Τα Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική καθώς έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα όπου ο Ουρανός στο ζώδιο σας – σχηματίζοντας δύσκολες όψεις – προκαλούσε ανατροπές στα σχέδια σας, τώρα κάνει μια πολύ καλή όψη με τον Κρόνο και φέρνει μια θετική είδηση από μακριά. Η μέρα ευνοεί τα ξεκινήματα και τις συμφωνίες καθώς και την προώθηση των ταλέντων σας. Η Σελήνη στον Λέοντα σας προκαλεί έντονα την ανάγκη να διασκεδάσετε και να χαρείτε τη ζωή, ενώ ταυτόχρονα σας κάνει πιο τρυφερούς με το ταίρι σας και είναι ιδανική στιγμή για δημιουργία οικογένειας. Το πάθος σας είναι στα ύψη, όμως πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές που θα καταπιέσουν το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μία καινούρια συνεργασία που θα έχει διάρκεια και θα σας αποφέρει κέρδη, για να ταξιδέψετε ή για να επιλύσετε τρέχοντα θέματα που σας απασχολούν. Ένα οικογενειακό ζήτημα που μπορούσε να πυροδοτήσει εντάσεις επιλύεται δίχως απώλειες και γενικά είναι μία καλή μέρα για να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής. Στον ερωτικό τομέα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα και επειδή δεν είστε σίγουροι για τα μηνύματα που λαμβάνετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δεν ξέρετε και με ποιον τρόπο να αντιδράσετε. Σήμερα μπορεί να γίνουν πιο ξεκάθαρα όλα, αλλά θα πρέπει κι εσείς να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα είστε πολύ αισιόδοξοι και χαρούμενοι με κάποιες εξελίξεις στα οικονομικά σας και βρίσκεστε σε διαρκή κίνηση προκειμένου να τακτοποιήσετε διάφορα εργασιακά σας θέματα. Ιδανική μέρα για να ταξιδέψετε για εμπορικούς σκοπούς, για να έρθετε σε συνεννόηση με τους συνεργάτες σας, πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις αποφάσεις σας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί αν αφήσετε στην άκρη το παρελθόν και βάλετε νέα θεμέλια στη σχέση σας. Βάλτε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας οι δεσμευμένοι, αλλά και οι ελεύθεροι θα πρέπει να αφήσετε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας και να φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετική μέρα η σημερινή καθώς Σελήνη και Άρης σε αρμονικές όψεις ενισχύουν τα οικονομικά σας και επανέρχονται και οι ισορροπίες στις εργασιακές σας σχέσεις. Τώρα που η ψυχολογία σας είναι σε υψηλά επίπεδα, μπορείτε να εντείνετε τις προσπάθειες σας και να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας. Κυνηγήστε τους στόχους σας με ζέση. Μπορεί να μην δίνετε σημασία στο ενδιαφέρον ενός κοντινού σας προσώπου, το γεγονός όμως ότι σας κακοφαίνεται όταν φλερτάρει, θα πρέπει να σας προβληματίσει. Ένας νέος έρωτας βρίσκεται καθ’ οδόν και είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση. Κατάλληλη μέρα και για ψυχαγωγία.

ΛΕΩΝ

Έχετε κάποιες ιδέες στο μυαλό σας οι οποίες όμως είναι συγκεχυμένες και δεν σας οδηγούν προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και να οργανώσετε τις ενέργειες που θα σας φέρουν πιο κοντά στο στόχο σας. Επαφές με άτομα που θα σας δώσουν ώθηση ευνοούνται και τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Η κοινωνική σας ζωή έρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και θέλετε να διασκεδάσετε και κυρίως να επικοινωνήσετε με άτομα που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η μέρα είναι ιδανική για ψυχαγωγία και προβλέπονται όμορφες στιγμές που θα σας δώσουν ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά και οικογενειακά θέματα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν κυρίως και καθώς η Αφροδίτη σχηματίζοντας καλές όψεις με τον Δία επηρεάζει θετικά τον οικονομικό τομέα, προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας, οπότε θα είναι μια καλή μέρα για εσάς. Κάτι που θέλατε εδώ και πολύ καιρό να αγοράσετε θα μπορέσετε να το αποκτήσετε. Από το απόγευμα και μετά δώστε έμφαση στην προσωπική σας ζωή και περάστε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Μία έξοδος στο αγαπημένο σας στέκι, θα σας δώσει τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία ή τη δική σας επιχείρηση, καθώς ο Άρης σχηματίζει αρμονικές όψεις με την Σελήνη και η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Δώστε έμφαση στις συνεννοήσεις που θα κάνετε, ώστε να ξεκαθαρίσετε τους οικονομικούς όρους μιας συμφωνίας και ασχοληθείτε με οτιδήποτε σημαντικό για να έχει θετική έκβαση. Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί τη στήριξη ή τη συμβουλή σας και εσείς θα του την δώσετε απλόχερα. Φροντίστε μόνο να μην κάνετε δικό σας το όποιο πρόβλημα και σπαταλήσετε όλη σας την ενέργεια. Σταθείτε στο πλευρό του φίλου σας με ενσυναίσθηση, κρατήστε όμως ψυχικά αποθέματα και για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας στο ζώδιό σας φέρνουν πολύ θετικές εξελίξεις στη ζωή σας και μπορείτε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος των προηγούμενων μηνών, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η εικόνα σας προς τους άλλους και ανακτάτε το κύρος σας. Με μεθοδευμένες ενέργειες μπορείτε να πετύχετε πολλά και να αυξήσετε τα κέρδη σας πολύ σύντομα. Η ικανότητα σας να ψυχολογείτε τους άλλους χωρίς να χρειαστεί να πουν πολλά σας γλιτώνει από απογοητεύσεις, επειδή όμως σήμερα είστε πιο επιφυλακτικοί με τους άλλους, θα προκαλέσετε συγκεχυμένες εντυπώσεις στο περιβάλλον σας. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε αυτά που ακούτε και γίνετε πιο επικοινωνιακοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συναντήσεις και συνεννοήσεις με πρόσωπα οικεία μπορούν μα δημιουργήσουν μια καλή συμμαχία και τελικά να βγείτε όλοι κερδισμένοι μέσα από μια καινούρια συμφωνία που θα κλείσετε. Η μέρα ευνοεί τον τομέα των φιλοδοξιών και αν δεν σας πιάσει έπαρση ώστε να χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων, πολύ σύντομα θα δείτε να εκτινάσσονται τα κέρδη σας. Θέματα σπιτιού σας έχουν κουράσει και η ανάγκη σας να βγείτε για να ξελαμπικάρετε είναι μεγάλη. Πάρτε το ταίρι ή τους φίλους σας και βγείτε να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε και κυρίως να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Πολύ καλή στιγμή για καινούριες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φιλοδοξίες σας μπορεί να είναι πέρα των δυνατοτήτων σας και καλό είναι να ρίξετε λίγο τον πήχη, ώστε να μη σπαταλάτε χρόνο, ενέργεια και χρήμα σε επαγγελματικές προσπάθειες που δεν θα μπορέστε να τις στηρίξετε. Ενδεχομένως να παρασύρεστε κι από το περιβάλλον σας, θα πρέπει όμως να είστε πιο προσγειωμένοι όσον αφορά τα σχέδια σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας. Στον οικογενειακό τομέα μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις για περιουσιακά θέματα και αν δεν διεκδικήσετε αυτά που σας αντιστοιχούν, θα έχετε απώλειες. Η μέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα και να έρθετε σε επαφή με τον νομικό σας σύμβουλό .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές οι υποχρεώσεις σας σήμερα, αλλά θα είναι πολύ αποδοτική η μέρα σας και στο τέλος θα μείνετε ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες σας. Δίας και Αφροδίτη θα σας διευκολύνουν στην επίλυση ενός επαγγελματικού θέματος, ενώ προβλέπεται και μια σχετική αύξηση του εισοδήματός σας που θα σας δώσει την ευκαιρία να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Μια αναπάντεχη συνάντηση με έναν πρώην έρωτα θα ταράξει τα νερά της σχέσης σας και το μέλλον της εξαρτάται από τους δικούς σας χειρισμούς. Μην αφήσετε κάποια απωθημένα να σταθούν εμπόδιο στην ευτυχία και στη σχέση σας και μην επαναλαμβάνετε λάθη του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα διανύει τον επαγγελματικό τομέα και καθώς σχηματίζει καλές όψεις με τον Άρη, προβλέπεται αύξηση της απόδοσής σας και του εισοδήματός σας. Τακτοποιήστε κάποιες οφειλές που σας έχουν γίνει βραχνάς και πραγματοποιήστε αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι με την απαραίτητη σύνεση. Πολύ καλή στιγμή για καινούρια ξεκινήματα. Πολύς ερωτισμός στην ατμόσφαιρα, εσείς έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση που δεν θα πρέπει να καταπιεστεί σε καμία περίπτωση και είναι ιδανική στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα στο ταίρι σας. Αξιοποιήστε τις αρμονικές όψεις Αφροδίτης και Δία για να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: