Τα ζώδια σήμερα, οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 13 Ιουνίου

Διαβάστε επίσης

Τα ζώδια σήμερα, οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 13 Ιουνίου:

Κριός

Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη έρωτα και τρυφερότητα. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι το να παραμείνετε στο παρασκήνιο μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητικό. Να έχετε πίστη στον/ην σύντροφό σας. Κάποιες υλικές αλλαγές στην ζωή σας θα είναι πιθανές σήμερα.

Ταύρος

Ο τρόπος που λειτουργεί ο/η σύντροφός σας θα αποκαλύψει κάποιες απρόσμενες πλευρές της προσωπικότητάς του/της. Ανακαλύψτε περισσότερα μέσα από την συζήτηση, ιδιαιτέρως. Διώξτε τους φόβους σας. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πράγματα για τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Μην αφήσετε κανέναν να λειτουργήσει ως μεσολαβητής ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Θα μπορείτε να ξεδιπλώσετε το ποιες ανάγκες πρέπει να έρθουν στο προσκήνιο συζητώντας ήρεμα και προσωπικά. Κάποιες παλιές πληγές έρχονται στην επιφάνεια.

Καρκίνος

O έρωτας είναι στο επίκεντρο της σκέψης σας και περιβάλλεται από μυστικισμό, ρομαντισμό και ιδεαλισμό. Τώρα είναι καιρός να δημιουργήσετε γέφυρες μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Επικεντρωθείτε σε λεπτομέρεια. Σήμερα θα κάνετε μια εξαιρετική αρχή.

Λέων

Αν αποδεχθείτε να παίξετε το παιχνίδι του/της συντρόφου σας θα κινείστε σε μια πραγματικά ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Δεν θα έχετε κάτι να φοβηθείτε και θα κερδίσετε σε πάθος αλλά και σε συναισθηματική ασφάλεια. Θα έχετε την απόσταση που χρειάζεστε.

Παρθένος

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια σημαντική προσπάθεια που απευθείας θα βελτιώσει την σχέση ή τις μελλοντικές σχέσεις σας. Σκεφθείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε αν είχατε το κουράγιο. Το μυαλό σας είναι κάτω από την επιρροή των γύρω σας.

Ζυγός

Θα έχετε μια επείγουσα επιθυμία να κάνετε την σχέση σας επίσημη. Είναι πολύ νωρίς και υπάρχουν ακόμα βάσεις που πρέπει να δημιουργηθούν πριν φθάσετε σε αυτό το σημείο. Να είστε αισιόδοξοι. Η υπομονή σας θα αποδώσει. Θα έχετε πραγματικό ταλέντο στο να αναγνωρίζετε τις επικερδείς συνεργασίες.

Σκορπιός

Η συζήτηση θα είναι η διέξοδός σας και θα μπορέσετε να βρείτε κοινό σημείο επαφής που θα βολεύει και εσάς και τον/την σύντροφό σας. Να είστε απόλυτοι σχετικά με την απομάκρυνση των φόβων από το μυαλό σας. Αν μπορέσετε να ξεπεράσετε την ορμητική φύση σας και να ελέγξετε τις ορμές σας.

Τοξότης

Η συναισθηματική αφύπνισή σας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πραγματικό πάθος. Πάθος στην πιο αγνή του μορφή. Όσον αφορά την σταθερότητα των πραγμάτων, εκεί η κατάσταση δεν θα είναι πολύ εύκολη. Πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα πρώτα.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευθείτε το παρόν για να επεκτείνετε τις σχέσεις σας. Μην διστάσετε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα του/της συντρόφου σας ή να αφήσετε στους φίλους σας να σας οδηγήσουν. Τώρα, περισσότερο από ποτέ θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας.

Υδροχόος

Μια συζήτηση που κάνατε παλιότερα επανέρχεται στο προσκήνιο. Θα είναι καιρός να φθάσετε στην καρδιά του θέματος με τον/την σύντροφό σας ώστε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μια και καλή. Νέες και συναρπαστικές εμπειρίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις αρχές στις οποίες πιστεύετε.

Ιχθύες

Θα αναγκαστείτε να πάρετε μια απόφαση, να τραβήξετε μια γραμμή στα λάθη του παρελθόντος της ερωτικής σας ζωής αλλά θα ξέρετε κιόλας ποιος είναι ο σωστός δρόμος να ακολουθήσετε. Ξεκινήσετε. Έχετε κάνει ένα βήμα προς την ποιότητα. Κάνετε ένα βήμα πίσω σχετικά με την πορεία των σχεδίων σας.

Παλαιότερα άρθρα: