Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016:

Κριός

Ίσως έχετε σχεδιάσει ένα αεροπορικό ταξίδι. Αν μπορείτε ακυρώστε το. Μπορεί να βγει πολύ καλό στο τέλος. Αν δεν μπορείτε να το ακυρώσετε να είστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις ή κακό καιρό.

Ταύρος

Το υποσυνείδητό σας είναι έντονο σήμερα. Μπορεί να έχετε οράματα ή παράξενα όνειρα. Όσο μπερδεμένα και να είναι προσπαθούν να σας πουν κάτι, μάλλον σχετικά με μια σχέση σας.

Δίδυμοι

Δεν είναι καλή ημέρα για να βρεθείτε με τον/την σύντροφό σας ή ακόμα και να μιλήσετε πολύ στο τηλέφωνο. Να έχετε σύντομες συνομιλίες και κανονίστε να βρεθείτε σε μερικές ημέρες.

Καρκίνος

Κάποιες συσκευές που χρησιμοποιείτε καθημερινά μπορεί να χαλάσουν σήμερα. Αυτό μπορεί να σας εκνευρίσει αλλά μην περάσετε τον εκνευρισμό σας στους άλλους. Αυτό δεν θα βοηθήσει.

Λέων

Αν είστε ελεύθεροι μπορεί να συναντήσετε κάποιο νέο και συναρπαστικό πρόσωπο σήμερα. Μπορεί να νομίζετε ότι είναι ο/η ιδανικός/ή σύντροφος. Να είστε προσεκτικοί.

Παρθένος

Μπορεί να έχετε κάποια σημαντική δουλειά να κάνετε σπίτι αλλά απρόσμενοι επισκέπτες μπορεί να έχουν άλλη ιδέα. Μην θυμώνετε. Εξηγήστε τι συμβαίνει ευγενικά αλλά σταθερά.

Ζυγός

Η ηλεκτρονική επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη σήμερα. Ότι μπορεί να πάει λάθος, μάλλον θα πάει. Αν αποφασίσετε να πάτε κάπου με το αυτοκίνητο θα συναντήσετε κίνηση.

Σκορπιός

Μάλλον υπάρχουν οικονομικά προβλήματα που κλιμακώνονται και εσείς πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να τα αντιμετωπίσετε τώρα. Η κατάσταση είναι προσωρινή. Αφήστε την γραφειοκρατία στην άκρη.

Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε ότι οι τοίχοι σας πλακώνουν σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι θα τρελαθείτε αν δεν βγείτε έξω σήμερα. Μπορεί όμως οι ευθύνες να σας κρατούν μέσα. Είναι σημαντικό να βγείτε.

Αιγόκερως

Μπορεί να έχετε κάποια οράματα σήμερα αλλά μπορεί να μπερδευτείτε από το νόημά τους. Αυτό μπορεί να σας ενοχλεί σήμερα εκτός και τα σημειώσετε.

Υδροχόος

Εσείς και κάποιοι φίλοι μπορεί αυθόρμητα να αποφασίσετε να κάνετε κάτι περιπετειώδες. Μπορεί να έχει πλάκα. Φροντίστε να πάτε κάπου όπου ο ένας γνωρίζει ώστε να μην χαθείτε.

Ιχθύες

Μπορεί να έχετε νέα για μια αλλαγή στην καριέρα σας. Αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό και να επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας.

Παλαιότερα άρθρα: