Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Χρησιμοποιήστε την ημέρα υπέρ σας ώστε να δημιουργήσετε συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας. Ακόμα και τα πιο δύσκολα θέματα θα είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν. Όσο δεν ενοχλείστε όλες οι συμφωνίες είναι πιθανές. Οι γύρω σας θα προσπαθήσουν να σας διαχειριστούν με το να είστε καλοί. Μην πιστεύετε κανέναν σήμερα.

Ταύρος

Αναζητάτε παθιασμένη αγάπη. Μην μπερδεύεστε από τα συναισθήματα που σας πιέζουν τώρα. Η λύση δεν είναι περίπλοκη. Θα πρέπει να αποκαλύψετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Η ήρεμη και ειλικρινής προσέγγισής σας θα δοκιμαστεί. Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να πέσει θέμα αμφιβολιών και να είστε αληθινοί στον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Η τρυφερότητα είναι στο πρόγραμμά σας σήμερα. Θα αισθάνεστε πιο άνετα να εκφράζεστε και να μιλάτε για τα συναισθήματά σας. Θα είναι όλα πιο εύκολα σήμερα. Η δύναμη είναι στην αποφασιστικότητά σας. Μην χάνετε τον στόχο σας.

Καρκίνος

Ο/η σύντροφός σας γίνεται απαιτητικός/ή. Αυτό δεν θα σας απογοητεύσει. Δεν θα έχετε αμφιβολία για το πόσο σας χρειάζεται ο/η σύντροφός σας. Η δύναμη της αποπλάνησης είναι έντονη σήμερα. Ειστε τρυφεροί και αισιόδοξοι και είστε στον σωστό δρόμο για την προσωπική ολοκλήρωση. Το ξέρετε ότι έτσι πρέπει να προχωρήσετε.

Λέων

Η πραγματικότητα θα πρέπει να περιμένει. Θα έχετε την τάση να ονειρεύεστε και να εξιδανικεύετε την κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες σας και να διασφαλίσετε τον/την σύντροφό σας. Οι πράξεις και τα λόγια σας θα είναι αποφασιστικές σήμερα. Θα πρέπει να προχωρήσετε και η διακριτικότητα θα είναι ο σύμμαχός σας σήμερα.

Παρθένος

ΑμφιβάΛλετε για τον εαυτό σας. Ίσως είναι μεγάλη η ανάγκη για ανεξαρτησία του/της συντρόφου σας που σας κάνει να αισθάνεστε άχρηστοι. Δείξτε ότι είστε ευέλικτοι σήμερα και έτσι θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Κάποιες πλευρές των επαφών σας με τους άλλους ίσως κάνουν πιο σημαντικά τα σχέδιά σας.

Ζυγός

Θα υπάρχουν κάποια προβλήματα σήμερα. Φροντίστε να καταλαβαίνετε τις ανάγκες του/της συντρόφου σας πριν παρασυρθείτε. Θα πρέπει να είστε ήρεμοι. Η πίστη σας θα σας βοηθήσει να επιτύχετε σήμερα. Θα υπάρχουν πολλά άτομα που δείχνουν την ζήλια τους στον κοινωνικό σας κύκλο.

Σκορπιός

Θα αναζητήσετε αλλαγή για την ερωτική σας ζωή και τώρα είστε σε θέση να βάλετε τα θεμέλια για τις αλλαγές που ελπίζετε να κάνετε., Μια νέα συνάντηση θα τα αλλάξει όλα. Θα είστε πιο πρόθυμοι απέναντι στους άλλους. Οι συμβολές σας θα εκτιμηθούν πολύ σήμερα.

Τοξότης

Θα μπείτε σε πειρασμό να κάνετε αρνητικές σκέψεις για τον/την σύντροφό σας γιατί αρνείστε να κοιτάξετε τον εαυτό σας πιο προσεκτικά. Θα πρέπει να το σκεφθείτε καλά. Θα ικανοποιηθείτε πολύ αν δημιουργήσετε αναταραχές. Να είστε προσεκτικοί καθώς τα λόγια σας είναι πιο σκληρά από ότι νομίζετε.

Αιγόκερως

Έχει έρθει η ώρα κάποια πράγματα να έρθουν στο φως. Θα έχετε την ικανότητα να αποκαλύψετε την αλήθεια για κάποιες αμφιβολίες σας και θα μπορείτε να πλησιάσετε τους στόχους σας. Συζητήστε για ότι θέλετε. Μην μένετε πίσω εξαιτίας όσων δεν πιστεύουν σε εσάς. Δεν χρειάζεστε την αποδοχή τους.

Υδροχόος

Θα ξέρετε τον καλύτερο τρόπο να απομακρύνετε τις αμφιβολίες του/της συντρόφου σας. Η γοητεία σας θα είναι έντονη. Γίνετε εξωστρεφείς σήμερα. Θα πρέπει να είστε απόλυτοι στα όριά σας και μην αφήνετε τους άλλους να σας εκμεταλλεύονται. Σκεφθείτε τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Η δύναμη της πειθούς του/της συντρόφου σας θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Εκτός του συνηθισμένου δρόμου θα αισθάνεστε πολύ άνετα. Προχωρήστε με άλλο τρόπο. Θα μάθετε κάποια καλά νέα και θα έρθουν την τέλεια στιγμή όπου θα ελευθερωθείτε από μια ανησυχία. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε.

Παλαιότερα άρθρα: