Τα Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς. Αν σας καλέσουν για μία συνέντευξη, θα διακριθείτε για τις γνώσεις και την εμπειρία σας και προβλέπεται μια αρκετά καλή μέρα για εσάς τους Κριούς. Είναι ένα διάστημα όπου αξίζει το τρέξιμο που ρίχνετε και δεν σας φοβίζουν οι προκλήσεις.   Από το απόγευμα και μετά σας δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε για να αναλύσετε όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν.Η ανάγκη σας για επαφές με φιλικά σας πρόσωπα είναι μεγάλη καθώς σας απασχολεί ένα αισθηματικό ζήτημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τηλεφωνήματα, e mail και συναντήσεις με ανώτερα στελέχη ευνοούνται πολύ καθώς επίσης και έναρξη καινούριων επιχειρήσεων. Ο Ερμής στον Τοξότη βελτιώνει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, οπότε είναι ιδανική στιγμή για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Καινούριες ιδέες έρχονται στο προσκήνιο.   Μέσα από μια καινούρια γνωριμία θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση εσείς που έχετε χωρίσει πρόσφατα, προσέξτε όμως και μην βιάζεστε να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια από τόσο νωρίς. Απολαύστε τις στιγμές που βιώνετε δίχως να πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πιθανή ένταση με συνεργάτες θα εξομαλυνθεί σχετικά σύντομα, θα χρειαστεί όμως να κάνετε κι εσείς ορισμένες υποχωρήσεις. Ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί την επίλυση προβλημάτων και με προσεχτικές ενέργειες θα βρείτε μια πιο ξεκάθαρη κατεύθυνση και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα οικονομικό ζήτημα που σας έχει γίνει βραχνάς.   Πιθανή συνάντηση με έναν πρώην έρωτα θα ξυπνήσει μέσα σας συναισθήματα που κάνατε πολύ κόπο για να τα ξεπεράσετε και θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης. Συζητήσεις με φίλους θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια σημαντική απόφαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν κυρίως υπαρξιακά ζητήματα και θα είστε αφηρημένοι, με αποτέλεσμα να γίνουν λάθη και παραλείψεις στη δουλειά σας. Η Σελήνη στους Διδύμους σας προκαλεί έντονα την ανάγκη για επικοινωνία και κουβεντούλα για ασήμαντα θέματα με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.   Κάποια έντονα όνειρα που βλέπετε θα σας προβληματίσουν πολύ. Ενδεχομένως να επιστρέφετε ξανά και ξανά σε κάποιο μέρος όπου έχετε ζήσει στο παρελθόν και δεν θέλατε στην ουσία να το αποχωριστείτε. Προφανώς σας λείπει η κοινωνική ζωή που είχατε και πρέπει να τη βελτιώσετε.

ΛΕΩΝ

Ημέρα κατάλληλη για επαφές με εργοδότες και ανώτερα στελέχη σε υπηρεσίες. Αν σκοπεύετε να μετακινηθείτε θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης, ενώ αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια μυστική συνάντηση, προτιμήστε τις πρώτες απογευματινές ώρες. Αγορές για το σπίτι και τον εαυτό σας μπορούν να γίνουν με μια σχετική άνεση.   Ένα καινούριο χόμπι ή η ενασχόλησή σας με τον εθελοντισμό μπορούν να σας προσφέρουν στιγμές χαράς και ικανοποίησης. Η ανάγκη σας να ενταχθείτε σε μια κοινωνική ομάδα σας ωθεί στην αναζήτηση νέων δραστηριοτήτων που θα συμβάλλουν στην ψυχική σας ευεξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια μέρα που ευνοούνται κάθε είδους επαφές και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας, αρκεί να είστε σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσετε όπως πρέπει. Συνεργασίες που δεν σας ωφελούν πουθενά καλύτερα να μη σας απασχολήσουν περαιτέρω, ώστε να μην υπολογίζετε σε λάθος άτομα και χάνετε τον χρόνο σας.   Αναρωτιέστε με ποιον τρόπο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας σχετικά με την εμφάνισή σας, αλλά όταν έρχεται η στιγμή για να βάλετε φρένο σε κάποιες συνήθειές σας, βρίσκετε συνεχώς δικαιολογίες και παρατάτε την όποια προσπάθεια. Τον τρόπο τον ξέρετε, κάντε τον πράξη.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιοι θα αμφισβητήσουν τις προθέσεις σας αν επιμείνετε για κάποιες αλλαγές στη δουλειά σας και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να πείσετε. Η μέρα ευνοεί τις αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αρκεί να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας έχοντας ξεκαθαρίσει μέσα σας τυχόν διλήμματα που σας μπλοκάρουν.   Παιδιά και θέματα εκπαίδευσης είναι μέσα στις βασικές σας προτεραιότητες και θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών. Οργανώστε το χρόνο σας έτσι ώστε, να μένει και κάποιος για την προσωπική σας φροντίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρατήστε την ψυχραιμία σας απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις ενός οικείου σας προσώπου και μην πέφτετε στην παγίδα του καβγά γιατί δεν θα βγάλετε άκρη. Αντιμετωπίστε την κατάσταση με χιούμορ και απομακρυνθείτε εγκαίρως ώστε να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία. Η μέρα ευνοεί την επίλυση θεμάτων με λογικά όμως άτομα.   Το θέμα του γάμου και της δημιουργίας οικογένειας δεν σας απασχολεί καθόλου, αλλά δεν χάνουν ευκαιρία οι γύρω σας να σας το υπενθυμίζουν ανά τακτά διαστήματα και μπορεί να γίνει αιτία να χαλάσετε τις καρδιές σας με συγγενικά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι να καταφέρετε να βάλετε ορισμένα χρήματα στην άκρη για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, προκύπτει μια ανάγκη και αναγκαστικά πηγαίνουν πίσω αυτά που είχατε στο πρόγραμμα. Τουλάχιστον, είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε κάθε τι απρόοπτο δίχως να πρέπει να δανείζεστε από άλλους και είναι κάτι που σας δίνει μια μικρή ικανοποίηση.   Παράλληλες σχέσεις ορισμένους από εσάς θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με πολύ έντονο τρόπο, ενώ κάποιοι άλλοι θα βρείτε εκτόνωση στο φαγητό, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε ακόμα πιο δυσάρεστα όταν δείτε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα θα έχει αρκετό ανταγωνισμό, οπότε κι εσείς θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας για να βγείτε κερδισμένοι. Οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα θα πρέπει να είναι έπειτα από ώριμη σκέψη, δίχως συναισθηματισμούς αλλά και χωρίς να καταπατούν τα δικαιώματα των άλλων.   Υπάρχουν ζητήματα που μπορεί να σας φαίνονται επιφανειακά, αλλά κρύβουν μεγαλύτερη ένταση από όση φαντάζεστε, οπότε στρέψτε την προσοχή στο ταίρι σας και να μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο. Βάλτε λίγη ποικιλία στη ζωή σας δίχως να εγκλωβίζεστε στην καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί μία επιθυμία σας, οπότε αποφύγετε τις δυσάρεστες σκέψεις και οραματιστείτε τον εαυτό σας ευτυχισμένο από τις εξελίξεις, ώστε να προσελκύσετε θετικά γεγονότα και να μην αποπροσανατολιστείτε από τον στόχο σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να δώσετε κι εσείς κάποια ώθηση.   Επιστρατεύστε την υπομονή σας και προσπαθήστε να πείσετε με τρανταχτά επιχειρήματα, αν έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Με ήπιο τρόπο μπορείτε να φέρετε τους άλλους στα νερά σας και στο τέλος θα νιώθουν άβολα για τη στάση τους απέναντί σας.

ΙΧΘΥΣ

Θα ταλαιπωρηθείτε λίγο εσείς που θα θέλετε να τακτοποιήσετε φοροτεχνικά ζητήματα και θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή ώστε να γίνουν οι δουλειές σας δίχως να δημιουργηθούν εντάσεις. Η μέρα ενδείκνυται για καινούριες συμφωνίες, για έναρξη επιχειρήσεων καθώς και για σημαντικές επενδύσεις, δεν ευνοούνται όμως νομικά θέματα.   Από το απόγευμα και μετά, αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να βελτιώσετε τη διάθεση σας. Μιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα παίξτε, γελάστε και αφήστε στην άκρη θέματα της καθημερινότητας. Εστιάστε την προσοχή σε εσάς και στα μέλη της οικογένεια

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: