Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016:

Κριός

Ίσως τα πηγαίνετε καλύτερα από ποτέ με τον/την σύντροφό σας. Μάλλον είστε πιο συγχρονισμένοι στο τι θέλει, τι σκέπτεται και τι θέλει. Ίσως του/της προσφέρετε κάτι πριν αντιληφθεί ότι το χρειάζεται.

Ταύρος

Θα υπάρχει ηρεμία στο σπίτι σας σήμερα. Τα μέλη της οικογένειάς σας θα συνεννοούνται πολύ καλά. Ίσως σας φανεί περίεργο, αλλά δεν θα είναι έκπληξη. Είναι καλή η ηρεμία στο σπίτι.

Δίδυμοι

Ίσως παρευρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση σήμερα αλλά δεν θα έχετε πολύ όρεξη για συζητήσεις. Ίσως είστε χαρούμενοι απλά να ακούτε τους άλλους και να χαλαρώνετε. Ίσως περνάτε πολύ χρόνο στο σπίτι.

Καρκίνος

Κάποιος κοντινός φίλος ίσως σας κάνει ένα δώρο σήμερα, μάλλον ένα βιβλίο. Ίσως να μην είναι κάποια ειδική περίσταση και απλά να ήθελε να σας κάνει ένα δώρο. Θα αισθανθείτε έντονα και τρυφερά.

Λέων

Η διαίσθησή σας θα είναι πολύ έντονη σήμερα αλλά τώρα θα σας ενδιαφέρουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Θα προσπαθήσετε να πάρετε πολλές πληροφορίες και λεπτομέρειες. Προχωρήστε.

Παρθένος

Θα υπάρχει χαρά στο σπίτι σας σήμερα καθώς φαίνεται ότι συνεννοείστε καλά. Ίσως βιώσετε έντονη ηρεμία. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι σε δικά τους θέματα, σε δουλειά ή σε κοινωνικές επαφές.

Ζυγός

Σήμερα ίσως πάτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση στην περιοχή σας, μάλλον μαζί με τον/την σύντροφό σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας ίσως πάρετε μέρος σε μια έντονη συζήτηση.

Σκορπιός

Οι καταστάσεις αλλάζουν σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους. Σκέπτεστε εδώ και καιρό μια αλλαγή αλλά κάποιο άτομο που θα συναντήσετε σήμερα ίσως σας δώσει το κίνητρο για να προχωρήσετε.

Τοξότης

Είστε καλοί στο να εφαρμόζετε τις αρχές σας στην ζωή σας. Ειδικά σήμερα θα μπορείτε να καταλάβετε καλά τους άλλους. Οι σχέσεις σας θα βελτιώνονται. Είναι μια περίοδος μεγάλων αλλαγών για εσάς.

Αιγόκερως

Είστε εξωστρεφείς συνήθως αλλά σήμερα ίσως αλλάξετε. Ίσως αναρωτιέστε για κάποια μεταφυσικά πράγματα και για το μέλλον σας. Μάλλον αισθάνεστε καλά, αλλά πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

Υδροχόος

Σήμερα ίσως αναζητάτε την παρέα των φίλων. Έχετε διάθεση να περάσετε καλά και αυτό θέλετε. Αργότερα θα περάσετε χρόνο με τον/την σύντροφό σας και θα συζητήσετε κάποια θέματα. Θα περάσετε καλά.

Ιχθύες

Αισθάνεστε δυνατοί σήμερα. Έχετε καλή πνευματική και σωματική υγεία. Φαίνεται ότι κάποια προβλήματα έχουν εξαφανιστεί. Σκέπτεστε να αφήσετε την δουλειά σας και να ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει.

Παλαιότερα άρθρα: