Τα Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορείτε να οργανώσετε ένα ταξίδι που θα κάνετε μέσα στις γιορτές, να κάνετε ορισμένες αγορές είτε για τον εαυτό σας, είτε για δώρα, ώστε να μοιραστούν τα έξοδα και να μη σας φανούν πολλά αν τα αγοράσετε όλα μαζί της ημέρες των γιορτών, ή να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας. Μερικές πινελιές θα δημιουργήσουν cozy ατμόσφαιρα.   Θα παθιαστείτε έντονα με ένα πρόσωπο που θα σας σώσει από μία δύσκολη κατάσταση – σε σημείο που θα το ηρωποιήσετε – και θα δημιουργήσετε μία φαντασίωση που θα σας κρατήσει δέσμιους των συναισθημάτων σας. Θα είναι μεν παροδικό, αλλά θα σας ταλαιπωρεί ο ανεκπλήρωτος έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα εργασιακό σας θέμα θα σας απασχολήσει σήμερα που θα έχει να κάνει κυρίως με το μοίρασμα ευθυνών και επειδή θα είναι λεπτές οι ισορροπίες, καλό είναι να κρατήσετε ψύχραιμη στάση. Κάτι γίνεται αυτή την εποχή, κάποιοι σας έχουν στο μυαλό τους και μπορεί να σας αναθέσουν μία εργασία που θα είναι πρόκληση, αλλά θα ανταπεξέλθετε.   Βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο συντρόφους που είναι εξίσου δυναμικοί και ο κάθε ένας καλύπτει με τον τρόπο του τις ανάγκες σας – κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την λήψη αποφάσεων – ωστόσο οι καταστάσεις θα σας πιέσουν και αργά ή γρήγορα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση για να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας, μην υπόσχεστε όμως τίποτα αν δεν είστε σίγουροι πως θα ανταπεξέλθετε καθώς υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας που πρέπει πάντα να τον υπολογίζουμε. Ορισμένες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, σας προκαλούν την ανάγκη αναζήτησης εναλλακτικών λύσεων.   Η ερωτική σας ζωή είναι σε στασιμότητα και δεν είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση σας, μήπως όμως κι εσείς τα έχετε ψιλοπαρατήσει και περιμένετε τον από μηχανής θεό να βελτιώσει την κατάσταση; Πάρτε πρωτοβουλίες ελεύθεροι και μη, φλερτάρετε και απολαύστε περισσότερο τη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας και οι στόχοι που βάζετε, μπορεί να αποτελέσουν πηγή απογοήτευσης αν είναι πέρα των δυνατοτήτων σας και καλό είναι να είστε πιο προσγειωμένοι αυτή την εποχή. Η τάση που έχετε να εξιδανικεύετε καταστάσεις και να υπερεκτιμάτε πρόσωπα, σας προκαλεί στασιμότητα.   Αποκαλύψεις και μυστικά προκαλούν ένα εκρηκτικό κλίμα στη σχέση σας και δεν αποκλείεται να επέλθει και η λήξη, αν υπήρχαν ήδη σημαντικά προβλήματα. Είναι εποχή αναγέννησης για εσάς και όσο κι αν σας είναι οδυνηρό, είναι το πέρασμα σας σε μια καλύτερη εποχή όπου θα είστε ευτυχισμένοι.

ΛΕΩΝ

Δυσκολίες και καθυστερήσεις όσο αφορά επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και αν έχετε τη δική σας οικογενειακή επιχείρηση, το φλέγον ζήτημα είναι η διαχείριση των κοινόχρηστων σας πόρων. Για εσάς όμως που ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά, είναι μια πολύ ωραία ημέρα για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας και να προωθήσετε τις δημιουργίες σας.   Ακατάλληλη μέρα για να επιλύσετε διαφορές με οικεία σας πρόσωπα, καθώς η Σελήνη είναι σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό και δημιουργεί εντάσεις, οπότε αν σκοπεύατε – για παράδειγμα – να κάνετε μία συνέλευση στην οικοδομή σας. μα είστε προετοιμασμένοι για μεγάλη αναμπουμπούλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί στασιμότητα και μοιάζει να σας έχει περικυκλώσει μια προβληματική κατάσταση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο, όμως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα νομίζετε. Σελήνη και Πλούτωνας σε δυσαρμονικές όψεις διογκώνουν τα γεγονότα στο μυαλό σας και μπορεί να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.   Αναδρομές στο παρελθόν και αναμnήσεις δυσάρεστες που επανέρχονται στη μνήμη σας, σας κρατούν απόμακρους από τα μέλη της οικογένειας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε αυτή τη φάση, είναι να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας σε κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε, για να σας ξεμπλοκάρει.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση πως θα βρείτε μια καλύτερη θέση εργασίας και έχετε αποκτήσει μία συμπεριφορά που ξενίζει συνεργάτες και εργοδότες. Προτιμήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ δίχως να προεξοφλείτε καταστάσεις καθώς μπορεί να συμβούν ανατροπές που δεν τις περιμένετε και να μείνετε επί ξύλου κρεμάμενοι.   Αν σκοπεύετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εγγύς μέλλον, ξεκινήστε από τώρα να οργανώνεστε. Το πιο σημαντικό είναι να εξοικονομήσετε χρήματα ώστε να κάνετε εγκαίρως κρατήσεις που θα σας βγουν πιο οικονομικές. Ενδεχομένως να πρέπει να ελαττώσετε τις βόλτες, αλλά θα αξίζουν οι θυσίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν δύο πρόσωπα που ασχολούνται αυτή την εποχή μαζί σας και δεν έχουν τις καλύτερες των προθέσεων. Παρασκηνιακές ενέργειες στον εργασιακό σας χώρο σας καλούν να είστε πολύ προσεχτικοί με ποιους μοιράζεστε τις ιδέες και τα σχέδια σας, ενώ κάποια λόγια που θα σας μεταφέρουν, θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Πολύ καλή στιγμή για τα οικονομικά σας.   Πιθανή ανατροπή στα σχέδιά σας για ένα ταξίδι, θα σας κρατήσει σε αγωνία, αλλά έστω και την τελευταία στιγμή θα καταφέρετε να το πραγματοποιήσετε.Είναι λίγο ασταθής η μέρα και δεν είναι να βασίζεστε πουθενά. Παραμείνετε ψύχραιμοι ώστε να μπορείτε να βρίσκετε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους και είναι μια καλή στιγμή για να κλείσετε μια καινούρια συμφωνία, αρκεί να έχετε εξετάσει όλες τις παραμέτρους. Εσείς που εργάζεστε στον ιδιωτικό τομέα, ενδεχομένως να καταβάλλετε υπέρμετρες προσπάθειες για να εδραιωθείτε, με αποτέλεσμα να είστε μες στο άγχος.   Η ανάγκη σας να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση μπορεί να σας οδηγήσει στη σπατάλη μεγάλων χρηματικών ποσών σε τυχερά παιχνίδια, όμως δεν είναι καλή μέρα για να δοκιμάσετε την τύχη σας. Φανείτε προνοητικοί και μην πάτε για τα πολλά, γιατί θα χάσετε και τα λίγα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση σας με εκσυγχρονισμένα μέσα και μεθόδους, αλλά πρέπει να ενημερωθείτε σωστά, ώστε να αποφύγετε την άσκοπη σπατάλη χρημάτων. Επίσης, είναι σημαντικό οι στόχοι σας να είναι μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας, ώστε να μην απογοητευτείτε αν δεν τους πετύχετε. Βάλτε ένα συγκεκριμένο πλάνο.   Επικοινωνιακό χάσμα με τα αδέρφια και μεγάλη δυσκολία στη συνεννόηση, σας κάνουν να θέλετε να αποστασιοποιηθείτε μιας και δεν έχετε τίποτα κοινό, ή τουλάχιστον έτσι αισθάνεστε. Ο προβληματισμός σας δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς δέχεστε τα γεγονότα ως έχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικοί τομείς της ζωής σας μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να θέλετε να κάνετε ορισμένες αλλαγές που μπορεί να σας φοβίζουν ή απλώς να μη σας αρέσουν. Για να βγείτε όμως από μια δύσκολη κατάσταση, πρέπει να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα και να είστε πιο ευέλικτοι. Σήμερα μπορείτε να επιλύσετε ένα διαδικαστικό θέμα με επιτυχία.   Επαφές με φίλους θα σας κάνουν να ξεφύγετε για λίγο από τα προβλήματα σας και θα δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τη ζωή. Φροντίστε να αφιερώνετε καθημερινά κάποιο χρόνο για εσάς, ώστε να μην αισθάνεστε εγκλωβισμένοι στη ρουτίνα της καθημερινότητας και να παίρνετε από κάπου ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί να έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση με ένα σημαντικό πρόσωπο από τον εργασιακό σας χώρο – με τον εργοδότη σας ενδεχομένως – και αν δεν χειριστείτε με διπλωματία το θέμα, θα διακινδυνέψει η θέση σας. Οικονομικά θέματα που σας απασχολούν μπορεί να σας προκαλέσουν μια εριστική διάθεση που θα είναι κακός σύμβουλος.   Το καθημερινό σας πρόγραμμα είναι αντίθετο με του συντρόφου σας και δεν είναι πολλές οι στιγμές που συμπίπτουν οι χρόνοι σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε πως αρχίζετε να χάνετε την επαφή μεταξύ σας. Ωστόσο, δεν είναι ό,τι καλύτερο στον λίγο χρόνο που μοιράζεστε να είστε κακόκεφοι και μουτρωμένοι.

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: