Τα Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Οι πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό τομέα σας δημιουργούν την ανάγκη για περισσότερη ανεξαρτησία και σκέφτεστε πολύ έντονα το ενδεχόμενο μιας δικής σας επιχείρησης. Σελήνη, Ερμής και Κρόνος στον Τοξότη, απαιτούν ώριμη σκέψη και αφοσίωση στους στόχους σας, ενώ ενδυναμώνουν την ικανότητα σας για μάθηση. Ιδιαίτερη προσοχή σε ατυχήματα.   Η εριστική σας διάθεση θα επιφέρει προβλήματα στη σχέση ή το γάμο σας. Αν υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν, θα πρέπει να επιλέξετε την ήρεμη οδό και να κουβεντιάσετε με το ταίρι σας, διαφορετικά, θα συσσωρεύονται τα αρνητικά συναισθήματα με κίνδυνο μιας ρήξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγχωμένους σας βρίσκει η νέα εβδομάδα και καθώς ο Άρης στον Ζυγό σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα συγκρούσεων στο εργασιακό σας περιβάλλον. Οικονομικά θέματα που κάνουν την εμφάνισή τους μπορούν να τακτοποιηθούν και είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την ρύθμιση των οφειλών σας.   Έντονη ερωτική διάθεση και όρεξη για πειραματισμούς, αν δεν βρίσκουν σύμφωνο το ταίρι σας, θα του προξενήσουν ερωτήματα και αμηχανία. Είναι πολύ σημαντικό ο τρόπος έκφρασής σας να συμμερίζεται του συντρόφου σας και χρήζει λεπτού χειρισμού η επίλυση σεξουαλικών θεμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εργασιακά θέματα είναι το βασικό σας μέλημα σήμερα και θα σας απασχολήσει μια συνεργασία που δείχνει να μην προχωρά όπως υπολογίζατε, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο περιβάλλον της δουλειάς σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην ξεκινάτε την εβδομάδα με καβγάδες και γκρίνια, ώστε να μη γίνεστε πόλος έλξης δυσάρεστων γεγονότων.   Η προσκόλληση στο ταίρι σας εντείνεται με την Σελήνη στον Τοξότη και δεν βλέπετε πόσο σημαντικό είναι να έχει ο καθένας σας τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Η μέρα ευνοεί συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα και δραστηριότητες που θα συμβάλλουν στην εκτόνωση του άγχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε συγκεκριμένους στόχους και δεν παρεκκλίνετε καθόλου από αυτούς, κάτι που σας προκαλεί στασιμότητα εφόσον δεν μπαίνετε ούτε καν στη διαδικασία να δοκιμάσετε την τύχη σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Η μέρα ευνοεί την προώθηση των υπηρεσιών σας και αν κινηθείτε έξυπνα, θα επωφεληθείτε από τις συγκυρίες.   Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σε συνδυασμό με το άγχος, έχουν αντίκτυπο στον οργανισμό σας, με αποτέλεσμα να είστε επιρρεπείς σε κρυολογήματα, πιασίματα και μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα που έχουν σχέση με το πεπτικό σας σύστημα.

ΛΕΩΝ

Έχετε ένα θέμα οι Λέοντες με τα «πρέπει». Σας κάθονται βαριά και αντιδράτε, με αποτέλεσμα να σας πιάνει αναβλητικότητα.Σήμερα ξεκινήστε με μικρά βήματα τις υποχρεώσεις σας και σταδιακά θα τις φέρνετε εις πέρας δίχως να το πολυσκέφτεστε. Ωστόσο, η ανάγκη σας να βρείτε κάτι διαφορετικό που θα σας εκφράζει, είναι έντονη.   Οι φιλοδοξίες σας για τα παιδιά σας, μπορεί να σας κάνουν αυταρχικούς και η στάση σας θα προκαλέσει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε. Δώστε το περιθώριο να κάνουν τις επιλογές τους με τη δική σας πάντα καθοδήγηση, δίχως όμως να κόβετε τα φτερά τους αν δεν σας βρίσκουν σύμφωνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να εξασφαλίσετε σιγουριά και ασφάλεια στην οικογένειά σας και μπορεί να γίνετε πολύ διεκδικητικοί, κάτι που θα προκαλέσει έχθρες στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η ανάγκη σας για αλλαγές και βελτίωση της ζωής σας είναι έντονη, πρέπει όμως να είστε πιο προσγειωμένοι όσον αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια, ώστε να αποφύγετε τις απογοητεύσεις.   Απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια σας προκαλούν αναστάτωση, κάτι που έχει αντίκτυπο και στις σχέσεις σας. Αν αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι, απογοητευμένοι και δεν απολαμβάνετε ούτε την παραμικρή στιγμή στη ζωή σας, είναι απαραίτητο να δουλέψετε με τον εαυτό σας μέσω της ψυχοθεραπείας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε ανυπόμονοι και απαιτητικοί σήμερα και πρέπει να είστε προσεχτικοί όσον αφορά τις σχέσεις με τους υφισταμένους σας, ώστε να μην προκαλέσετε εντάσεις που θα φρενάρουν τις δουλειές σας. Τακτοποιήστε μια οφειλή προτού προξενήσει προβλήματα που θα αφορούν τα περιουσιακά σας και επανεξετάστε τους στόχους σας, ώστε να ξέρετε πού βαδίζετε.   Η ανάγκη σας για επικοινωνία είναι μεγάλη καθώς θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας με άτομα που εμπιστεύεστε και είστε σίγουροι πως δεν θα σας παρεξηγήσουν. Σελήνη και Ερμής στον Τοξότη, ευνοούν τις επαφές και την επικοινωνία με αδέλφια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για μια ακόμη φορά έχετε πέσει από τα σύννεφα και μετράτε απώλειες οι Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου. Στον οικονομικό τομέα οι ανατροπές σας έχουν δέσει τα χέρια και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις, όμως είναι σημαντικό να είστε πολύ προσεχτικοί στις επιλογές των συνεργατών σας. περιορίστε τις επαφές με άτομα που σπαταλούν αδίκως τον χρόνο σας.   Αυτή την εποχή είστε αρκετά ευάλωτοι καθώς η ανάγκη σας για συντροφικότητα θολώνει την κρίση σας και μπλέκετε με άτομα που όχι μόνο δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες σας, αλλά σας προκαλούν και προβλήματα με τη συμπεριφορά τους. Ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δραστήριους σας βρίσκει η νέα εβδομάδα και δεν χάνετε καθόλου χρόνο από τις υποχρεώσεις σας. Ερμής και Κρόνος στο ζώδιο σας, μπορεί να σας προκαλέσουν σε κάποιες φάσεις εσωτερικές συγκρούσεις που καλό θα είναι να μην επηρεάσουν τη διάθεση σας για δουλειά. Ιδιαίτερη προσοχή πώς θα εκφράσετε τις ενστάσεις σας σχετικά με ένα νέο εγχείρημα.   Η μελαγχολική σας διάθεση σας κάνει επιρρεπείς στο ποτό και μπορείτε πολύ εύκολα να ξεφύγετε αν δεν κρατήσετε ένα μέτρο. Εννοείται πως δεν θα πρέπει ούτε κατά διάνοια να πιάσετε το τιμόνι αν τα τσούξετε εκτός σπιτιού. Πάρτε ένα ταξί, ή ζητήστε από ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας εξυπηρετήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσωστρέφεια και μυστικές επαφές είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας, εξαιτίας της απογοήτευσής σας σχετικά με μια καινούρια συνεργασία. Η ανάγκη σας να έχετε ένα plan B είναι μεγάλη και μπορεί να σας κάνει σε κάποιες φάσεις επιπόλαιους όσον αφορά τις αποφάσεις σας. Μην ασχολείστε μόνο με τις οφειλές σας, γιατί θα φλιπάρετε.   Μπορεί να έχετε την αίσθηση πως δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με το περιβάλλον σας και θα κολλήσετε με το διαδίκτυο. Αξιοποιείστε τον χρόνο που περνάτε στο ίντερνετ, είτε συλλέγοντας πληροφορίες για θέματα που σας ενδιαφέρουν, είτε για να διαβάσετε, είτε για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διαχείριση των πόρων σας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και ειδικά σήμερα που έχετε και μια τάση να εμπιστεύεστε τους πάντες, πρέπει να αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές μέσω διαδικτύου καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας, στείλτε βιογραφικά αν αναζητάτε μια θέση εργασίας και βάλτε σε τάξη τις οφειλές σας.   Η διάθεση σας περνά σκαμπανεβάσματα και δεν είστε για κοινωνικές επαφές. Ενδεχομένως να είστε απογοητευμένοι από την ερωτική σας ζωή, ή να σας προβληματίζουν τα οικονομικά σας. Παρόλα αυτά, μπορείτε να ενισχύσετε τη διάθεση σας, μέσω δραστηριοτήτων που σας γεμίζουν.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σας κάνει πιο ευαίσθητους και δεν ευνοεί τις διαπραγματεύσεις καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Μπορεί δηλαδή, να βρεθείτε σε αδύναμη θέση και να γίνετε εύκολη λεία για αετονύχηδες. Ασχοληθείτε σήμερα με θέματα οργάνωσης και αποφύγετε τις επαφές με άτομα σε θέσεις κύρους.   Πολύ πάθος στον ερωτικό τομέα, το θέμα είναι όμως κατά πόσο το απολαμβάνετε. Ενδεχομένως να σας έχει κουράσει όλη αυτή η ένταση και να θέλετε να καταλαγιάσετε. Εσείς ορίζετε τις εξελίξεις στα ερωτικά σας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να καταπιέζεστε.

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: