Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια:

Κριός

Ένα τρυφερό γράμμα, ένα τηλεφώνημα ή ένα email μπορεί να έρθει σήμερα σε εσάς από κάποιον που μένει μακριά. Μπορεί να είναι πολύ ευχάριστο αλλά ο εκνευρισμός που προκύπτει από τον χωρισμό μπορεί να σας κάνει να σκεφθείτε ένα ταξίδι σε αυτό το άτομο. Μπορεί να είναι καλή ιδέα αλλά μην κάνετε υποσχέσεις. Περιμένετε μερικές ημέρες και δείτε αν αυτό είναι εφικτό.

Ταύρος

Μπορεί να σας προσεγγίσει κάποιος σήμερα προσφέροντάς σας την ευκαιρία να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Ίσως είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Δείτε πρώτα τα γεγονότα πριν δεσμευτείτε. Μπορεί να μην είναι όλα όπως φαίνονται. Δεν είναι καλή ημέρα για επενδύσεις. Περιμένετε μερικές ημέρας και ξανασκεφτείτε την ιδέα. Δείτε αν μπορεί να λειτουργήσει

Δίδυμοι

Όποια και αν είναι η προσωπική σας κατάσταση σήμερα μπορεί να συναντήσετε ένα συναρπαστικό άτομο που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε έντονη έλξη. Αυτό είναι ευχάριστο και δεν υπάρχει λόγος να μην απολαύσετε τη παρέα αλλά να είστε λίγο προσεκτικοί. Γνωριστείτε καλύτερα πριν αποφασίσετε να εμπλακείτε. Μπορεί να μην είναι όλα όπως φαίνονται.

Καρκίνος

Ενοχλητικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα ίσως σας αγχώσουν. Μια ξαφνική επιθυμία να δραπετεύσετε μπορεί να μπει στο μυαλό σας. Μην ξεσπάσετε στο φαγητό ή το ποτό. Αυτό θα κάνει την κατάσταση χειρότερη. Επικεντρωθείτε σε ότι πρέπει να κάνετε και κάντε το. Κάντε έναν περίπατο για να χαλαρώσετε.

Λέων

Μπορεί να έχετε δυσκολία να έρθετε σε επαφή με τους άλλους σήμερα. Μπορεί να μην είναι εφικτά τα τηλεφωνήματά σας ή τα email σας. Μπορεί να θέλετε να σταματήσετε να προσπαθείτε αλλά μην παραιτείστε. Συνεχίστε. Κάντε κάτι άλλο όσο περιμένετε. Θα έρθετε σε επαφή τελικά. Αυτό που έχετε να συζητήσετε είναι πολύ σημαντικό.

Παρθένος

Ο εκνευρισμός στην οικογένειά σας μπορεί να σας οδηγήσει να ριχτείτε στην δουλειά και συγκεκριμένα σε κάποια δημιουργικά σχέδια. Ίσως είναι η σωστή πορεία. Η κατάσταση δεν είναι μόνιμη και ίσως οι άλλοι στο σπίτι σας απλά χρειάζονται να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Η δουλειά σας θα σας δώσει ικανοποίηση.

Ζυγός

Μην περιμένετε να έχετε πολύ τύχη με τους υπολογιστές σήμερα ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία με τους άλλους. Η άσχημη λειτουργία τους μπορεί να σας ταλαιπωρεί την ημέρα. Αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα σε έναν φίλο καλύτερα να τον/την επισκεφθείτε. Δημιουργικές προσπάθειες μπορεί να αποδώσουν.

Σκορπιός

Ενοχλητικά νέα σχετικά με τα οικονομικά μπορεί να έχετε σήμερα. Αυτό μπορεί να αφορά τα δικά σας οικονομικά ή γενικά την οικονομία. Μην πανικοβάλλεστε. Μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνεται. Δείτε πρώτα τα δεδομένα. Η κατάσταση μπορεί να είναι αληθινή αλλά μάλλον εμπεριέχει και πολλές υπερβολές. Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε.

Τοξότης

Μια έντονη επιθυμία για έρωτα είτε με τον/την σύντροφό σας είτε με κάποιο νέο άτομο μπορεί να είναι υπερβολική. Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να κάνετε ότι χρειαστεί για να διατηρήσετε την σχέση. Μην υπερβάλλετε, δεν είναι η σωστή ημέρα. Μπορεί να προκληθούν προβλήματα. Δείτε καλύτερα μια ταινία. Ψάξτε αυτό που θέλετε σε μερικές ημέρας. Θα έχετε τότε καλύτερα αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Κάποιος που συμπαθείτε πολύ ίσως να μην έχει καλή διάθεση σήμερα. Μην αφήσετε την ευαισθησία σας να γίνει το αδύναμο σημείο σας. Μην προσβάλλεστε από το τι μπορεί να πει αυτό το άτομο πάνω στον εκνευρισμό του. Δείξτε συμπαράσταση. Αυτό μπορεί να ενισχύσει την σχέση σας και να σας κάνει να αισθανθείτε καλά.

Υδροχόος

Μια απρόσμενη συνάντηση με έναν φίλο μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε τα έντονα συναισθήματα που βιώνει ο φίλος σας. Αυτό μπορεί να σας ενοχλήσει οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Θα μπορέσετε να ενισχύσετε και την κατανόησή σας απέναντι σε αυτό το άτομο αλλά να είστε προσεκτικοί. Μην δείξετε την ευαισθησία σας καθώς ο φίλος σας ίσως να μην μπορεί να την διαχειριστεί.

Μια ξαφνική επιθυμία για ανεξαρτησία από μια δουλειά, το σπίτι ή μια σχέση που δεν λειτουργεί σωστά, σας φαίνεται αναγκαία τώρα. Μπορεί να έχετε την ιδέα να αλλάξετε δουλειά, να μετακομίσετε ή να χωρίσετε. Αυτές οι ιδέες δεν είναι τόσο λειτουργικές όσο νομίζετε. Δεν είναι σήμερα σωστή ημέρα να πάρετε αποφάσεις. Περιμένετε μερικές ημέρες και σκεφθείτε τις ιδέες σας ξανά.

Παλαιότερα άρθρα: