Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα; Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Μέσα στο διήμερο σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να πάρετε αποφάσεις που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής σας. Άρης και Ουρανός σε αρμονικές όψεις αυξάνουν την έμπνευση και την ανάγκη σας για καινούρια πράγματα και είστε μες στον ενθουσιασμό με τόσες ιδέες που έχετε στο μυαλό σας.   Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σας στην κοινωνική σας ζωή και έρχονται σε πρώτο πλάνο συναντήσεις με φίλους, βόλτες και εκδρομές. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό και μπορεί να γίνετε σε κάποιες φάσεις εριστικοί.

ΤΑΥΡΟΣ
Πολλές οι μετακινήσεις μέσα στο διήμερο, επαφές με καινούρια πρόσωπα και ψυχαγωγία ευνοούνται πολύ, υπάρχει όμως και μία τάση για υπερβολές όσον αφορά την έκφραση των απόψεών σας και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να το ρεγουλάρετε. Στον επαγγελματικό τομέα ορισμένες προκλήσεις είναι παροδικές και δεν είναι λόγος να χαλιέστε.   Ερωτικά μπερδέματα και περιπέτειες στον αισθηματικό τομέα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σας, ταυτόχρονα όμως σας προκαλούν και άγχος. Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματα σας και αν έχετε μπλοκάρει εντελώς, περάστε κάποιο χρόνο αποστασιοποιημένοι από τα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Στον επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις είναι πολύ ευοίωνες, όμως υπάρχουν θέματα με ορισμένους συνεργάτες σας και είστε αρκετά προβληματισμένοι. Ενδεχομένως οι απαιτήσεις σας να προκαλούν άγχος και έλλειψη διάθεσης για περαιτέρω προσπάθεια, οπότε ρίξτε λίγο τους τόνους και αφήστε κάποιο περιθώριο να δείξουν τις ικανότητες τους.   Ερμής και Άρης ενισχύουν τον τομέα της επικοινωνίας και είναι ιδανική στιγμή είτε για να επιλύσετε θέματα της σχέσης σας, ή για να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας έχει γοητεύσει. Αφιερώστε χρόνο στις προσωπικές σας ανάγκες και την ερωτική σας ζωή, προσέξτε τις εξαπατήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο εντείνει την ανάγκη σας για να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή, έχετε όμως πολλά θέματα με φιλικά σας πρόσωπα και αισθάνεστε έξω από τα νερά σας, ή καλύτερα τον κοινωνικό σας κύκλο. Επανεξετάστε τη συμπεριφορά σας. Σελήνη και Ουρανός βγάζουν στην επιφάνεια απωθημένα.   Οι απαιτήσεις σας είναι πολλές και επειδή συνηθίζετε να ρίχνετε το βάρος της ευθύνης στους άλλους για ό, τι σας συμβαίνει, προβλέπονται εντάσεις και προβλήματα στον οικογενειακό τομέα. Προσπαθήστε να μπείτε και λίγο στη θέση των άλλων. Θα αποφύγετε τις δυσάρεστες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
Πολλά τα νέα δεδομένα και επειδή έχετε ακούσει επίσης πολλά το τελευταίο διάστημα, δεν πείθεστε με τίποτα. Ωστόσο, μπορείτε να βολιδοσκοπήσετε τις καταστάσεις προτού προβείτε σε περαιτέρω διαδικασίες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τους πόρους σας. Εκμεταλλευτείτε το διήμερο για να σκεφτείτε διεξοδικά τις τις προοπτικές που υπάρχουν.   Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει φίλους από το παρελθόν και θα πάρετε μεγάλη χαρά. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί μέσα από ένα ερωτικό ειδύλλιο με φιλικό σας πρόσωπο και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε μην τυχόν και χαλάσει η φιλία σας. Η σχέση σας (ερωτική και φιλική) θα έχει διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι που έχετε τα γενέθλια σας μέσα στο προσεχές διάστημα, είστε γεμάτοι αισιοδοξία, υπάρχουν όμως και υπαρξιακά ζητήματα που όσο κι αν τα αποφεύγετε, έρχονται και σας τριβελίζουν το μυαλό, με αποτέλεσμα να χάνεστε στις σκέψεις σας. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με αγαπημένα πρόσωπα και θα ακούσετε πράγματα που θα σας ξεμπλοκάρουν.   Με πολλή αδημονία περιμένετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια και βιώνετε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Οι ελεύθεροι, έχετε μια τάση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και είναι επικίνδυνο, από την άποψη ό,τι μπορεί αν βρεθείτε προ εκπλήξεως. Τι εκπλήξεως, θα δείξει..

ΖΥΓΟΣ
Θέλετε να σταθεροποιήσετε τη θέση σας στην εργασία σας αναλαμβάνοντας συνεχώς όλο και περισσότερες ευθύνες, αλλά κινδυνεύετε σε κάποια φάση να μην καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε όλο αυτό το βάρος και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Στον οικονομικό τομέα μια έκτακτη ανάγκη που προκύπτει, σας ωθεί στην αναζήτηση μιας δεύτερης εργασίας.   Έντονη ερωτική ζωή, παθιασμένες σχέσεις και συγκινήσεις τονώνουν μεν την αυτοπεποίθησή σας, κατά βάθος όμως, σας λείπει η ουσιαστική επαφή και το συναίσθημα, οπότε νιώθετε ένα κενό μέσα σας. Αν σας έχει κουράσει όλο αυτό, δεν έχετε παρά να κάνετε μία παύση. Ειδάλλως, απολαύστε τις στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τον τομέα της καριέρας και είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε τις απαραίτητες επαφές με άτομα που ενδεχομένως να είχαν ψυχραθεί οι σχέσεις σας. Πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν αρχίζουν να επιλύονται και μπορείτε πλέον με πιο ξεκάθαρη σκέψη να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.   Στον έρωτα θεωρείτε πως έχετε το πάνω χέρι και δεν ανησυχείτε, καλό είναι όμως να υπολογίζετε περισσότερο το ταίρι σας και να μην το θεωρείτε δεδομένο. Η αυτοπεποίθηση σας μπορεί να κάνει καλό στον ψυχισμό σας, αν υπερβάλλετε όμως, θα έχει σίγουρα αντίκτυπο στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια θετική ανατροπή στον επαγγελματικό τομέα αναπτερώνει το ηθικό σας και μπορείτε να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας με περισσή διάθεση. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σταθερή ροή, δεν πρέπει όμως να παρασύρεστε καθώς υπάρχουν υποχρεώσεις και ανάγκες που βρίσκονται καθ’ οδόν. Προσέχετε, για να έχετε.   Ενώ δεν συνηθίζετε να επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων σχετικά με τα αισθηματικά σας, κάτι που θα σας πει ένας καλοθελητής, θα σας απογοητεύσει. Ωστόσο, εσείς γνωρίζετε καλύτερα τον άνθρωπό σας και θα πρέπει να είστε πιο πονηρεμένοι όταν σας μεταφέρουν δυσάρεστα μαντάτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κουτσομπολιά και ίντριγκες σπαταλούν αδίκως το χρόνο και την ενέργειά σας και όσο συνεχίζετε να ασχολείστε, τόσο θα φουντώνει η κατάσταση κι εσείς μαζί. Μην δίνετε περισσότερη αξία σε άτομα που δεν αξίζει και επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή. Ιδανική στιγμή για να απομακρυνθείτε από ανώφελες καταστάσεις κι εκνευριστικά πρόσωπα.   Μια καινούρια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει σε μεγάλο βαθμό και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια με το μυαλό σας, πιστεύοντας πως έχετε βρει το κατάλληλο άτομο για δημιουργία οικογένειας. Μην προτρέχετε τόσο πολύ, γιατί εκτός απ’ το ότι θα σας παρεξηγήσουν, κινδυνεύετε να πληγωθείτε ανεπανόρθωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιο σας φέρνει σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και η προσοχή σας είναι στραμμένη στις επαφές με συνεργάτες, φίλους και συγγενείς. Το διήμερο προβλέπεται αρκετά επικοινωνιακό και θα ανακαλύψετε νέες κατευθύνσεις που θα σας εντυπωσιάσουν. Αγορές για το σπίτι και την οικογένεια μπορεί να σας ωθήσουν σε σπατάλες. Είστε σε δίλημμα όσον αφορά τα ερωτικά σας και αντί να απολαμβάνετε τις στιγμές, είστε μες στον προβληματισμό και τη στεναχώρια μιας και θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις μέσα στο προσεχές διάστημα. Κρατήστε αποστάσεις και αναζητήστε απαντήσεις όντας ανεπηρέαστοι.

ΙΧΘΥΣ
Έχετε στο μυαλό σας τον αστάθμητο παράγοντα και προσπαθήστε οι προσδοκίες σας να είναι μέσα στα όρια του εφικτού, είτε έχουν να κάνουν με θέματα ψυχαγωγίας, είτε με τη δουλειά σας. Ενδεχομένως να αλλάξουν ορισμένες συνθήκες, αυτό όμως δεν προεξοφλεί την αποτυχία. Φανείτε ευέλικτοι και θα ανταμειφθείτε με όμορφες στιγμές.   Σελήνη στον Υδροχόο και καθώς σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό, οι ενέργειες γύρω σας είναι ολίγον εκρηκτικές. Εσείς που είστε ήρεμη δύναμη και δύσκολα χάνετε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε να επηρεάσετε και τους υπόλοιπους από το περιβάλλον σας, ώστε να καλμάρει η κατάσταση

Παλαιότερα άρθρα: