Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχουν κάποια προβλήματα που δεν σας αφήνουν να κλείσετε εκκρεμότητες και αναγκαστικά πρέπει να κάνετε υπομονή. Σήμερα θα ακούσετε ορισμένες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε ένα σημαντικό θέμα και θα πάρετε αρκετή ικανοποίηση. Φερθείτε με διπλωματία σε άτομα που δεν παίρνουν από λόγια.   Η πολλή καλοσύνη δεν θα σας βγει σε καλό και προκειμένου να φτάσετε σε ρήξη με το ταίρι σας, φροντίστε να κρατήσετε αποστάσεις από άτομα που σας έχουν κάτσει στο σβέρκο. Μην είστε καλοπροαίρετοι με τους πάντες. Υπάρχουν άτομα που επωφελούνται συστηματικά από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση εξαιτίας της θετικής έκβασης ενός σημαντικού θέματος που σας απασχολεί και είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείτε με προσωπικές ανάγκες που έχουν μείνει πίσω λόγω υποχρεώσεων.. Αγορές για το σπίτι και την οικογένεια ευνοούνται καθώς και διάφορες αισθητικές επεμβάσεις.   Κάνετε συχνά το λάθος να θεωρείτε ανθρώπους και καταστάσεις δεδομένα, όταν όμως συναντάτε δυσκολίες, γίνεστε πιεστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Σήμερα κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας θα εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη αυτά που θα ακούσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η αύξηση του εισοδήματός σας είναι αναμενόμενη με τόσο τρέξιμο που έχετε ρίξει το τελευταίο διάστημα, όμως μην ανοίγεστε με αγορές και κάνετε σπατάλες προτού εισπράξετε χρήματα. Επίσης, μην ασχολείστε με υποθέσεις που για κάποιο λόγο δεν προχωρούν. Στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα που είναι άμεσα και μη χάνετε χρόνο με τα «αν» και «εφόσον».   Κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι και με θέματα οργάνωσης. Ξεχωρίστε καλοκαιρινά από φθινοπωρινά ρούχα, τακτοποιήστε ντουλάπες και συρτάρια και ξεφορτωθείτε οτιδήποτε περιττό. Μην τα πετάτε. Χαρίστε τα σε όσους έχουν ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την κατάλληλη αντιμετώπιση, μπορείτε να βάλετε πάγο σε όσους έχουν παράλογες απαιτήσεις, ώστε να σας αφήσουν στην ησυχία σας να ασχοληθείτε με τος υποχρεώσεις σας. Επειδή είναι μια περίοδος όπου ο ένας κυνηγά τον άλλο σχετικά με οφειλές, πρέπει μεν να δείχνετε κάποια κατανόηση, αρκεί να μη σας φέρνουν στα όριά σας.   Έχετε ευνοηθεί πολύ από τη στήριξη κάποιων φιλικών σας προσώπων, όμως η στάση σας προκαλεί ένα κλίμα δυσαρέσκειας. Μη χάνεστε από όσους σας έχουν στηρίξει και εκφράστε το ενδιαφέρον σας τουλάχιστον με ένα τηλεφώνημα. Δεν είναι θέμα χρόνου. Ενδεχομένως να θεωρείτε δεδομένα πράγματα που δεν είναι.

ΛΕΩΝ

Βλέπετε φως στον ορίζοντα και έχει αλλάξει όλη η ψυχολογία σας. Σήμερα που είστε τόσο κεφάτοι, βάλτε σε προτεραιότητα ασχολίες που τις αποφεύγετε συστηματικά και θα τις ξεπετάξετε προτού καν να το καταλάβετε. Ορισμένες καθυστερήσεις δεν σας πτοούν εσάς που έχετε και εναλλακτικές λύσεις στο μυαλό σας. Αγορές για τον εαυτό σας ας γίνουν με σύνεση.   Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί, αρκεί να ξεκουνηθείτε και να βγείτε από το σπίτι σας. Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα και να κάνετε μία έξοδο παρέα με φιλικά σας πρόσωπα. Καινούριες γνωριμίες ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε γεμάτοι όρεξη για δημιουργικότητα και αποφασισμένοι να πιάσετε τους στόχους σας όσο κι αν χρειαστεί να κοπιάσετε και καθώς η Σελήνη ευνοεί τις ενέργειές σας, είναι μια καλή στιγμή για επαγγελματικές συμφωνίες ή για έναρξη της δικής σας επιχείρησης. Τακτοποιήστε σημαντικά θέματα πριν τις απογευματινές ώρες.   Στον τομέα της φιλίας προβλέπονται παρεξηγήσεις λόγω ασυνεννοησίας κυρίως, αλλά καθώς υπάρχουν προηγούμενα που έχουν μείνει στον αέρα, δεν αποκλείεται να εκτονωθούν από μια ασήμαντη αφορμή. Φανείτε ψύχραιμοι και προσεχτικοί στις εκφράσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η συσσωρευμένη κούραση οφείλεται κυρίως στη δική σας λανθασμένη διαχείριση του χρόνου σας και στο γεγονός ότι φορτώνεστε υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να τις φέρετε εις πέρας. Σήμερα αφιερώστε χρόνο σε θέματα επικοινωνιακού χαρακτήρα (στείλτε e-mail, κάντε τηλεφωνικές επαφές) και προωθήστε τις υπηρεσίες σας μέσα από σύντομα ταξίδια.   Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με την τόνωση της φυσικής και ψυχικής σας ευεξίας μέσω της εκγύμναση του σώματός σας. Επιλέξτε κάποιο άθλημα ή ασκήσεις που σας ταιριάζουν και φροντίστε να μην έχουν χαρακτήρα αγγαρείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η βελτίωση των οικονομικών σας μπορεί να επέλθει είτε μέσω μιας κληρονομιάς, είτε μέσω μια συνεργασίας που μέχρι στιγμής είχε αποβεί άκαρπη. Όπως και να έχει, αξιοποιήστε τους πόρους σας κάνοντας έξυπνες επενδύσεις και φροντίστε να εξοικονομήσετε χρήματα για τις ανάγκες που βρίσκονται καθ’ οδόν. Αποφύγετε περιττές σπατάλες.   Προβλήματα με κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας, (κάποιος γείτονας ή ένας συγγενής σας) σας απωθούν από το χώρο σας και ψάχνετε τρόπους για να είστε συνεχώς εκτός σπιτιού, κάτι που δεν μπορείτε να αποφεύγετε για πάντα. Στο χέρι σας είναι να μην επηρεάζεστε τόσο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Kαινούριες προτάσεις ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σας και είναι πλέον θέμα δικών σας αποφάσεων αν θα βουτήξετε ή όχι στα βαθιά. Το σημαντικό είναι να μη χαθούν οι ισορροπίες και να είστε σε ό,τι κι αν κάνετε, προσγειωμένοι. Τέλος, προτού να είστε εντελώς σίγουροι για τη θετική έκβαση των προσπαθειών σας, μην ανακοινώνετε τίποτα.   Οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας μπορεί να σας ζορίζουν, είναι όμως αναγκαίο «κακό» για να φτάσετε εκεί που θέλετε ώστε να είστε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας. Πάντως μην ανησυχείτε. Έχετε πολύ κόσμο κοντά σας που θα συμβάλλει στην προσέγγισή των στόχων σας, μικρών ή μεγάλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αποφασισμένοι να πιάσετε τους στόχους σας και αφήνετε στην άκρη την προσωπική σας ζωή, κάτι που αργά ή γρήγορα θα το βρείτε μπροστά σας και θα πρέπει να υποστείτε τις συνέπειες. Σήμερα από την πολλή τη φούρια σας υπάρχει ενδεχόμενο μικροατυχημάτων, οπότε έχετε το νου σας και ρίξτε λίγο τους ρυθμούς σας.   Καταβάλλετε συνεχείς προσπάθειες για να μην επιβαρύνετε το ταίρι σας με τους προβληματισμούς σας, όμως δεν σας ωφελεί πουθενά και το χειρότερο είναι πως μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο το χάσμα ανάμεσά σας. Αφεθείτε ελεύθεροι και πείτε αυτά που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας, κληρονομιές και φόροι σας απασχολούν από νωρίς το πρωί, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείτε να πετύχετε μια επαγγελματική συμφωνία που σας ταλαιπωρεί. Τακτοποιήστε σημαντικές υποθέσεις πριν τις απογευματινές ώρες και αν κάπου μπλοκάρετε μην το πιέζετε το θέμα. Αφήστε το για αργότερα που θα είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες.   Ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα και περιποίηση, χαλαρώστε με ένα ζεστό μπάνιο και ένα βιβλίο και απολαύστε στιγμές με τον εαυτό σας, ώστε να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και κυρίως για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Οι σκληροί ρυθμοί της καθημερινότητας σας έχουν εξαντλήσει.

ΙΧΘΥΣ

Στον τομέα της καριέρας γίνονται μεν καινοιύρια πράγματα, τίποτα όμως δεν είναι ακόμα σίγουρο και καθώς γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων, έχει αρχίσει να εξαντλείται η υπομονή σας. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να επεκταθείτε και δεν θα πρέπει να σας προβληματίζουν πιθανές καθυστερήσεις. Κι αυτές στο πρόγραμμα είναι.   Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα παιδιά και μέσω αυτών αντλείτε όλη τη χαμένη ενέργεια της ημέρας. Αφιερώστε χρόνο στην ψυχαγωγία σας, στο παιχνίδι και μην διστάσετε να συζητήσετε θέματα ταμπού ώστε να τα καθοδηγήσετε κατάλληλα και να αποφύγουν τις κακοτοπιές στο μέλλον.

Παλαιότερα άρθρα:

4 απαντήσεις στο “Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου”

Σχολιάστε