλα στη θέση τους, μιας και είστε πολύ τακτικοί οι Καρκίνοι και δεν μπορείτε να ησυχάσετε μες στην ακαταστασία.

ΛΕΩΝ

Τακτοποιείστε τις οφειλές σας, όμως κρατήστε χρήματα και για τις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να μη βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να κοιτάτε αποσβολωμένοι το άδειο πορτοφόλι σας. Η μέρα ευνοεί την επίλυση ενός επαγγελματικού θέματος που ήταν σε στασιμότητα και μπορείτε πλέον να προσεγγίσετε του στόχους σας με περισσότερη σιγουριά. Η Νέα Σελήνη και η Αφροδίτη στην Παρθένο αυξάνουν τη δημιουργική σας διάθεση και είναι ιδανική μέρα για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας. Μπορεί να είναι ζωγραφική, μουσική, μαγειρική, ζαχαροπλαστική, δημιουργία ρούχων και αξεσουάρ. Ό, τι κι αν κάνετε, θα είναι υπέροχο και θα σας δώσει τεράστια ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα και ευνοεί την ενασχόληση με εργασιακά θέματα και με την υγεία σας. Ωστόσο, επειδή επικρατεί πλανητικός συνωστισμός στο ζώδιό σας και δέχεστε διαφορετικές επιρροές, υπάρχει ενδεχόμενο να μην καταφέρετε να διαχειριστείτε σωστά όλη αυτήν την ενέργεια. Πάρτε το χρόνο σας αν πρόκειται να αποφασίσετε για κάτι σημαντικό. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας εντείνει την ανάγκη σας να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, ενώ παράλληλα σας κάνει πιο αγαπησιάρηδες και εκδηλώνετε πιο έντονα το ενδιαφέρον σας προς τους άλλους. Αγορές για τον εαυτό σας θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας. Ιδανική μέρα για φλερτ.

ΖΥΓΟΣ

Είστε λίγο επιφυλακτικοί σχετικά με καινούρια εγχειρήματα και συνεργασίες, ταυτόχρονα όμως, θέλετε και να βελτιώσετε τη ζωή σας, με αποτέλεσμα να παλαντζάρετε μεταξύ της ασφαλούς οδούς της τρέχουσας δουλειάς σας και νέων ιδεών που σκέφτεστε πολύ έντονα. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, φροντίστε να είναι σωστά μελετημένο. Η Νέα Σελήνη, ευνοεί τις νέες προσπάθειες. Προσέξτε λίγο σε ποιους εμπιστεύεστε προσωπικά σας θέματα. Αν συνεχίσετε να πιστεύετε πως θέλουν όλοι το καλό σας, θα βρεθείτε σύντομα σε δυσάρεστη θέση, καθώς η ίντριγκα παίρνει και δίνει πίσω από την πλάτη σας. Κρατήστε κοντά σας λίγους και καλούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας, επανεξετάστε τις προοπτικές που υπάρχουν με συγκεκριμένα άτομα από το χώρο της δουλειάς σας και επιλέξτε σωστούς συνεργάτες αν πρόκειται να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να σας διδάξουν και όχι να σας τρομάξουν. Επιστρατεύστε τις γνώσεις και την εμπειρία σας, αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να εντείνει την ανάγκη σας για δημιουργία οικογένειας ή για τη επισημοποίηση της σχέσης σας. Αν είστε κατασταλαγμένοι και δεν είναι όλο αυτό αποτέλεσμα πιέσεων από το περιβάλλον σας, έχετε όλους τους θετικούς οιωνούς με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρίξτε λίγο τους ρυθμούς σας, καθώς έχετε ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια των αντοχών σας και κινδυνεύετε να πάθετε υπερκόπωση. Το άγχος σας σχετικά με το χρόνο και τις υποχρεώσεις που θέλετε να τακτοποιήσετε τείνει να γίνει μόνιμο και αργά ή γρήγορα μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα υγείας που θα αφορά το γαστρεντερικό σας σύστημα. Οι απόψεις σας μπορεί να συγκρουστούν με ενός φιλικού σας προσώπου και να δημιουργηθεί μια απόσταση μεταξύ σας. Ωστόσο, δεν είναι ώρα να χαλάτε τις καρδιές σας με αγαπημένα πρόσωπα. Αναλύστε ήρεμα τις θέσεις σας και δώστε την ευκαιρία να αναλύσει και ο/η άλλος/η τις δικές του/ης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέχετε και την παραμικρή σας κίνηση και δεν κάνετε επιπολαιότητες με τα οικονομικά σας, με αποτέλεσμα να έχετε την ευχέρεια να στηρίξετε μία ιδέα που σας έχει ενθουσιάσει. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζει θετικά τον τομέα των φιλοδοξιών και της σταδιοδρομίας και είναι μια καλή στιγμή για να επικυρώσετε μια καινούρια συνεργασία. Αντιδράτε απότομα όταν δεν σας αρέσουν αυτά που ακούτε και προκαλείτε ένα αμήχανο κλίμα γύρω σας. Προσέξτε λίγο πώς διαχειρίζεστε την ένταση που σας πιάνει όταν νιώθετε στριμωγμένοι και μην τους βλέπετε όλους σαν εχθρούς που θέλουν το κακό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα να επικεντρωθείτε στην επίτευξη των στόχων σας, καθώς η μέρα ενδείκνυται για σημαντικά εγχειρήματα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας κάνει πιο αποφασιστικούς και δεν πτοείστε από πιθανές προκλήσεις. Άλλωστε κι αυτές μες στο πρόγραμμα είναι και δεν πρέπει να μας καταβάλλουν. Με θετική ενέργεια και σκέψη, μπορείτε να πετύχετε πολλά. Δεν χαλάτε χατίρια σε κανέναν και προσπαθείτε να τους έχετε όλους ευχαριστημένους, με τον εαυτό σας όμως τι γίνεται; Για τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες κάνετε τίποτα ή περιμένετε πότε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε; Κάντε το σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Κάνετε πολλά, περιμένετε από πολλές κατευθύνσεις τα αποτελέσματα και είναι θέμα χρόνου να βελτιωθούν τα οικονομικά σας. Ωστόσο, για να μην χάνετε χρόνο αν σκέφτεστε να ακολουθήσετε μια καινούρια κατεύθυνση ή να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, κάντε τις απαραίτητες επαφές, ώστε να είστε ένα βήμα μπροστά όταν είστε έτοιμοι να το εφαρμόσετε. Έχετε πληγωθεί στο παρελθόν από ένα άτομο που σας έχει αφήσει κατάλοιπα και δεν ανοίγεστε εύκολα, εκτός κι αν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας ξεμπλοκάρει και να δείτε μέσα από μια πιο θετική σκοπιά τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Παλαιότερα άρθρα: