Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων, ενώ παράλληλα αυξάνει τη διάθεση σας για επικοινωνία, κάτι που μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα αν ασχοληθείτε με την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να κλείσετε εκκρεμότητες που είναι χρονοβόρες.   Όσον φορά τη σχέση σας, εκεί υπάρχουν θέματα που δεν έχουν επιλυθεί και καθώς προσπαθείτε να μην προκαλείτε εντάσεις, αναγκαστικά ανέχεστε συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν και αισθάνεστε απογοητευμένοι. Ωστόσο, επειδή είναι θέμα χρόνου κάποιο ξέσπασμα, συζητήστε εγκαίρως.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να νιώσετε εκτεθειμένοι απέναντι σε καταστάσεις που σας ξεπερνούν, είναι όμως όλα και θέμα αντίληψης. Αν για παράδειγμα παθαίνετε πανικό και πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, είναι δικό σας σφάλμα που αφήνεστε να υποφέρετε τόσο. Σήμερα μπορεί να ακούσετε κάτι που θα σας στρεσάρει, όμως δεν θα είναι άξιο λόγου. Αποκτήστε άμυνες.   Για εσάς που ο γάμος ή η σχέση σας βρίσκεται σε ευάλωτη φάση, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και να καλύψετε τα όποια κενά. Μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν, αρκεί να είστε πρόθυμοι να κάνετε ορισμένες υποχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι πρέπει να μάθετε να κοντρολάρετε το άγχος σας. Πολλές φορές ενώ η λύση είναι μπροστά σας, δεν μπορείτε να την εντοπίσετε, επειδή εστιάζετε στο πρόβλημα και θεωρείτε (λανθασμένα) πως είστε σε αδιέξοδο. Σήμερα πάντως, θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη σε σημαντικά θέματα και μπορείτε να χαλαρώσετε έστω και για λίγο.   Θέλετε να κάνετε μια μόνιμη σχέση, όμως όταν αρχίζει να σοβαρεύει το πράγμα, σας πιάνουν οι ανασφάλειες και σαμποτάρετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας. Αφεθείτε λίγο, βιώστε τις στιγμές και όλα θα γίνουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο, πρέπει να δουλέψετε περισσότερο με τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σελήνη, Δίας και Κρόνος ενισχύουν τη διάθεσή σας να κυνηγήσετε τους στόχους σας, ενώ παράλληλα επηρεάζουν θετικά τον οικονομικό τομέα, οπότε προβλέπεται μια πολύ αποδοτική μέρα. Νέες τακτικές που ακολουθείτε σας δίνουν το προβάδισμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας και μπορείτε να πετύχετε πολύ καλά αποτελέσματα όσο εντείνετε τις προσπάθειες σας.   Πιθανή συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα, κατά βάση όμως, θα χαρείτε που θα το δείτε. Αν μάλιστα έχει περάσει πολύς καιρός που είχατε να συναντηθείτε, κατά πάσα πιθανότητα, ούτε καν θα θυμάστε τους λόγους που χώρισαν οι δρόμοι σας.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό εντείνει την ανάγκη σας να επικυρώσετε μία συνεργασία που είναι στα σκαριά εδώ και αρκετό διάστημα, όμως είναι προτιμότερο να μη βιαστείτε. Πιθανές καθυστερήσεις είναι προς όφελός σας καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε χρόνο και χρήμα. Κατάλληλη μέρα για να κάνετε αγορές για το σπίτι και τηνοικογένεια.   Προσπαθείτε να κρατάτε τις ισορροπίες όταν συμβαίνει μια οικογενειακή κρίση, αλλά στο τέλος νιώθετε εξαντλημένοι. Σήμερα, η ανάγκη σας να εκτονωθείτε μέσω της διασκέδασης θα είναι έντονη. Δώστε έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα, αποφεύγοντας τις υπερβολές με το αλκοόλ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ομαδικότητα και συνεννόηση με τους συνεργάτες σας, μπορείτε να πετύχετε τα βέλτιστα των αποτελεσμάτων. Σήμερα ο Ήλιος αφήνει το ζώδιό σας και περνά στον Ζυγό, ενισχύοντας το ενδιαφέρον σας για το κοινό καλό και παραμερίζετε προς το παρόν τις προσωπικές σας ανάγκες. Οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα συμβάλλουν στη βελτίωση των οικονομικών σας.   Ιδανική μέρα για ψώνια για τον εαυτό σας και τα παιδιά. Μπορείτε με έξυπνες αγορές να αποκτήσετε κομμάτια μπαλαντέρ που θα τα συνδυάζετε όλες τις ώρες και έτσι δεν θα χρειαστεί να εξαντλήσετε εντελώς τον προϋπολογισμό σας. Οι γονείς, μπορεί κάλλιστα να ξεφύγετε με αγορές για τα παιδιά.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο σας ενισχύει τον τομέα των συνεργασιών και των σημαντικών σας σχέσεων και είναι ιδανική εποχή για να επανεξετάσετε επαγγελματικά ζητήματα, ώστε να επιλέξετε τις πιο συμφέρουσες κατευθύνσεις. Αναζητήστε τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να στηρίξουν μία ιδέα σας και ενημερωθείτε για πιθανές λύσεις.   Η σχέση ή ο γάμος σας μπορεί να έχει έρθει πολλές φορές σε οριακό σημείο, μέσα όμως από αυτές τις δοκιμασίες και εφόσον βγήκατε αλώβητοι, έχει αποκτήσει άλλες άμυνες. Ωστόσο, μία τόνωση είναι απαραίτητη και τώρα που οι συνθήκες το ευνοούν, αφιερώστε χρόνο στον/ην σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα προβλέπεται ήπια από πλευράς υποχρεώσεων καθώς έχουν δρομολογηθεί κάποια θέματα που σας απασχολούσαν και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, αγορές για το σπίτι, να πιείτε έναν καφέ με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Η Παρασκευή είναι η αγαπημένη σας μέρα και θέλετε να την περνάτε ευχάριστα.   Ένα ιδιόρρυθμο άτομο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σας και ενώ δεν είναι του τύπου σας, κατά έναν περίεργο τρόπο σας έχει γοητεύσει. Αν σκοπεύετε να το πολιορκήσετε, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε τις προθέσεις σας. Σχέση/γάμος χρήζει τόνωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ημέρα κατάλληλη για να δώσετε έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κανονίστε κάποια συνάντηση με τους συνεργάτες σας, επισκεφτείτε συγγενικά σας πρόσωπα που έχετε να δείτε αρκετό καιρό, βρεθείτε με φίλους. Η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό, ευνοεί τον συγκεκριμένο τομέα, ενώ παράλληλα, σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια, για να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις.   Βγείτε από το συναισθηματικό αδιέξοδο εσείς που περάσατε πρόσφατα μια ερωτική απογοήτευση και μη χάνετε περισσότερο χρόνο με ιστορίες που είναι πλέον παρελθόν. Το μέλλον είναι μπροστά σας ευοίωνο και εσείς μπλοκάρετε τη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείξτε κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σας αφήνοντας πάντα χώρο και χρόνο για τον εαυτό του, ταυτόχρονα όμως, ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα και περιποίηση. Οργανώστε το χρόνο σας έτσι ώστε, να περισσεύει και για την τόνωση της φυσικής σας κατάστασης μέσω ασκήσεων και αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες.   Η υπερβολική σιγουριά σας για τα οικονομικά σας μπορεί να σας φέρει σε αδιέξοδο αν δεν ζυγίσετε σωστά τα δεδομένα και προβείτε σε σπατάλες. Κανείς δεν λέει να μείνετε μέσα στο σπίτι και να μη διασκεδάσετε, φροντίστε όμως ό, τι κι αν κάνετε να είναι μέσα σε λογικά πλαίσια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εντυπώσεις σας σχετικά με μια καινούρια συνεργασία που είναι υπό συζήτηση μπορεί να είναι συγκεχυμένες καθώς έχετε και μια τάση να ψάχνετε πιθανές παγίδες, οπότε δεν θα πρέπει να βιαστείτε Η μέρα αν και σε γενικές γραμμές είναι ήπια, έχει και κάποια σημεία που μπορεί να σας παγιδεύσουν. Κινηθείτε με ευελιξία και θα βγείτε ασπροπρόσωποι.   Ο τομέας της κοινωνικής σας ζωής ενδεχομένως να έχει μείνει πίσω λόγω υποχρεώσεων, σήμερα όμως, σας δίνεται η ευκαιρία να βγείτε και να συναντήσετε φίλους, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και να απολαύσετε στιγμές ξεγνοιασιάς. Αποφύγετε οπωσδήποτε την οδήγηση αν καταναλώσετε αλκοόλ.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Μην επαναπαύεστε και προσπαθήστε να έχετε εναλλακτικές λύσεις, ώστε να αποκτήσετε περισσότερη αίσθηση ασφάλειας. Κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι, για αγορές για το σπίτι, ακατάλληλη όμως, για σημαντικές επενδύσεις.   Σήμερα ο Ήλιος αφήνει την Παρθένο και καθώς περνά στον Ζυγό, στρέφει το ενδιαφέρον σας στη σχέση ή το γάμο σας. Η διάθεσή σας είναι αρκετά καλή, οι συνθήκες σας επιτρέπουν να αφιερώσετε χρόνο στο ταίρι σας και γενικά η μέρα ευνοεί τα ερωτικά σας, κάτι που ισχύει και για τους ελεύθερους.

Παλαιότερα άρθρα: