Τα Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα σας δίνονται κάποιες ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας καθώς Ουρανός, Άρης και Ερμής σχηματίζουν τρίγωνο και κάτι μπορεί να σας προτείνουν που θα σας ενθουσιάσει μεν, επειδή όμως μπλέκεται και ο Άρης με τις δυσαρμονικές όψεις του, υπάρχει κίνδυνος να κλωτσήσετε την τύχη σας. Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε.   Ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τη σχέση ή το γάμο σας. Ενδεχομένως να βάζουν λόγια τρίτοι και αν αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας παρασύρουν, είναι πολύ πιθανό να σας επηρεάσουν τα όσα ακούτε. Διαφυλάξτε τον δεσμό σας μακριά από τις κακές γλώσσες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη σε πολύ καλές όψεις με τον Πλούτωνα αυξάνει τις πιθανότητες για βελτίωση των οικονομικών σας και πρέπει να έχετε αυτιά και μάτια ανοιχτά, ώστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν καθώς μπορεί να προκύψει μια πραγματικά συμφέρουσα συνεργασία με το εξωτερικό. Αγορές για τον εαυτό σας ευνοούνται. Θα κάνετε μια καινούρια γνωριμία που θα σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα, κατά κύριο λόγο όμως, θα νιώσετε γοητευμένοι και παρόλο που θα παριστάνετε τους άνετους, οι κινήσεις και τα λόγια σας θα σας προδώσουν. Εσείς που είστε σε σχέση, περάστε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βάλτε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στις υποχρεώσεις σας και μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες καθώς είναι ήδη αυξημένες και δύσκολα θα τις φέρετε όλες εις πέρας. Η μέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης καθώς και με αγορές για το σπίτι και τον εαυτό σας. Ενδεχομένως να βρείτε και μερικά δώρα για τις γιορτές.   Σχέση/γάμος επηρεάζεται από τις δυσαρμονικές όψεις Άρη και Ουρανού και μπορεί να γίνετε υπερβολικοί αν νιώσετε πως σας καταπιέζει το ταίρι σας, είτε με το ενδιαφέρον του που μπορεί να σας φανεί κουραστικό, είτε επειδή θα θέλει να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας και καθώς συνηθίζετε να βλέπετε μόνο τα πάγια έξοδα δίχως να υπολογίζετε τις προσωπικές σας ανάγκες, υπάρχει κίνδυνος να μείνετε ταπί και καθόλου ψύχραιμοι, ή να συμβεί και το αντίστροφο. Αντί δηλαδή να τακτοποιήσετε οφειλές, να κάνετε επιπολαιότητες με τη διαχείριση των χρημάτων σας.   Η ερωτική σας ζωή είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη, σήμερα όμως μπορεί να σας πιάσει απογοήτευση και εκνευρισμός αν ασχοληθείτε με έναν πρώην έρωτα. Η μέρα πάντως προσφέρεται για φλερτ και νέες γνωριμίες κι ας μη βρείτε ντε και καλά τον έρωτα της ζωής σας. Χαρείτε την ελευθερία σας.

ΛΕΩΝ

Ένα σύντομο ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις, ταυτόχρονα όμως μπορεί να αγχωθείτε και να χαλάσει η διάθεση σας. Ωστόσο, αν περιορίσετε τις ευθύνες σας και επικεντρωθείτε στην οργάνωση του ταξιδιού, θα είστε μες στην αδημονία για να ξεκινήσετε. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης.   Απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια σας προκαλούν αρνητικά συναισθήματα και μπορεί να είστε απόμακροι από το απόγευμα και μετά. Αφήστε τα όλα αυτά που σας στεναχωρούν και επιδιώξτε να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους, με το ταίρι σας, ακούστε την αγαπημένη σας μουσική και διασκεδάστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάντε λίγο κράτει με τα έξοδα, επανεξετάστε τον προϋπολογισμό σας και μην κάνετε ανοίγματα που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Ορισμένες επαγγελματικές υποθέσεις παρουσιάζουν καθυστέρηση και αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις, ενδεχομένως όμως να μην βρίσκεστε στη σωστή κατεύθυνση. Ενδιαφερθείτε και για άλλους τομείς.   Καλύτερα να μην ασχοληθείτε σήμερα με την επίλυση θεμάτων που μπορεί να προκαλέσουν αρνητική ατμόσφαιρα στο σπίτι και να δώσετε έμφαση στην φυσική και ψυχική σας ευεξία. Μία βόλτα με φίλους, ευχάριστες συζητήσεις και ψυχαγωγία, θα σας αλλάξουν τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Η υπερβολική σπατάλη χρημάτων για αγορές θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο, κάτι που μπορεί τώρα να μην το σκέφτεστε και να μη δείχνετε την απαραίτητη προσοχή. Σας έχει πιάσει ένας ενθουσιασμός και μια αισιοδοξία, που μπορεί να γίνουν κακοί σύμβουλοι όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σας. Τα επαγγελματικά σας έχουν σταθερή πορεία.   Ένα πρόσωπο που γνωρίσατε πρόσφατα και σας ενθουσίασε με την πρώτη ματιά, θα σας απογοητεύσει οικτρά με τη μιζέρια του και όπου φύγει – φύγει. Πάντως μην απογοητεύεστε επειδή πέσατε στην περίπτωση. Σίγουρα θα γνωρίσετε κάποιο άτομο πολύ πιο αξιόλογο που θα αξίζει την προσοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην προτρέχετε και δεσμεύεστε αν δεν είστε σίγουροι σχετικά με τη ροή των χρημάτων σας, καθώς υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάποια ανατροπή και να μην είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε. Κάντε κάποια έρευνα αγοράς αν σκοπεύετε να αλλάξετε σπίτι ή επαγγελματική στέγη, μη βιάζεστε όμως για υπογραφές συμβολαίων και προκαταβολές.   Η ανησυχία σας για την οικογένεια μπορεί σε κάποιες φάσεις να γίνει υπερβολική και θα προκαλέσετε ασφυξία στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδεχομένως να είστε επηρεασμένοι από κάποιες δυσάρεστες συνθήκες, ωστόσο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι διατρέχουν κάποιον ιδιαίτερο κίνδυνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ καλή ημέρα για εσάς που μπορεί να έχετε και τα γενέθλια σας σήμερα και καθώς είστε μες στη χαρά και το κέφι, μπορείτε να τακτοποιήσετε με άνεση τις υποχρεώσεις σας και να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Κάτι που επιθυμείτε πολύ, θα πραγματοποιηθεί με τον Δία σύμμαχό σας.   Εκδρομές, σύντομα ταξίδια και ψυχαγωγία ευνοούνται και είναι μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσετε τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η εποχή είναι ιδανική για μαζώξεις γύρω από τη φωτιά σε κάποιο εξοχικό θέρετρο και προβλέπονται πολύ όμορφες στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε τις περιττές σπατάλες οι Αιγόκεροι και μην ξεχνιέστε πάνω στη χαρά και τον ενθουσιασμό σας, καθώς υπάρχουν ανάγκες που βρίσκονται καθ’ οδόν και δεν θα θέλατε να είστε μες στο άγχος. Η μέρα ευνοεί θέματα οργάνωσης και κάποιες επαφές με τους συνεργάτες σας, δεν είναι όμως κατάλληλη για επίλυση διαφορών σχετικά με οικονομικά θέματα.   Το βιολογικό σας ρολόι χτυπάει έντονα και σκέφτεστε πολύ συχνά τη δημιουργία οικογένειας, όμως σας απασχολεί η σχέση σας καθώς μπλέκονται μες στα πόδια σας συγγενικά πρόσωπα του/της συντρόφου σας και δεν είστε καθόλου σίγουροι για την εξέλιξή της. Αφήστε το χρόνο να δείξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Δία και μπορεί να συναντήσετε εμπόδια που θα έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας. Ίσως να καθυστερεί η απάντηση για μια θέση εργασίας, ή να συναντήσετε γραφειοκρατικά κολλήματα εσείς που θέλετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείριση. Εφόσον κάτι δεν προχωρά, αφήστε το στην άκρη.   Μπορεί να σας πιάσει το πείσμα και να φερθείτε εντελώς εγωιστικά και ανώριμα, κάτι που θα προκαλέσει εκνευρισμό στα οικεία σας πρόσωπα. Η εριστική σας διάθεση και η έλλειψη διαλλακτικότητας μπορούν να γίνουν αιτία παρεξηγήσεων και να χαλάσει η βραδιά σας.

ΙΧΘΥΣ

Ποσειδώνας και Δίας σε αρμονικές όψεις σας δίνουν την ευκαιρία να υλοποιήσετε μία ιδέα σας και είναι καθαρά θέμα επιλογών που θα κάνετε το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αξιοποιήστε τη μέρα δίνοντας έμφαση σε θέματα καριέρας και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες και θέματα οργάνωσης. Το σωστό timing θα παίξει σημαντικό ρόλο.   Από το απόγευμα και μετά, ασχοληθείτε με την οικογένεια και την ψυχαγωγία σας. Οι ελεύθεροι, έχετε πολλές προοπτικές για να κάνετε καινούριες γνωριμίες και σίγουρα κάποιος/α θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και βγείτε να διασκεδάσετε.

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: