Τα ζώδια σήμερα

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση της Σελήνης από τον Τοξότη ενεργοποιεί τον Άρη και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Καλό είναι λοιπόν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ιδιαίτερα αν κάποιοι/ες εγείρουν παράλογες απαιτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σας κι αν δεν φροντίσετε έγκαιρα να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας ή την πολιτική σας, ίσως βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να «τρέχετε» πίσω από τις εξελίξεις, χωρίς κάτι ουσιαστικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Τοξότη δείχνει ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας κι ίσως τελικά να βρείτε μεγαλύτερη ανταπόκριση από κάποιους/ες που δεν περιμένετε, παρά από τους τυπικά «συμμάχους» σας. Από αυτήν την άποψη είναι πολύ πιθανή μια αλλαγή πλεύσης, προκειμένου να ξεπεραστεί το όποιο αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στα εργασιακά σας κι αν μεν ψάχνετε για δουλειά, μπορείτε να ελπίζετε σε μια ικανοποιητική αλλά όχι μόνιμη λύση. Αν όμως εργάζεστε ήδη, τότε μάλλον θα περάσετε μέσα από αναθεωρήσεις κι αλλαγές, που σίγουρα θα σας «ξεβολέψουν».

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Τοξότη σας καλεί να ρίξετε το βάρος στα προβλήματα και τις απαιτήσεις των αγαπημένων σας προσώπων, ξεκινώντας βέβαια από τα παιδιά σας. Επιπλέον, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει μια μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση. Παράλληλα όμως, ο δείκτης της δημιουργικότητάς σας είναι πολύ υψηλός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί «αναταράξεις» στην οικογενειακή σας ζωή κι αν έχετε κατά νου να προβείτε σε «σαρωτικές» αλλαγές, το σύμπαν θα σας υποστηρίξει και με το παραπάνω! Αν όμως προτιμήσετε να «γαντζωθείτε» σε μια πραγματικότητα που δείχνει ήδη παρωχημένη, οι ελπίδες δεν θα ευοδωθούν.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη προαναγγέλλει ευκαιρίες για να ταξιδέψετε αλλά και να αναπτύξετε την πνευματικότητα σας ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας κι αν βρεθείτε μπροστά σε οποιαδήποτε τέτοια πρόκληση μην πείτε όχι. Επιπλέον φαίνεται να ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών με το εξωτερικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σας ωθεί να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας αλλά και την οικονομική σας πολιτική. Και είτε πρόκειται για την αξιοποίηση μιας ανέλπιστης ευκαιρίας είτε για μια δυσάρεστη έκπληξη που ακυρώνει τις μέχρι τώρα δράσεις σας και σας αφήνει «μετέωρο/η», το βέβαιο είναι ότι όλα αλλάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας ανοίγει έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων, διαταράσσοντας αναπόφευκτα τις υπάρχουσες ισορροπίες. Αναμένονται λοιπόν ρήξεις, διλήμματα και γενναίες αποφάσεις αλλά μην τρομάζετε! Όταν η κάθε είδους συμβατική επιλογή δεν έχει τύχη, εκείνο που οφείλετε απέναντι στον εαυτό σας είναι μια ριζοσπαστική πολιτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σας καλεί να περιορίσετε τις εξωτερικές σας δράσεις, προτιμώντας να ησυχάσετε και να ξεκουραστείτε μακριά από την «βουή» των γεγονότων. Επιπλέον, ίσως είναι σκόπιμο να ασχοληθείτε άμεσα με θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ζωή σας φέρνει κοντά σε πρόσωπα που χαρακτηρίζονται από φρέσκες ιδέες και μια νεανικότητα, κάτι που θα σας δώσει το κίνητρο για να εμπλουτίσετε τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά σας με πράγματα που αξίζουν ακόμη κι αν σας «ξεβολεύουν».

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σας καλεί να εγκαταλείψετε κάθε πολιτική που μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ατελέσφορη στην καριέρα σας, ξεκινώντας ίσως από το «σπάσιμο» κάποιων ταμπού ή κανόνων, που τελικά εξυπηρετούν άλλους κι όχι εσάς.

Παλαιότερα άρθρα: