Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα πρωτομηνιά; Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική σου ζωή είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με κάθε τρόπο και μπορεί να γίνουν πολλά και νέα πράγματα σε αυτόν τον τομέα. Να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και για τον άνθρωπο σας, που για κάποιους λόγους τον έχετε αδικήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια καλή μέρα για να υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας. Είναι η καλύτερη περίοδος για να βάλεις τάξη, να απαλλαγείς από τα περιττά, να κάνεις και επισκευές. Ναι, ο ανάδρομος Ερμής ΕΙΝΑΙ ο άνθρωπός σου για όλα αυτά, μην νομίζουμε μόνο ότι φέρνει μπελάδες.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιστρατεύστε την αισιοδοξία σας και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ότι μπορεί να τα περιμένατε.Ο κυβερνήτης σου κινείται ανάδρομα πάλι, τέτοια είναι η μοίρα μας. Όμως δεν μπορείς να έχεις παράπονο φέτος.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλοί άνθρωποι θα σας εμπιστευτούν για να σας μιλήσουν για δικά τους προβλήματα και θα σας προβληματίσουν αρκετά. Από τον δεύτερο οίκο σου μπορεί να έρθουν ή να διεκδικήσεις χρήματα που σου οφείλονται.

ΛΕΩΝ

Δεν υπάρχει λόγος να έρχεστε σε σύγκρουση με τους συγγενείς σας σήμερα γιατί σίγουρα θα βγείτε χαμένοι . Η τύχη σε ευνοεί και στα αισθηματικά. Φαίνεται πως το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδό σου!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάντε την επανάστασή σας σήμερα και πείτε όχι σε ό,τι δεν θέλετε να κάνετε.Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η βελτίωση θα αργήσει να έρθει.

ΖΥΓΟΣ

Μην κάνετε παράτολμες κινήσεις γιατί κινδυνεύετε να βάλετε λάθος βάσεις για το μέλλον σας. Η μεγάλη έκπληξη της εβδομάδας αναμένεται λίγο πριν τα μέσα της, οπότε και θα αναγκαστείς να πάρεις μεγάλες και ξεκάθαρες αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εμπλοκή του θα δημιουργήσει μπερδέματα και ένταση καθώς και ένα αρνητικό κλίμα στη σχέση σου. Οι εξωγενείς παράγοντες θα σας επηρεάσουν πολύ έντονα σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φροντίστε να ακούτε κι άλλες απόψεις και μην μιλάτε συνέχεια για τα δικά σας προβλήματα.Ότι έχει να κάνει με την γραφειοκρατία σήμερα θα πάει καλά. Μην εκπλαγείτε αν τα κάνετε όλα γρήγορα και καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις είναι αυτές που θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Θα σας κάνει καλό η ευχάριστη ατμόσφαιρα!Το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Για τα οικονομικά σου φρόντισε να μην κινηθείς πολύ αποφασιστικά αυτή την εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρακτικά ζητήματα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της εβδομάδας.Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο.Συνάδελφοι που με τη συμπεριφορά τους σας προβληματίζουν και σας χαλάνε τη διάθεση θα είναι στα πόδια σας όλη μέρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Καλύτερα σήμερα να μείνετε μακριά από κάποια άτομα που δεν σας κάνουν καλό.Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, το Σαββατοκύριακο σου δίνει πολλές ευκαιρίες να συναναστραφείς με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Παλαιότερα άρθρα: