Τα ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Μια ανοιχτή συζήτηση θα σας επιτρέψει να αφήσετε στη άκρη τους φόβους σας. Μην μένετε στην σιωπή και μην βυθίζεστε στις αμφιβολίες. Θα πρέπει να είστε αντικειμενικοί. Θα έχετε διάθεση να συγχωρέσετε και να κάνετε μια νέα αρχή σήμερα. Κάντε το χωρίς να αισθάνεστε τύψεις.

Ταύρος

Η ανταγωνιστική σας προσέγγιση θα απομακρύνει τα εμπόδια που εμφανίστηκαν πριν από 2 μήνες. Η τόλμη σας θα αποδώσει αναφορικά με τον/την σύντροφό σας. Είναι καιρός να εκφράσετε τις αμφιβολίες σας. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα. Θα είναι καλή ιδέα να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τον πραγματικό λόγο για κάτι τέτοιο.

Καρκίνος

Η ανάγκη σας για σταθερότητα σας κάνει λιγότερο ανοιχτούς σε ευκαιρίες να περάσετε καλά. Υπάρχουν πολλές. Μπορείτε να ξεπεράσετε αυτή την τάση απλά αφήνοντας τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Αισθάνεστε ότι τα άτομα γύρω σας προσπαθούν να σας εκμεταλλευθούν και έχετε δίκιο. Μην υποκείπτετε στην κολακεία.

Λέων

Η ερωτική σας ζωή θα είναι γεμάτη πάθος. Είναι μια φωτιά που θα κάψει τα πάντα στον δρόμο της. Να σε έτοιμοι και προσεκτικοί με τα χρήματα που καταναλώνετε. Τα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών σας τις προηγούμενες 4 εβδομάδες θα είναι θετικά και μπορείτε να περιμένετε ανταμοιβές σήμερα.

Παρθένος

Η συναισθηματική σας ζωή θα ενισχυθεί και εσείς σκέπτεστε να δημιουργήσετε ένα αδιαπέραστο φρούριο γύρω της. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο να απολαύσετε τον αισθησιασμό που βιώνετε. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε κάτι το οποίο θα απομακρύνει τις αμφιβολίες σας. Θα είναι προς όφελός σας να μάθετε περισσότερα.

Ζυγός

Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Μην το λέτε στον/στην σύντροφό σας συνέχεια. Να είστε απλά ο χαρούμενος εαυτός σας. Το να παραδεχθείτε κάποιες αδυναμίες δεν είναι κακό. Είστε αποφασισμένοι να είστε αποτελεσματικοί σήμερα. Θα κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε.

Σκορπιός

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τους άλλους. Μερικοί δημιουργούν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή και το ξέρετε. Θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις που χρειάζεται. Μην απορρίπτετε το ένστικτό σας καθώς θα σας οδηγήσει σε ολοκλήρωση. Η ατμόσφαιρα θα είναι φιλική σήμερα και θα μπορείτε να προοδεύσετε χωρίς προσπάθεια.

Τοξότης

Θα είστε ιδιαιτέρως ελκυστικοί. Θα πρέπει να το εκμεταλλευθείτε ώστε να αιχμαλωτίσετε το ενδιαφέρον του/της συντρόφου σας ακόμα περισσότερο. Θα είστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα των προσωπικών σας συζητήσεων. Οι αμφιβολίες θα μετατραπούν σε βεβαιότητα σήμερα. Θα δείτε πιο ξεκάθαρα το τι πρέπει να κάνετε.

Αιγόκερως

Το να είστε πολύ τολμηροί μπορεί να σας κάνει να το παρακάνετε σήμερα. Θα δείτε τα πράγματα διαφορετικά αν σκεφθείτε πριν δράσετε και πριν εκφραστείτε. Τα πράγματα προχωρούν πολύ γρήγορα. Αισθάνεστε ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας εκμεταλλευθούν και έχετε δίκιο. Μην υποκείπτετε στην κολακεία.

Υδροχόος

Ο έρωτας είναι στο μυαλό σας, γεμάτος μυστήριο, ρομαντισμό και ιδανικά. Τώρα είναι καιρός να αρχίσετε να δημιουργείτε μια γέφυρα ανάμεσα στα όνειρα και την πραγματικότητα. Οι σκέψεις σας σας ωθούν να γίνετε εσωστρεφείς και αυτό είναι κρίμα. Να είστε ανοιχτοί στους άλλους σήμερα. Το χρειάζεστε.

Ιχθύες

Ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα σας ταράζει και αφυπνά την ανάγκη σας για πάθος. Θα πρέπει να πάρετε χρόνο να τα σκεφθείτε όλα πριν προχωρήσετε. Θα μπείτε σε μια νέα φάση και αυτό θα σας χαρίσει ικανοποίηση στις πιο κοντινές σχέσεις σας.

Παλαιότερα άρθρα: