Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή σε αυταπάτες, παραπλάνηση και μπερδέματα, κυρίως σε θέματα εργασιακά και υγείας. Σήμερα ίσως βρεθείτε να ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο που χρειάζεστε ώστε να προχωρήσετε πάνω σε κάτι που κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μάλλον θα βρεθεί λύση σε ένα πρόβλημά σας μέσα από έναν φίλο ή έναν συνάδελφο. Σήμερα απογοητεύεστε στα ερωτικά αλλά και σε φιλίες ή σχέσεις με τα παιδιά – αρκετά τα μπερδέματα και οι παρεξηγήσεις, ακόμα και μέσα σε κονωνικές ομάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να εμφανιστεί κάποιος από το παρελθόν. Ηρεμία. Σας επηρεάζει έντονα αυτή την εποχή η παραπλανητική όψη Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να υπάρχει και μια πνευματική, φιλοσοφική, πολιτική παραπλάνηση. Παρεξηγήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, δασκάλους, γείτονες.Λίγες μέρες υπομονή και μετά όλα θα πηγαίνουν ομαλά.

ΛΕΩΝ

Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα γνωρίζετε για να καταφέρετε ό,τι θέλετε και να είστε επιτυχημένοι.Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις και “διαρροές” ή υποσχέσεις τώρα που κορυφώνεται η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα. Πιθανόν να πρέπει να δώσετε κάποια χρήματα για να βοηθήσετε άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μυαλό σας τείνει πάντα να είναι γρήγορο αλλά σήμερα ίσως δείτε ότι πηγαίνει πολύ γρήγορα!Άμεσα σάς επηρεάζει αυτή την εποχή η παραπλανητική αντίθεση του Άρη, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, με τον Ποσειδώνα απ’ τους Ιχθύς.

ΖΥΓΟΣ

αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια παραπλανητική επιρροή, που εφιστά τη προσοχή σε εξαπατήσεις και υποσχέσεις, τόσο στη δουλειά, όσο και σε θέματα υγείας Μήπως έχετε στρες εξαιτίας όλων των πληροφοριών που έρχονται μέσα από βιβλία, εφημερίδες ή το internet;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν λείπουν οι απογοητεύσεις στα ερωτικά, αλλά και σε φιλίες ή με τα παιδιά αυτή την εποχή με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο.Αν είστε τώρα σε σχέση να περιμένετε ότι κάποιες εξελίξεις θα σας φέρουν κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια νέα πρωτοποριακά σενάρια! Μπέρδεμα και ψυχολογικό. Η φυγοπονία σας και οι τάσεις φυγής φέρνουν περιπλοκές. Προσοχή επίσης σε χημικά, αλκοόλ, φάρμακα, δηλητηριάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια στιγμή αθληθείτε. Πρέπει να ισορροπήσετε το μυαλό με το σώμα.Αρκετές οι παγίδες αυτή την εποχή με την παραπλανητική αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία εφιστά τη προσοχή στις εξαπατήσεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα χόμπι ή μια νέα ασχολία ίσως σας οδηγήσουν σε επέκταση των οριζόντων σας. Μεγάλη προσοχή σε εξαπατήσεις ή υποσχέσεις σε θέματα νομικά, εκπαίδευσης, ταξιδιών. Μπέρδεμα και νοητικό, φιλοσοφικό, πολιτικό.

ΙΧΘΕΙΣ

Σας βάζει παγίδες αυτή την εποχή η παραπλανητική αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία εφιστά ιδιαίτερα τη προσοχή σε αυταπάτες.Χαρείτε την ημέρα πριν περάσει σα νερό.Από κάτι προσπαθείτε μάλλον να διαφύγετε.

Παλαιότερα άρθρα: