Τα Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα;

ΚΡΙΟΣ

Ορισμένες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν άμεσα σας προκαλούν προβληματισμό και έντονα την ανάγκη να συζητήσετε με κάποιους που θα μπορέσουν να σας καθοδηγήσουν σωστά. Η Πανσέληνος στον Ταύρο ενισχύει την ανάγκη σας για απολαύσεις και ανέσεις και μπορείτε πολύ εύκολα να ξεφύγετε από τα όρια του προϋπολογισμού σας. Την Κυριακή η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη σας προκαλεί μια αισιοδοξία και μια θετική διάθεση για να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα όνειρα σας. Πολύ καλή στιγμή για να οργανώσετε μια συνεστίαση στον χώρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του Σαββάτου στο ζώδιο σας φέρνει διάφορα γεγονότα που θα παίξουν με την υπομονή σας και σε κάποιες φάσεις οι διαφωνίες θα είναι αναπόφευκτες. Προσέξτε πως θα εκφράσετε τις απόψεις ή τις ιδέες σας σε άτομα του αντίθετου φίλου και αποφύγετε την επίλυση οικονομικών θεμάτων. Το κλίμα δεν σηκώνει διεκδικήσεις. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη την Κυριακή σας καλεί να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας και να δώσετε το περιθώριο σε αγαπημένα πρόσωπα να εκφράσουν τα παράπονα τους χωρίς να αρπάζεστε. Μην παρεξηγείτε το ενδιαφέρον των άλλων θεωρώντας ότι σας τη λένε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι μπορεί να περάσετε μια φάση μοναχικότητας καθώς η Πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει την ψυχολογία σας και μπορεί να διογκωθούν τα γεγονότα στο μυαλό σας, με αποτέλεσμα να αναζητάτε την ησυχία. Αποφύγετε την ενασχόληση με οικονομικά ζητήματα και δώστε έμφαση στη βελτίωση της ψυχικής σας ευεξίας. Ιδανική στιγμή για ανάπαυλα. Την Κυριακή, η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη ανεβάζει το ηθικό σας και βλέπετε μέσα από ένα πρίσμα αισιοδοξίας τα πράγματα. Ενισχύστε τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα, επισκεφτείτε κόσμο που έχετε να δείτε αρκετό καιρό και συζητήστε ευχάριστα θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Ταύρο σας κάνει να εστιάζετε στις ελλείψεις σας και είστε μες στη μίρλα, όμως είναι άσκοπο να γκρινιάζετε σε άτομα που δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να σας βοηθήσουν. Προκειμένου να δημιουργείτε ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας, δώστε έμφαση σε όσα έχετε καταφέρει και εκτιμήστε περισσότερο αυτά που έχετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας όσον αφορά τα ερωτικά σας και προβλέπεται γνωριμία με ένα άτομο που θα έχει πολύ διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς, κάτι που θα προσελκύσει έντονα το ενδιαφέρον σας. εσείς που είστε σε σχέση, επιθυμείτε περισσότερη επικοινωνία με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είστε πολύ ενθουσιασμένοι με ένα νέο εγχείρημα που μπαίνει σε εφαρμογή και δεν υπολογίζετε ούτε κούραση ούτε κάποια μικρά εμπόδια τεχνικής κυρίως φύσεως που συναντάτε. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας σε επαγγελματικά θέματα και επειδή είναι μια ευνοϊκή για εσάς στιγμή, καλό είναι να την αξιοποιήσετε. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη την Κυριακή σας καλεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην επικοινωνία με τα παιδιά και μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές και μέσω της ψυχαγωγίας. Ιδανική στιγμή για να μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς που είστε γεννημένοι μέσα στο τρίτο δεκαήμερο, έχετε αφοσιωθεί στην ανανέωση του χώρου σας και είστε μες στον ενθουσιασμό που βλέπετε το σπίτι σας να ομορφαίνει. Η Πανσέληνος στον Ταύρο ευνοεί τα ταξίδια και μπορείτε να κάνετε μια εκδρομή οι ελεύθεροι και να δώσετε έμφαση στην τόνωση της φυσικής και ψυχικής σας ευεξίας. Την Κυριακή μπορεί να σας απασχολήσει ένα οικογενειακό θέμα, αλλά θα επιλυθεί πολύ σύντομα. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και ακούτε με προσοχή τους άλλους, κάτι που ενισχύει τις σχέσεις σας και σας κάνει πιο αγαπητούς στο περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ταύρο βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα σχετικά με τα οικονομικά και τις ανάγκες σας και είναι κάτι που ρίχνει την ψυχολογία σας, με αποτέλεσμα να μην έχετε διάθεση για να κάνετε πράγματα. Ωστόσο, με το να στεναχωριέστε και να αποφεύγετε τις όποιες απολαύσεις, δεν είναι καλό. Είναι σαν να τιμωρείτε τον εαυτό σας. Την Κυριακή θα είστε πιο ευδιάθετοι καθώς περνά ο Ερμής στον Τοξότη και ενεργοποιεί την ανάγκη σας για επικοινωνία και ταξίδια, οπότε είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε μία εκδρομή και να αφήσετε το μυαλό σας να ξεκουραστεί. Φίλοι και ευχάριστες παρουσίες, θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και θέλετε να ξοδέψετε χρήμα, όμως δεν είναι και η πιο σοφή σκέψη που μπορείτε να κάνετε. Μη σας παρασύρει η διάθεση σας για σπατάλες και κοιτάξτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τους πόρους σας ώστε να αυξηθούν. Κινηθείτε μέσα σε ένα λογικό πλαίσιο και θα μπορέσετε να συνδυάσετε δουλειά με ψυχαγωγία. Πολλά τα συναισθήματα για ένα νέο πρόσωπο, αλλά υπάρχει κάτι που σας φρενάρει. Ενδεχομένως να είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας, ή κοινωνικού στάτους. Μην πέφτετε με τα μούτρα και κρατήστε κάποιες άμυνες, εκτός κι αν είστε αποφασισμένοι να τα παίξετε όλα για όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον Ταύρο δεν σας αφήνει να σκεφτείτε τίποτε άλλο από τα εργασιακά σας θέματα, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω ανάγκες τις οικογένειας. Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να καλύψετε τα όποια κενά που μπορεί να αφορούν αγαθά για το σπίτι. Αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Ένα ευχάριστο νέο φέρνει την Κυριακή η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας και είναι ιδανική στιγμή για γάμο, ή για να κάνετε πρόταση στο ταίρι σας σχετικά με την επισημοποίηση της σχέσης σας. Κοινωνικές υποχρεώσεις ευνοούνται καθώς και γνωριμίες με καινούρια πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι που σας απασχολεί και έχει σχέση με τα παιδιά, συζητήστε το με ένα οικείο σας πρόσωπο και θα βρείτε λύση. Μη σας πιάνει πανικός με το παραμικρό και προσπαθήστε να μην παίρνετε τόσο βαριά τα γεγονότα. Η Πανσέληνος στον Ταύρο ενισχύει την ανησυχία σας και έχετε – αδίκως – την αίσθηση πως θα σας συμβεί κάτι κακό. Φροντίστε να ξεκουραστείτε. Η σχέση σας μπορεί να περνά σκαμπανεβάσματα αυτή την εποχή, είστε όμως σίγουροι για τα συναισθήματα σας και είναι μια καλή ευκαιρία να τα εκφράσετε στο ταίρι σας την Κυριακή που περνά ο Ερμής στον Τοξότη ενισχύοντας τη διάθεση σας για επικοινωνία και έκφραση της εκτίμησής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο θα είναι αδύνατο να παραμείνετε αδρανείς, ωστόσο, δεν θα είναι καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με σημαντικά ζητήματα. Καινούριες συνεργασίες μπορεί να αποβούν φούσκες στην πορεία, οπότε θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην τόνωση των επαφών σας και την οργάνωση του χώρου σας. Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα ανακινήσει περιουσιακά θέματα. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη ευνοεί το τομέα της φιλίας και είναι πολύ πιθανό να ξανασμίξουν οι δρόμοι σας με ένα άτομο από το παρελθόν που χαθήκατε λόγω συγκυριών. Καινούριες ιδέες και φρέσκες απόψεις θα σας δώσουν μια νέα οπτική για τη ζωή και πολύ σύντομα θα μετοικήσετε στο εξωτερικό.

ΙΧΘΥΣ

Οι μετακινήσεις θα πρέπει να γίνουν με ιδιαίτερη προσοχή, αποφεύγοντας τη βιασύνη που μπορεί να σας προκαλέσει νεύρα. Η Πανσέληνος του Σαββάτου επιβάλλει την αποφυγή σημαντικών αποφάσεων καθώς δεν έχετε ξεκάθαρη κρίση. Οργανώστε πρακτικά θέματα που δεν χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και δώστε έμφαση στη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Είστε σίγουροι πως κάποιος προσπαθεί να βάλει λόγια στη σχέση σας και δεν μπορείτε να το πιστέψετε πως υπάρχουν κάποιοι που θέλουν το κακό σας. Μέχρι να το συνειδητοποιήσετε μπορεί να γίνουν πολλά. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και μην ανέχεστε παρεμβολές από κανέναν

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: