Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016:

Κριός

Μπορεί να κατευθύνετε πολύ ενέργεια σε πνευματικές δραστηριότητες και να εμπνεύσετε και άλλους να κάνουν το ίδιο. Κάντε μια βόλτα κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα. Θα θέλετε να καθαρίσετε το μυαλό σας.

Ταύρος

Η ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας μπορεί να σας κάνει να κατευθύνετε περισσότερη ενέργεια σε επαγγελματικά θέματα. Κάποια έντονα όνειρα μπορεί να αποκαλύψουν πολλά για εσάς.

Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε την ανάγκη να ταξιδέψετε ίσως να επισκεφθείτε έναν φίλο που μένει μακριά. Μπορεί να ξεκινήσετε να το υλοποιείτε. Μπορεί να πάτε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις σήμερα.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να ακούσετε για ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας είτε στην τωρινή δουλειά σας είτε σε μια νέα ή ακόμα και σε κάτι δικό σας. Οι άλλοι μπορεί να θέλουν να σας βοηθήσουν.

Λέων

Όλες οι σχέσεις σας μπορεί να έχουν μια αυξημένη ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων. Μπορεί να είστε δίπλα σε στεναχωρημένους φίλους ή μπορεί να τους προσφέρετε βοήθεια.

Παρθένος

Σήμερα θα χρειαστεί να καταλάβετε τις ανάγκες ενός συναδέλφου και της οικογένειάς σας. Η κοινή λογική σας θα είναι άχρηστη. Μπορεί να εκπλαγείτε.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε πολύ δημιουργικοί και εμπνευσμένοι. Μπορεί να συζητάτε τις ιδέες σας με τους άλλους. Η διαδικασία της επικοινωνίας μπορεί να σας ανοίξει καινούργιους δρόμους.

Σκορπιός

Ένας κοντινός φίλος ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να έχει κάποια οικονομικά προβλήματα και ίσως απευθυνθεί σε εσάς για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει και να βρείτε λύση.

Τοξότης

Η έντονη διαίσθησή σας μπορεί να οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Οι άλλοι μπορεί να εκπλαγούν από την άποψή σας επάνω στις σκέψεις τους, τα συναισθήματά τους και τις επιθυμίες τους.

Αιγόκερως

Η διαίσθησή σας και η έμπνευση μπορεί να ενισχύσουν τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Έχετε μια έντονη ανάγκη να εκφράσετε ιστορίες, εικόνες ή μουσική.

Υδροχόος

Το να προχωρήσετε μπροστά είναι το κλειδί σήμερα. Πρέπει να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι για τους στόχους σας. Μάλλον είστε σίγουροι ότι θα τους πετύχετε και θα πάνε καλά.

Ιχθύες

Η έμπνευση είναι το κλειδί σήμερα. Μπορεί να έχετε κίνητρο ώστε να προχωρήσετε με ότι οι άλλοι θεωρούν απίθανο. Αυτό ποτέ δεν σας σταμάτησε στο παρελθόν και μάλλον δεν θα σας σταματήσει τώρα.

Παλαιότερα άρθρα: