Τα Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 14 Νοεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Έντονες ανταγωνιστικές τάσεις σε συνδυασμό με την εριστική σας διάθεση, μπορεί να σας οδηγήσουν σε παρορμητικές ενέργειες που θα έχουν αντίκτυπο στις σχέσεις σας και καλό είναι να προσπαθήσετε να είστε πιο συνεννοήσιμοι. Σελήνη και Άρης σε δυναμικές όψεις απαιτούν να είστε συνεργάσιμοι και η μέρα δεν συγχωρεί επικοινωνιακά λάθη. Στον τομέα γάμου/σχέσης τα σύννεφα που κάνουν την εμφάνιση τους μπορεί να οφείλονται σε επιθυμίες που δεν έχουν ικανοποιηθεί και έχουν μετατραπεί σε απωθημένα, σήμερα όμως, δεν είναι καθόλου κατάλληλη στιγμή για να αναλύσετε τέτοιου είδους θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό αυξάνει την ανάγκη σας για σταθερότητα και ασφάλεια και σας κάνει πολύ επιφυλακτικούς απέναντι σε ρίσκα, κάτι που σας προφυλάσσει από πιθανή αποτυχία, αλλά δεν σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε. Πιθανή κόντρα με ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον μπορεί να αλλάξει τις προτεραιότητες σας. Το συνεχές άγχος και ο προβληματισμός, επηρεάζουν την υγεία σας και πρέπει με κάθε τρόπο να τα κοντρολάρετε. Δοκιμάστε κάποιες εναλλακτικές μεθόδους χαλάρωσης, γυμναστείτε, κάντε διαλογισμό μέσα στη μέρα και μάθετε να χαλαρώνετε ανά τακτά διαστήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανατροπές που διαδέχονται η μία την άλλη σας βάζουν σε μεγάλη δοκιμασία, όμως μπορείτε να κερδίσετε λίγο χρόνο αν επιστρατεύσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Η μέρα είναι λίγο δύσκολη όσον αφορά οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τις βάλετε σε σειρά και έναν εκνευρισμό θα τον έχετε. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας στα παιδιά και είναι μια καλή στιγμή για να ενισχύσετε τις σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι, μπορεί να νιώσετε έντονα την ανάγκη για βόλτες και ψυχαγωγία, κάτι που αν δεν ικανοποιηθεί, θα σας προκαλέσει εκνευρισμό. Πάτε με την ροή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ανατροπή στον οικονομικό τομέα μπορεί να προκαλέσει αναταραχή στις εργασιακές σας σχέσεις και θα χρειαστεί λεπτός χειρισμός, ώστε να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με περεταίρω δυσάρεστες καταστάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να είστε ψύχραιμοι, δίχως να ψάχνετε αποδιοπομπαίους τράγους. Δεχτείτε τα γεγονότα ως έχουν και αναζητήστε λύσεις. Η Σελήνη στον Ζυγό διανύει τον τέταρτο οίκο σας και καθώς σχηματίζει δυναμικές όψεις με τον Άρη, προβλέπονται εντάσεις με κάποιο μέλος της οικογένειας, που θα έχουν σχέση με οικονομικές διαφορές. Δείξτε περισσότερη κατανόηση και μην εστιάζετε μόνο στα προβλήματα σας.

ΛΕΩΝ

Προβλήματα προβλέπονται στις σχέσεις με αδέρφια και θα έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα, κάτι που θα σας προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση αν διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει σύμπνοια. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και προσπαθήστε να απέχετε από κόντρες που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Είναι σημαντικό να είστε ψύχραιμοι. Στον οικογενειακό τομέα υπάρχει αρμονία στις σχέσεις και έτσι, σας δίνεται η ευκαιρία να στρέψετε την προσοχή στην προσωπική σας ζωή και να βελτιώσετε τη σχέση σας, ή να ασχοληθείτε με το φλερτ οι ελεύθεροι. Απολαύστε τις όμορφες στιγμές που βιώνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σελήνη και Άρης στον Ζυγό σε δυναμικές όψεις φέρνουν στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα και η μέρα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη, παρόλο που θα δείτε μια σχετική αύξηση του εισοδήματός σας. Κάποιες έκτακτες ανάγκες δεν σηκώνουν καμία αναβολή και θα εξαντλήσουν τον προϋπολογισμό σας. Ωστόσο, υπάρχουν καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Ο τρόπος που ζυγίζετε τις καταστάσεις σας έχει οδηγήσει επανειλημμένα σε λανθασμένες αποφάσεις και αρκετές φορές έχετε φερθεί πολύ σκληρά σε αγαπημένα πρόσωπα. Σήμερα για μια ακόμη φορά θα πιστεύετε πως έχετε δίκιο και θα γίνετε πιεστικοί με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας θα σας προκαλέσει μια κυκλοθυμική διάθεση και σε αρκετές φάσεις της ημέρας θα τρώγεστε με τα ρούχα σας. Ασχοληθείτε με τρέχοντα ζητήματα που δεν χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας. Τέλος, πάτε με τη ροή και μην ταλαιπωρήστε αδίκως. Η επαφή σας με ένα νέο πρόσωπο δεν σας έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις και είστε απογοητευμένοι από τα ερωτικά σας. Ενδεχομένως να χρειάζεστε ένα διάστημα αποστασιοποίησης, ώστε να μην πέφτετε σε παγίδες που σας προκαλούν συναισθηματικά κενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες αποκαλύψεις σάς βάζουν σε σκέψεις καθώς έχετε την αίσθηση πως γκρεμίζεται το σύμπαν γύρω σας. Είναι όμως προτιμότερο να γνωρίζετε, παρά να μένετε στο σκοτάδι. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Με το πέρασμα του χρόνου θα σας είναι πιο εύκολο να αποδεχτείτε τα νέα δεδομένα. Tα μηνύματα που παίρνετε από το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει σας μπερδεύουν. Τη μια πετάτε στα ουράνια με μια ματιά που θα σας ρίξει, ενώ κάποιες άλλες στιγμές σας δίνει την αίσθηση πως δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για εσάς. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε εσείς ένα, διακριτικό έστω, πρώτο βήμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως να πέσει σήμερα η απόδοση στη δουλειά σας καθώς η σκέψη σας τριγυρνά γύρω από ένα οικονομικό θέμα που προκύπτει, αλλά αν δεν σας πιάσει πανικός που είναι και ο χειρότερος σύμβουλος, θα καταφέρετε να βρείτε κάποια λύση. Αν αναζητάτε δουλειά, είναι πολύ πιθανό να σας παρουσιαστεί σήμερα μια καλή ευκαιρία. Ένα φιλικό σας πρόσωπο βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση (ψυχολογικά κυρίως). Σας βγαίνει φυσικό το να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να τον στηρίξετε καθώς έχετε τον τρόπο σας να δώσετε κάποιες κατευθύνσεις που θα αποβούν σημαντικές στην εξέλιξη του συγκεκριμένου ατόμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις σας με ένα μέλος της οικογένειας περνάει κρίση καθώς εσείς θεωρείτε πως κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να μην ταράξετε τις ισορροπίες, (κάτι που δεν εκτιμάται) και είστε σε μια συνεχή κόντρα και απογοήτευση. Σήμερα ευνοείται μια νέα προσέγγιση. Κάντε εσείς την υπέρβαση και προσπαθήστε να επαναφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Αξίζει τον κόπο. Κατάλληλη μέρα για να δώσετε έμφαση στην τόνωση του οργανισμού σας μέσα από κάποιες ασκήσεις γυμναστικής, σε συνδυασμό πάντα με ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα. Υιοθετείστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και θα νιώσετε πολύ καλύτερα και σωματικά και ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σας να κάνετε όνειρα για το μέλλον μπορεί να επισκιαστεί από γνώμες τρίτων που θα πούνε ο καθένας το μακρύ και το κοντό του με αποτέλεσμα να χάσετε κάθε διάθεση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Μην επηρεάζεστε από τον καθένα που μπορεί να είχε κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες. Το δικό σας μέλλον διαγράφεται καλύτερο. Η σχέση σας μπορεί να έχει πολλές διακυμάνσεις, αλλά αυτό που σας συνδέει με το ταίρι σας είναι τα έντονα συναισθήματα και δεν θα πρέπει να το παραβλέπετε. Οι σχέσεις χρειάζονται συνεχή προσπάθεια για να έχουν διάρκεια καθώς είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Σταματήστε τα ξεκατινιάσματα μέσω διαδικτύου, γιατί κινδυνεύετε να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Αυτά που έχετε να πείτε, πείτε τα τετ – α –τετ με αυτούς που τους αφορά το όποιο ζήτημα και επιλύστε τις διαφορές σας με αξιοπρέπεια. Η μέρα δεν ενδείκνυται για μεγαλεπήβολα σχέδια, ούτε για σημαντικές αγορές. Έρχονται έξοδα που θα πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Σας απασχολούν θέματα εμφάνισης τόσο πολύ, που κινδυνεύει πλέον η υγεία σας με τις υπερβολές που κάνετε. Οι δίαιτες της μιας μέρας ή του ενός λεπτού ποτέ δεν απέδωσαν και μόνο κακό έχουν προκαλέσει. Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό και μην πειραματίζεστε με τόσο σοβαρά ζητήματα.

Παλαιότερα άρθρα: