Τα Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί μπορείτε να το επιλύσετε και είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τους στόχους σας, ώστε να δείτε ποιες είναι οι δυνατότητές σας για την εφαρμογή ενός σχεδίου, δεν είναι όμως κατάλληλη για καινούρια ξεκινήματα, εκτός κι αν σκοπεύετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Κινηθείτε ευέλικτα. Αυτή την εποχή είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και δύσκολα μπορεί να σας προσεγγίσει κάποιος που ενδιαφέρεται για εσάς. Σήμερα δεχτείτε μία πρόταση από φίλους για να κάνετε μία βόλτα και θα ανακτήσετε τη διάθεση σας για κοινωνικές επαφές καθώς τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Περιουσιακά θέματα θα σας απασχολήσουν και η μέρα απαιτεί προσοχή καθώς είστε σε ένταση και δύσκολα θα συμβιβαστείτε με λύσεις που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Ωστόσο, αν περιορίσετε τον εκνευρισμό σας θα μπορέσετε να διαχειριστείτε έξυπνα την κατάσταση. Αποφύγετε τις σπατάλες και κάντε μια έρευνα αγοράς προτού ψωνίσετε. Η ανάγκη σας για περισσότερη ελευθερία κινήσεων είναι ένα θέμα που φέρνει αναστάτωση όποτε το συζητάτε με το ταίρι σας και σήμερα καλό είναι να μην αναφέρετε. Τα προεόρτια της Σαββατιάτικης Πανσελήνου προκαλούν ένα τεταμένο κλίμα και δεν ευνοούν την επίλυση θεμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βολιδοσκοπήστε τις διαθέσεις πιθανών συνεργατών και μην κάνετε προτάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Μπορεί πάνω στο άγχος σας για να κλείσετε μια καινούρια συμφωνία, να ρίξετε εσείς οι ίδιοι την αξία σας και τελικά να έχετε χασούρα. Ένα έργο ολοκληρώνεται και δίνει τη θέση του σε καινούριες προσπάθειες. Ανακτήστε τις δυνάμεις σας. Προσπαθείτε συνεχώς να ικανοποιείτε τις ανάγκες του/ης συντρόφου σας, το θέμα όμως είναι, κατά πόσο ικανοποιούνται οι δικές σας. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε, αλλά κάποια στιγμή και σε ανύποπτο χρόνο θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει μια αναστάτωση στις εργασιακές σας σχέσεις καθώς οι όψεις που σχηματίζει με τον Δία είναι δυσαρμονικές και ορισμένα εμπόδια θα παίξουν με την υπομονή σας. Μετριάστε τον εκνευρισμό σας και μην είστε απαιτητικοί από τους άλλους. Σήμερα ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης. Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση είναι περίπλοκη καθώς έχετε μια τάση να μπλέκετε σε ιστορίες που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά, όμως δεν σας ενδιαφέρουν και πολύ οι συνέπειες. Η διάθεση σας για απολαύσεις είναι μεγάλη και αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, θα είστε μες τα νεύρα και την γκρίνια.

ΛΕΩΝ

Ακόμα δεν είστε σίγουροι σχετικά με μια πρόταση συνεργασίας κι επειδή θέλετε να αποκλείσετε και την παραμικρή πιθανότητα να αλλάξετε γνώμη, καθυστερείτε πολύ να δώσετε μια οριστική απάντηση. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και κρατήστε την πρώτη σας εντύπωση. Η διαίσθηση σας είναι στα ύψη και είναι πολύ καλός σας σύμμαχος. Θέλετε να βρεθείτε με φίλους και να συζητήσετε χωρίς να σας διακόπτουν οι ενημερώσεις στα κινητά των άλλων, όμως είναι κάτι που παραμένει στη σφαίρα της φαντασίας και τελικά προτιμάτε να είστε εσείς κι ο εαυτός σας, παρά με κόσμο που θα είναι κολλημένος σε μία οθόνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ρυθμοί σας είναι πεσμένοι και δεν είστε σήμερα για πολλά. Είστε εγκλωβισμένοι σε συνθήκες που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σας και αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις για τα επαγγελματικά σας, όμως διστάζετε να πάρετε ρίσκα, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να βγείτε από το αδιέξοδο. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Τα συναισθήματά σας για ένα φιλικό σας πρόσωπο αρχίζουν να αποκτούν ερωτικό χαρακτήρα και υποφέρετε κάθε φορά που το βλέπετε με κάποιον να φλερτάρει. Υπάρχουν δύο τινά: να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ή να το πάρετε απόφαση πως δεν θα γίνει κάτι ερωτικό και να συνεχίσετε τη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ομαλά εξελίσσεται μια συνεργασία που ξεκίνησε πρόσφατα και δεν έχετε κανένα λόγο ανησυχίας, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε τις γνώσεις και τις μεθόδους σας καθώς και για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε επενδύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων, καθώς υπάρχει κίνδυνος χασούρας. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες και οι απαιτήσεις σας για φροντίδα είναι έντονες και μπορεί να γίνετε πιεστικοί αν δεν το εκφράσετε με ήπιο τρόπο στο ταίρι σας. Η μέρα απαιτεί μεγάλη προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθυστερήσεις και εμπόδια σε σχέση με τα οικονομικά σας μπορούν να σας φέρουν σε κατάσταση πανικού και να προβείτε σε ενέργειες που δεν θα σας εξυπηρετήσουν καθόλου, οπότε καλό είναι να βρείτε τις ισορροπίες προτού ξεκινήσετε κάτι σημαντικό. Η μέρα δίνει ευκαιρίες, αρκεί να είστε σε θέση να τις αξιολογήσετε σωστά και να τις αξιοποιήσετε. Είναι πολλά τα θέματα που σας απασχολούν, όμως στην προκειμένη φάση είστε απογοητευμένοι από φιλικά σας πρόσωπα και αποφασίζετε να απομακρυνθείτε, ώστε να μην πείτε λόγια που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Ημέρα περισυλλογής η σημερινή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πολλές και διαφορετικές γνώμες που θα ακούσετε σχετικά με μια καινούρια ιδέα σας, πιο πολύ θα σας μπερδέψουν και δεν αποκλείεται στο τέλος να σας πιάσουν οι αμφιβολίες. Ιδιαίτερη προσοχή στα ρίσκα που σκέφτεστε να πάρετε, ειδικά αν πρόκειται να επενδύσετε ένα σημαντικό ποσό. Αν αναζητάτε μια θέση εργασίας, ρίξτε λίγο τον πήχη. Το γεγονός ότι δεν εκφράζετε τα συναισθήματά σας τη στιγμή που τα βιώνετε, αλλά περιμένετε πως και πως να έρθει η «κατάλληλη» στιγμή για να τα βγάλετε από μέσα σας, μόνο προβλήματα σας δημιουργεί και μάλιστα έχουν αντίκτυπο σε εσάς τους ίδιους. Η σωστή στιγμή είναι όταν αισθάνεστε κάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θετική προβλέπεται η εξέλιξη ενός σημαντικού θέματος που σας απασχολεί και παίρνετε ώθηση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας με περισσή αποφασιστικότητα. Ενδεχομένως οι οικονομικές σας απολαβές να μην είναι ανάλογες των προσπαθειών σας, είναι όμως θέμα χρόνου να αυξηθούν τα κέρδη σας. Αγορές για το σπίτι θα πρέπει να γίνουν με σύνεση. Από τη μια νιώθετε έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα και είστε αποφασισμένοι να κάνετε ορισμένες υποχωρήσεις σε σχέση με τις προσδοκίες σας, από την άλλη σας πιάνει μια έντονη τάση για ελευθερία και δεν θέλετε ούτε καν να σκέφτεστε το ενδεχόμενο να δεσμευτείτε. Αποφασίστε τι θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα προβλέπεται αρκετά κουραστική και το άγχος θα σας καταβάλλει πάνω στην προσπάθεια σας να προλάβετε όλες σας τις υποχρεώσεις. Ταυτόχρονα, σας προβληματίζει πολύ μια απόφαση που πρέπει να πάρετε και η σύγχυση που επικρατεί στο μυαλό σας θολώνει ακόμα περισσότερο την κρίση σας, οπότε είναι αμφίβολη η ορθότητα των αποφάσων σας. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον στις ανάγκες του/ης συντρόφου σας και αφιερώστε χρόνο στη σχέση σας εσείς που την έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Κανονίστε μια έξοδο με όλα τα συναφή και απολαύστε τις στιγμές όντας απερίσπαστοι.

ΙΧΘΥΣ

Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα είναι σε πρώτο πλάνο, οπότε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για υπέρμετρη προσπάθεια δίχως νεύρα, ώστε να γίνουν οι δουλειές σας δίχως να χαθεί καθόλου πολύτιμος χρόνος. Αν ασχολείστε με υπολογιστές και διαδίκτυο, ενδεχομένως να προκύψουν τεχνικά προβλήματα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Στον αισθηματικό τομέα είναι πολλά τα σκαμπανεβάσματα που περνάτε και όλο αυτό σας προκαλεί ψυχική κούραση, με αποτέλεσμα να χάνετε εντελώς τη διάθεσή σας. Αφήστε για λίγο τα πράγματα ως έχουν, μη ζορίζετε καταστάσεις και προσπαθήστε να τονώσετε τον ψυχισμό σας

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: