Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016:

Κριός

Θα έχετε μια πιο φιλική, και πιο ανοιχτή συμπεριφορά από ότι συνήθως. Μην αποδέχεστε κάθε συμβιβασμό όμως. Το μέλλον είναι στα χέρια σας και μπορείτε να το ελέγξετε.

Ταύρος

Η ερωτική σας ζωή θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση αν σταματήσετε να είστε τόσο ταπεινόφρονες. Δεν υπάρχει λόγος, ειδικά σήμερα. Κάντε κάτι διαφορετικό για να βγείτε από την καθημερινότητά σας.

Δίδυμοι

Θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε με προσπάθειες που σας κάνουν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Σκεφθείτε τι θέλετε να κάνετε και προχωρήστε. Θα πρέπει να περιμένετε, όμως, λίγο.

Καρκίνος

Οι περιορισμοί θα σας προσγειώσουν σήμερα. Αν το αποδεχθείτε όλα θα πάνε καλά. Θα επιτύχετε τους στόχους σας αν δώσετε και στους άλλους λίγο έδαφος. Μην πιέζετε καταστάσεις.

Λέων

Είναι ο συναισθηματισμός σας που δημιουργεί εμπόδια στην ερωτική σας ζωή. Το να είστε χαλαροί είναι το σημαντικό σήμερα. Ζήστε την ζωή στο έπακρο και μην κάνετε χάνετε χρόνο.

Παρθένος

Μια ερωτική ιστορία θα σας προκαλέσει προβλήματα. Μην αφήνετε τα πράγματα να χάνονται και να είστε προσεκτικοί ώστε να παραμείνετε λογικοί. Μην παίρνετε τελικές αποφάσεις.

Ζυγός

Η ευαισθησία σας κάνει την διαίσθησή σας αξιόπιστη και οι αισθήσεις σας θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τον/την σύντροφό σας. Τώρα είναι καιρός να δείτε τα κίνητρα του συντρόφου σας.

Σκορπιός

Είστε πιο κοντά στο να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και αυτό σας ωθεί προς την σωστή κατεύθυνση. Μην διστάσετε να μιλήσετε για τις ελπίδες σας. Θα μπορείτε να γίνετε καλύτερα κατανοητοί σήμερα.

Τοξότης

Θα παρατηρήσετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Μην εκπλαγείτε αν αισθάνεστε πιο δεκτικοί απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας. Είναι η φυσική εξέλιξη.

Αιγόκερως

Ασχολείστε με το ιδανικό και η ποιότητα των σχέσεών σας θα ενισχυθεί. Μπορείτε να προχωρήσετε ελεύθερα σήμερα. Θα έχετε λόγους να γιορτάσετε. Θα έχετε μια μεγάλη επιθυμία για ηρεμία.

Υδροχόος

Θα βελτιώσετε την κατάσταση με τον/την σύντροφό σας μιλώντας για τις επιθυμίες σας πιο ανοιχτά. Επικεντρωθείτε στις δραστηριότητες που είναι κοινές. Θα δείτε ότι κάτι είναι πέρα από τα όριά σας.

Ιχθύες

Θα αντιληφθείτε εύκολα τα ασαφή μηνύματα του συντρόφου σας. Θα κερδίσετε πόντους έτσι. Αν είστε ελεύθεροι θα θέλετε να γνωρίσετε νέα άτομα. Θα θέλετε να είστε απασχολημένοι με τις σχέσεις σας.

Παλαιότερα άρθρα: